Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari -66
Raspunsuri - Pagina 4
Amely spune:
E minunat ca inca mai stiu sa se bucure... credeam ca au uitat ce inseamna, acum cu toata tehnologia asta informatica si jocurile pe computer... Dar uite ca mai sunt lucruri care nu se schimba niciodata, cum ar fi frumusetea unei piese de teatru pentru copii...
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Amely spune:
Catty, scumpa, mercic de raspuns
... s-ar putea sa fie si la mine aceeasi chestie, adica zona chiuretata se comporta ca dupa o "operatie", si a devenit mult mai sensibila...intr-adevar la frig!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
ingeras26a spune:
Fetelor, va multumesc din suflet, sunteti tare dragutze :))
tuturor!
Eu stiu ca aveti dreptate, dar este cumplit de greu sa treci, in fiecare luna, peste acelasi esec. Si voi ma intalegeti :(( din pacate, ca tare mi-as dori sa va mai duceti la gravi!
Catty, si pe mine m-a intepat rau luna asta, dar nu buricul, ci ovarul pe care am ovulat...dece? n-am idee, insa m-am imbracat binee, tot timpul, sa nu am vreo surpriza...bafta multa si sa fie cu ochisori:))
Bugnar, beau apa...cum as putea sa fiu senzuala...daca mie imi sta mintea la kg in plus?! nu sunt nici maniaca, dar nici nesimtita, sa nu imi pese :(( incerc si fac tot posibilul sa trec peste asta, insa momentan m-am inarmat cu...multe iaurturi si lapte batut si asta mananc 3 zile de-acum incolo :))
Daca as stii eu ca e bb si ca de-asta m-am ingrasat, nu as mai avea nimic ... decat multa fericire in suflet, va dati seama, dar nu este, pt ca nu simt nimic deosebit :(( altadata.
Va pupacesc mult si aveti grija de voi,
Stiu ca ma repet, dar ma bucur din tot sufletul ca am ci cine sa vorbesc. Azi este z 28, nici un semn de rushi, dar ii astept in z30, pt ca am ovulat tarziu si la mine faza luteala este de 14 zile intotdeauna.
Ingeras
andicu spune:
Salutari "endometroaselor"!
Amely, si mie mi se intampla,si cred si eu ca este de la interventia chirurgicala. Zona aia ramane sensibila.Cateodata am ca niste junghiuri slabe in zona "dunguletelor" mele, cand pe dreapta, cand pe stanga.
Catty, sper din toata inima sa fie bebe la tine luna asta!
Ingerash, mars afara din butoi, ca iei bataita
!!! tu vorbesti de ingrasat ? hai sa-ti spun eu care de la 58 am ajuns la 67 in cateva luni!imi vine sa 

dupa cum vezi! am incercat cu regim, cu electro-mama ma-sii, stii cat am slabit ? 1 kg 1/2!..si pe urma a trebuit sa plec in Antalya
la all inclusive, respectiv mancare de la 06.00 am - la 03.00 am tot ce a vrut muschiuletul meu + cocteiluri , berica (au turcii una bunaa)..nu mai spun! nici eu nu mai intru in pantaloni, costumele stau sa pocneasca, a bvenit toamna si nu ies din 2 perechi de pantalni si 2 fuste iar sifonierul sta sa cada de haine...care nu-mi mai vin! da' noi sa fim sanatoase! si sa vina bebele ala odata! nu te mai gandi, ca cine ne iubeste, ne iubeste si asa! si al meu sot rade ca mi-a crescut fundul, da' mainile nu si le poate dezlipi de pe el!![]()
Asa ca fii fata barbata! si da-l naibii de butoi!ca uite ce frumoasa-i viata ! si ....pozele mele din concediu!![]()

pe toate cucuietele!
Vine si randul meu..
Pozele mele
M Oana spune:
Amely si eu cred ca ai ramas cu o sensibilitate dupa chiuretaj, cel putin eu simt in faza luteala ceva intr-un punct fix, iar Moisa mi-a confirmat ieri ca e vorba de o sensibilitate a zonei respective, de la ea putere......
Cat despre ISA multumesc gastii: Iepurica, Marrinel, Amely, Ingerica, Cattrynel, Printessa.......

Amely eu voi incerca sa-ti implinesc visul, daca nu, inseamna ca visul a fost pentru tine....

