Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari -66

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Ha! Sper din toate sufletele mele sa nu fie nevoie sa ma prezint la data chemarii :)) si nici la ISA, sper sa reusesc anul acesta pe cale naturale, ca doar mai am 2 incercari, nu si...speranta mai am la cutiuta. Daca nu si nu, atunci de ziua mea ma prezint cu spermograma la pachetel; lui nu-i este teama, ci cred ca problema este penibilul situatiei, adica sa mearga cu dansa la borcanel (ma rog, eu)...
In plus, domnul se considera inca foarte tanar si in putere si zice ca o sa fie cand este cazul...nu prea se grabeste, eu sunt aceea disperata :((

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Foarte buna interventia doamnei Amely!
Pe motiv de varsta va respingem actiunea, cum a spus si colega mea de complet de judecata....
Ce mai incarca astia tineri si necopti (fac si iooouuuu pe hoasca ) instantele aiurea cu pricinile lor....
Pai eu la 27 de ani stateam prin scoli si ma iubeam pe la colturi...., nu ca astia din ziua de azi, care stau prin spitale sa se caute de copii, inca din pruncie....
Auziiiiii la pustoaice??!!! Se plang de la 27 de ani, cu sot de 25.....
Ieri la Moisa a venit un domn in jur de 40 de ani, care cu o mana a luat borcanelul pentru recoltare, iar in mana ramasa libera avea ziarul Adevarul.... A stat vreo 15 minute la buda, dar cand a iesit toate cele 5 cuconeturi din sala de asteptare am izbucnit in ras, cu nasul in pamant.... Omul era insa fericit!!!
Am uitat sa va spun ca recolta era atat de putintica, incat ne-au dat lacrimile, dar n-a scos una un cuvant, nici macar un cot nu s-a dat..., ca nu se stie niciodata cand patim la fel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Hai ma Oana, pe bune, chiar cu Adevarul? mor de ras Probabil ca il deschidea la fata de la pag. 5 (daca o avea asa ceva)... Io una nu cred ca m-as fi putut abtine, m-ar fi umflat un ras...bine ca n-am fost acolo...

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

esti draguta MOana...

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Ce adevar ascundea el printre filele ziarului nu stiu, dar stiu ca rezultatul a fost dezastruos.......
Mai bine statea cu adevarul din ziar la vedere, ca am fi fost cu ochii pe revista si nu mai apucam sa vedem rezultatul din borcanel, care era... atat de ... micut....

Carmecitaaa povestea ca mergand inspre buda unui bar un tip, care iesea din directia respectiva i s-a adresat, aratandu-i coperta unei reviste de specialitate: Am avut-o si p-asta....
Suuuper tipul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Eu cred ca domnul cu pricina avea ascuns telefonul in ziarul Adevarul si si-a sunat consoarta sa-l stimuleze.

Ingerasha, sa nu mai faci teste pana in ziua 30 ca uite unde te duc. Eu tin pumnii stransi si ma rog sa fie bebe.

Mishuuuuu!!!!!

Oana si ai tinut secret aniversarea? Multi ani inainte, plini de intelegere, iubire, intelepciune. Si bebe of course!

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Amely De-aia ma simteam eu azi-noapte urmarita de-un scai? La cate plantute iau as avea multe de scris asa ca astept intrebarile tale. La noapte e ziua 9 deci am nevoie de liniste. Bine? Si colegii tai isi arunca priviri ciudate cand razi de una singura in fata monitorului? Si ai mei sunt la fel. Nu cumva suntem ?
Intepaturi mai am si eu in zona de care ziceai dar le-am asociat cu durerile intestinale caci mancasem o data varza calita cand le-am simtit.

ingeras Pana marti cand ma intorc pe DC (ziua 34 pentru tine) sa nu te mai gandesti la teste. Gandeste-te doar ce frumoase sunt frunzele toamnei, ce mult te iubeste sotiorul, ce bine iti sta cu cele cateva kg in plus, ce bine te simti de cand ai inceput sa bei 4 litri de apa plata pe zi...
Si in afara de asta nu te mai stresa pana nu-si face spermograma. Gaseste o metoda sa-l convingi, cu binisorul, ca altfel nu puteti fi siguri ca n-ar trebui totusi lucrat si acolo... De ce sa ajunga sa aiba 30 de ani si sa-i para rau ca nu a lamurit ACUM situatia? Hai, convinge-l ca nu-i nimic penibil.

liutz Buna metoda ta dar cu soacra ce fac? Pana mai acum un an stateam singurei dar aveam o baie mititica in care nu se punea problema de nici o reteta de plantat . De-asta il tot imping eu de la spate pe sotior ca vreau baie mmmmare-mmmare. Si asa o s-o faca!

Lachi Muncesti la ? Eu sunt in ziua 9 asa ca de azi ma apuc din nou

catty Si la tine e ziua 9? O sa ma gandesc la tine sa reusim. Fara stres, bine?

andicu

Mishu Sper ca esti bine si doar accesul la net e problema...

danutza_c Sa ne auzim cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Marrina, si vezi ca ti-am scris ceva la oligospermie, poate te mai inveselesti!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

M OANA, pai inculpatul nu are voie sa isi angajeze aparator? Pledez eu cauza lui, desi nu prea il inteleg.
Unorata instanta, termenul dat de dvs este un piculet cam mare si mi-e ca reclamanta o sa isi piarda rabdarea si va face ca mine aseara, ii va spune paratului ca o sa se apuce de luat anticonceptionale. Un termen nitelus mai scurt nu se poate?
Si nu mai radeti de bietii barbati care intra la baie cu borcanasul si ies dupa 15 minute cu el aproape gol, ca vi se poate intampla si voua. Poate bietii oameni sunt stresati si nu le iese treaba cum trebuie. Ce ziceti?
MARRINA, fara stres, si daca vrea Dumnezeu o sa fim 2 bortoase luna viitoare. Fara suparare pt "bortoase" bine?
Onorata instanta, daca nu va suparati avocatul cere sa lasati cauza la a doua strigare intrucat am ceva treaba de rezolvat.
Intru in sala mai tarziu
Va pupicesc pe toate si sa aveto grija de voi.
Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Si sper sa nu se supere rau de tot pe mine d-na jude ca am uitat sa mai scriu ceva mai devreme

M OANA LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!!!!!!!! si sa dea Dumnezeu sa aveti de acum inainte o casnicie de o mie de ori mai frumoasa si sa apara bebicul cat de curand

catalina

Mergi la inceput