Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari -66

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Parat tanar, avocata tanara....
Nu vreti sa mai iesiti voi din sala vreo cativa ani asa, sa mai copilariti, sa mai vedeti lumea, sa va mai faceti de cap in voie, fara grafice, sa bateti barurile, lumea....., sa va distrati....
Stati prin spitale si tribunale, de cum plecati de la parinti...
Pai pana la 33 de ani ai lui si 29 ai mei, nici nu mi-a trecut prin minte sa-l duc pe al meu la borcan, desi il cam banuiam de tot felul.....
Si la cat de greu se coc barbatii, de-abia acum, spre 35, simt ca e capabil sa tina un copil in brate, caci pana acum.... ar fi crezut ca tine jucarioare in mana...
Am avut rabdare dumnezeiasca.... ca vine si momentul potrivit pt ca natural sa primesc vestea, m-am bucurat de tot felul de alte impliniri, ca sa nu pierd timpul degeaba, dar cata rabdare sa mai am!!!????
Iepurica si Catty multumesc pentru urari, dar fix pe 8 octombrie m-am trezit cu nenorocitii pe cap si am sunat-o pe Moisa pentru ISA...., apoi am plecat la munte...., iar cheful pe DC l-am dat in noaptea de 7-8 octombrie la 'oligo'..............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Da catty bortoase sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Onorata instanta,
Nu ca mi-ar displacea sa ies in oras cu un barbat chipes de 25 de ani, acceasi varsta ca si a mea, dar codul deontologic imi interzice sa am altfel de relatii cu clientii decat cele strict profesionale. Si pana la urma, eu cred ca sunt mai stresata si mai nebuna decat consorta dumnealui, asa ca nu ma bag. Mai bine al meu sot, fara chef de alea alea, decat cu sotii altora. Nu este frumos sa stiti.
Iubita imi pare bine ca ai reusit sa ma scoti iarasi din pasa putin cam proasta in care ma aflam dupa seara trecuta. Imi era tare dor de una din glumitele tale.
MARRINA te astept sa fii cu burtica la gura luna asta.
M OANA te-am batut, la mine rushii au venit pe 4 octombrie si au plecat pe 7. E loc si de mai bine.
Pupacesc fetele frumoase si mai intru mai tarziu, daca am timp, daca nu vorbim maine. Aveti grija de voi.
Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit"

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Ce frumoasa e tineretea.....
Cand o sa va intrebe copiii vostri ce-ati facut cu ea, doamnelor, ce-o sa le spuneti??? Te-am cautat pe tine, copilul meu....
Frumos altruism, dar meritam parca mai mult de atat........
Asta a fost o cugetare, nu ma luati in seama, ca fuse retorica....

Acum o gluma: Coano Catty, dar seara trecuta, n-a fost cu focuri de artificii aducatoare de bebici, pana la urma??? Stii pachetul acela de carti de joc de la mine? Un septica pe dezbracate, cum ar fi??? Vezi ca am vrajit eu cartile!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Salut fetele frumoase!
LA MULTI ANI, M OANA!!!
Marrina multumesc de raspuns. Nu m-am pus inca pe treaba ca sunt doar ziua 5, spre norocul meu luna asta voi avea si barbat, (cel putin teoretic) ca iar a plecat in delegatie dar se intoace pana incepe campionatul! Deci din w.e. asta incep si eu "tratamentul intensiv" cu ...din 2 in 2 zile.
Va pup fetelor si o tai acasa. Azi am fost super ocupata, sunt si obosita, ma duc sa profit de faptul ca sunt solo si sa ma odihnesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Cum mai Oana? te distrasi tu in secret la oligo si nu ne zisesi si noua? deh, ce-i drept am cam lipsit la lectia aia... Pai daca e asa iti ureaza si mandea LA MULTI ANI , viata lunga si prospera alaturea de consort, dar mai ales... stii tu, ! cu sau fara ISA, sa vina odata pe tobogan ca nu se mai poate! destul am copilarit, sa mai trecem si la fapte!

Cu sotul lui Catty, eu am inteles ca se rezolvara pricinile pana la urma (sper!) dupa ce ea a trecut la artileria grea!. Se pare ca totusi domnul isi doreste cu destula ardoare un bb, din moment ce a tinut trucul...

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

La Multi Ani, MOana, sa fii sanatoasa, fericita si iubita.... in plus de asta sa-ti aduca Dzeu bb cat mai curand!

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna fetelor, ati fost foarte harnice la vorba astazi

Oana, La Multi Ani si din partea mea; ma alatur si eu gastii care iti ureaza bafta la ISA

Ingeras, poate este totusi prea devreme pentru test. Iti tin pumnii. Subscriu insa si eu la ideea ca stresul nu ajuta, dar nici nu pot sa iti dau vreo sugestie cum sa scapi de tensiune(poate un week-end la munte, o seara romantica...). Ca sa fac o gluma, la mine a "functionat" vizionarea documentarului de pe National Geographic(cel despre sarcina) pe care l-am urmarit impreuna cu sotul in seara in care am ramas insarcinata.

Catty, eu cat am fost graviduta nu am avut dureri in zona buricului, dar nici alte simptome prea accentuate, asa ca nu ma pot pronunta.

Amely, eu dupa chiuretaj nu am avut intepaturi decat poate zilele trecute, dar am banuit ca sunt semne de ovulatie. Cat despre mine,eu nu am facut niciodata monitorizari, caci am ramas graviduta din a doua luna de incercari(chiar in luna in care am "stricat" vreo 3 teste de ovulatie care s-au incapatanat sa ramana negative!). Sper sa se intample la fel de usor si data viitoare(mai stau "pe tusa" o luna), iar problemele care ar putea aparea pe durata sarcinii sper sa le rezolve dr.T prin ceva tratamente de sustinere. Intre timp voi reface unele analize si voi incerca sa fiu atenta la toate semnalele pe care le transmite organismul meu(mai ales daca CM isi pasteaza regularitatea de dinainte)

Salutari tuturor

Barza
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Fetelor sunteti niste simpatice !!
Imi trece tot stresul daca va citesc zilnic! si multumesc pentru aprecieri tuturor(ale pozelor)!

Moana, si de la mine, cu intarziere LA MULTI ANI! si tot ce-ti doresti tu mai mult pe lume sa se implineasca!

Vine si randul meu..

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Sunt super-nervoasa!Astazi am fost asa prinsa[si inca mai sunt], ca n-am avut nici macar timp sa va salut! Defapt nu am fost acasa...am plecat de dimineata cu sotul si m-am intors acum, lihnita de foame si obosita!!! Stau o ora si plec din nou...mor ca nu am timp sa vb. cu voi! Dar macar sa va pup am timp
Mai Liutz, mai!nu prea sunt bautoare de apa, beau, dar nu in cantitatea asta, da' daca zici tu ca merge, o incerc si pe asta...multumesc! Cat despre sport...am fost antrenoare de fitness si, am sala la dispozitie oricand vreau, numai ca e cam departe si nici timp nu mai am. Nu-ti mai spun ca in ultimul timp, ba am fost , ba am pierdut sarcina, ba m-am operat... Nu mai sunt in forma deloc!
Fetelor... va pup de nu va vedeti!

Mergi la inceput