Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari -66

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

ingeras...stiu prin ce treci si te inteleg...in fiecare luna speri si nimic...daca s-ar rezolva asta cat am bate din palme ce bine ar fi..dar trebuie sa te inarmezi cu rabdare ca pana la urma va veni si bebeul mult dorit....si inca ceva...acuma esti in starea asta de depresie...din cauza sindromul premenstrual...si eu patesc asa inainte de rushi...plang din orice si sunt nervoasa....si ma si umflu....o sa vezi ca dupa ciclu vei avea cu cateva kile mai putin si vei fi iar optimista!!!...pupici dulci!
Amely...pupici si tie
si cate o floare pentru toate fetele

anda

DICIU&LICIU

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna fetelor,
M OANA iti urez sa fie bine inseminarea de saptamana viitoare. O sa ma rog pt tine si pt noi toate sa avem curand bucuria de a fi mamici. pt curajul de care dai dovada.
INGERAS26A puiule, mai usor cu butoiul ala. Nu ai fost la control? Daca este sarcina si nu vrea sa iasa la testuletele astea pe care le facem noi luna de luna? La asta te-ai gandit? Una dintre colegele mele care a nascut acum cateva luni si-a facut teste peste teste si toate erau negative. Pana la urma a mers la medic si a descoperit ca bebelul avea deja 2 luni. Nu stiu ce sa zic, dar iti tin pumnii. Oricum cresterea in greutate este un lucru care sa te duca cu gandul la sarcina. sa treaca supararea
O intrebare pt gravidute: fetelor, voi aveti o usoara durere in zona buricului? Eu sunt ca si Ingeras. Cm normal, ceva greturi, nu pot sa mananc musaca pt ca imi vine sa ma duc fuguta la baie sa "cant" putin, iar eu sunt moarta dupa aceasta mancare, si am dureri in zona buricului de vreo 2 saptamani zi de zi, chiar si atunci cand stau in pat intinsa. Test de sarcina nu am facut pt ca mi-e frica de inca o dezamagire, asa ca astept noul cm, si poate da Domnul sa nu vina. Va rog, raspundeti-mi.
Ce face DANUTZA_C? Imi poate spune cineva, ca sunt un pic in urma cu cititul. Stiu ca a facut inseminare. E bine? Vreo veste buna?
Va pe toate si promit ca de azi o sa intru in fiecare zi.
Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

catty...am scris cu cateva mesaje mai sus de danutza...am vorbit cu ea la telefon...e bine...dar mai are ceva de asteptat pana sa afle rezultatul...a zis ca ma mai suna diseara sa povestim mai pe-ndelete....era prin oras...

anda

DICIU&LICIU

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Mai fetelor, eu va citesc in fiecare zi si cand vad cat de mult suferiti din cauza testelor negative ma doare inima! E adeavarat ca eu nu am inca un an incheiat de cand incercam sa facem bebe, dar eu nu imi fac in nici o luna test pentru ca am CM regulat si nu mi-a intarziat inca.
Nu merita atata stres si suferinta caci eu zic (la fel ca si doctora la care am fost ieri) ca daca e sa fie e, dupa cum vrea bunul Dumnezeu. Am citit pe forum despre fete cu probleme cu trompe care au ramas sau sotii aveau probleme mari si tot au ramas s.a.m.d. Una dintre cele mai greu bariere de trecut este si va ramane stresul, in afara ca da starile astea greu de trecut, mai deregleaza organismul si da infertilitate.
Am citit ieri pe un site american discutii legate de testele de sarcina, care sunt bune, cand trebuie facute s.a.m.d. raspunsul specialistului era intervalul 10-16 dupa ovulatie, dar recomanda testul in ziua cand ar trebui sa vina CM sau dupa, ca sa nu dea erori. La unele fete s-au pozitivat mult mai tarziu, chiar daca erau gravi.
Poate ca o sa ziceti ca sunt nebuna, dar dupa problemele legate de stres pe care le-am avut, chiar nu mai vreau si nu doresc la nimeni sa le aibe. Asa ca fruntea sus si totul va fi bine, intr-o zi!
pe toate

"Speranta moare ultima"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Ingeras, Diciu are dreptate... asa patesc si eu, de ex. luna trecuta cand am vazut ca tot iesea negativ, m-a apucat bazaiala, si inainte de ciclu totdeauna mi se pare ba ca m-am ingrasat, ba ca sunt urata, mai ales daca mai iese si cate un cos, e tragedie, parca e acolo ca sa-mi aminteasca in fiecare dimineata noul esec... Dar nu o lua in tragic, oricum mai ai timp sa repeti testul, nu-ti pierde speranta, poate ca un bb-ic mic se cuibareste acolo si tu nu sii de ce te-ai ingrasat! tin pumnii in continuare, dar te rog eu sa iesi din butoi!