Ingeras cum se face ISA? Pai eu stiu la perfectie cazul meu, care a ajuns in faza ISA deocamdata.... Adica, sotul cu 50 mil, hormonal bine, iar eu cu toate analizele perfecte.... Minunea o asteptam de prea multi ani, deci incercam si asta (am epuizat toate analizele posibile, mai putin laparoscopia si TPC, din motivele toooot enumerate anterior), ca sa nu zic ca am stat degeaba. Mai bine imi spui tu cum stai, iar eu iti pot spune ce as face in locul tau.
Bugnar nu-mi vorbi de hoaste ca am la experiente in domeniu.... Dar sa-ti povestesc una din primele mele experiente cu hoastele...
Dau sa ma marit imediat dupa terminarea liceului cu a mea jumatate, dar familia lui, formata din parinti si 3 matusi refuza categoric maritisul (ca suntem prea tineri si necopti, ca nu tu facultate, job..). Imi fur sotul, ne marita tatal meu si ma chinui pret de vreo 8 ani sa le conving pe hoaste ca am o casnicie betoooon. Desi sambata trecuta am facut 11 ani de casnicie, hoastele refuza realitatea.... Deci, sunt bune hoastele pe lume????
In cei 5 ani de avocatura , de la atatea divorturi am si eu o lacrima in coltul sprancenii cand vad fericirea insurateilor, dar casa de piatra pana la adanci batranei le urez intotdeauna....
Nu se stie niciodata care e norocul si cum isi face fiecare norocelul lui! Iar eu pentru noroc ma scol la lupta in fiecare dimineata!!!
Iar norocul e impachetat sub una dintre cutiute 

, dar nu stiu exact care si de aceea le incerc pe toate...
Ar fi culmea sa fie sub cutiuta cu laparoscopia
..., dar dupa 7 ISA si 2 FIV, ajung si la cutiuta aia, daca nu se intampla.....
ingeras26a spune:
MOana, pai cum sa stau? Iata: analize: toate bune. Spermograma - nu vrea, ca zice ca-i ok, nu pot sa-l conving deocamdata, pot numai sa sper sa fie intr-adevar ok. Nu insist pt moment. Incercam )pe bune) cu TB, urmarire ovulatie, monitorizare, stimulare etc cam din aprilie, dupa ce in oct 2004 am intrerupt ACO, dupa aprox 7 ani (cu pauze de 2 luni / an).
Suntem impreuna de mici copii, adica de 9 ani, el are 25 (nu inca, dar urmeaza), eu am 27 (nu inca, dar urmeaza, dupa el, adica la anu'). Ne iubim mult si ne intelegem ff bine. Suntem fericiti, la fel ca si familiile noastre.
Cu serv sunt ok, "cam f" stresata.
In rest, bine, sanatoasa. Am la activ o instilatie luna asta, in urma careia dr a zis ca trompele sunt in stare excelenta, amandoua.
Azi - z28 CM, nici un semn de nimic, test de sarcina negativ ieri, CM astept la 30z, pt ca am ovulat tarziu si faza luteala e de 14z fix.
Piticei pe creier? poate...
Dorinte: bebelusi: 1-3 :))
Verdictul? Il astept de la tine:))
Ingeras
M Oana spune:
Lipsesc datele paratului, nu pot pronunta o sentinta credibila si raportabila la realitate.
Termen peste 3 luni (adicalea 12 ianuarie 2006), poate vrea si paratul sa semneze condica cu spermograma, cel putin....
In lipsa lui, se amana judecarea cauzei..........
Iti dai seama ca la ISA ai nevoie de el
!!! Deci.....
Amely spune:
Oana, eu iti doresc din toata inima sa nu apuci sa ridici cutiuta cu laparoscopia, ci sa ramai cat mai curand cu bebe si sa scapi si de ISA, si de spermograme, si de monitorizari si toate grozaviile astea care ne macina nervii luna de luna... si sa ne vedem la o portie de plimbat carutul cu Lia si Carmencita, e, ce zici, te bagi? parca suna mai bine decat laparo...![]()
Ingerash, desi astepti verdictul Oanei, iti zic si eu ceva legat de tine: esti inca "micuta" si ai toate motivele din lume sa fii optimista, acelasi lucru l-as putea spune si despre mine, desi am 2 ani in plus (
). Imi dau seama ca sunt multe fete cu probleme grele, reale, si totusi... de la ele am invatat ce inseamna acela optimism, curaj, speranta si altruism, pentru ca tot de la ele am primit (fara suparare) in general cele mai bune sfaturi... dar castigam si noi experienta la randul nostru pentru a fi de folos altor "incepatoare"... Asta asa, ca o paranteza ca sa mai uiti de piticei!
Eu iti tin pumnii, mai repeta testul in ziua 30 (pana atunci NU!) si bafta, sa fie cu 2 linii!
Pozici cu noi
Amely spune:
Oana...
ai fost mortalaaaa!
Andicu,
fata frumoasa! superbe poze...vreau iar in concediu...
Pozici cu noi