Da, Bubulina, ai dreptate, numai ca mai sunt momente cand simturile si hormonii nostri o iau razna, de-ti vine sa bagi mana-n foc ca esti gravi, dupa simptome... si daca mai trebuie sa mai iei si ceva medicamente si nu stii daca "cumva ii face rau lui bb", atunci chiar ca te "mananca" sa faci teste... Si eu am CM regulat si incerc sa ma controlez pe cat posibil si sa nu mai fac teste decat daca intarzie, plus ca, atunci cand ne grabim cu ele si ies negative, tot noi avem de suferit...

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Catty, desi nu sunt graviduta, iti tin pumnii, ca dupa simptome, pare a fi bebe la tine! in ce zi de CM esti?

Apropo de asta fetelor, eu am niste dureri (de fapt intepaturi) sporadice, mai ales dimineata, in zona in care cred eu ca este uterul. Sunt relativ suportabile si nu seamana deloc cu cele de la ciclu, asa ca nu inteleg ce ar putea fi... Tot ce stiu e ca au aparut dupa chiuretaj, inainte nu aveam asa ceva. Nici un dr. nu a putut inca sa ma lamureasca...

S-a mai confruntat vreuna dintre voi cu asemenea intepaturi, dupa chiuretaj?...

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bugnar spune:

SIMONETTE-BRINZA-N GHETE! Cum sa ma supar, fetitzo pe tine? Pur si simplu n-am fost pe faza cind ai raspuns, ca m-ati si zapacit cu capitolele astea pe care le-ati inceput.Noroc ca m-am gindit sa ma intorc la capitolul vechi sa vad si ultima pagina si te-am vazut cum ma strigai. Stii ce? Cind te lasi de fumat (asculta aici la hoasca) e bine sa te apuci de baut apa. Daca reusesti sa bei vreo trei litri pe zi (macar doi, daca nu poti), slabesti.Dar incepe de cind te trezesti, pe stomacul gol. Formeaza-ti un tic, nu bea numai cind ti-e sete. Nu glumesc, e mult mai important decit ne inchipuim noi sa bei apa. Plata, bineinteles. Eu sint destul de slaba si mi s-a mai dus si din celulita de cind am devenit consumatoare de apa (de vreun an, am zile si de patru litri) Da' mai Simonette, luna asta numaram impreuna. Doamne ajuta! As putea sa te bat la cap sa faci si sport, da' n-o fac, ca nu sint sigura ca sportul asta al meu zelos (de cinci ori pe saptamina) nu-mi dauneaza poate la ideea de sarcina. Desi doctorul mi-a zis ca nu. Cred ca ar trebui s-o las, totusi, mai moale (?!). Imi pare bine ca ai revenit Simonette.

MARRINA Uite reteta mea de plantat copii, babeasca as putea zice. Se umple o cada cu apa si spuma de baie, dupa care , linga ea se posteaza o masuta (ceva) cu o sticla de sampanie si doua pahare. Viitoarea mamica si viitorul tatic intra in cada, dupa ce in prealabil au renuntat la vesminte. Se recomanda iluminatzia pe baza de luminari, nu de bec. Pe masura ce continutul sticlei de sampanie va scadea, celor doi le vor veni o multime de idei inspirate si fructuoase despre cum se planteaza un copilutz intr-o burtica. Si, daca nu va fi sa fie, oricum amintirea va dintre cele mai placute. Mai lasati-ma cu endomentrele.

M.OANA Stiam ca stii, dar faceam si eu pe clovnul, s-o fac pe Amely sa rida. Si uite ca mi-a iesit. Eu am facut inseminarea la cabinetul doctorului Niculescu, un om laconic si mai degraba ursuz, dar care mi-a inspirat incredere din clipa in care l-am vazut prima data. Si de la care, uneori am reusit sa obtin fraze lungi in loc de propozitii simple. Si pe care am reusit sa-l fac si sa rida ultima oara. Si care s-a intristat cind m-am dus gravida si muscata de picior la el la cabinet, incit si-a aprins o tigara pe loc, desi afara mai asteptau zece fete sa le monitorizeze ovulatia. Si care, la ultima inseminare, a venit in cabinet sa-mi tina de urit in jumatatea de ora de dupa, cind n-ai voie sa te misti. Si chiar ne-am conversat, desi eu eram in fundul gol si cu o carte in mina, pe care prevazatoare mi-o luasem cu mine ca sa nu ma plictisesc. Cred ca ti l-am descris mai mult decit iti doreai, dar e primul medic care simt cu toata fiinta mea ca o sa-mi poarte noroc.

INGERAS26 ai putine kilograme fetitza draga, dar cu riscul de a ma repeta iti zic si tie sa bei apa. Si testele alea de gravidenie sint facute impotriva omului, mai bine le-am lasa incolo. Si mai creeaza si dependenta. Dupa cum bine zice Bubulina, mai bine fara ele. M-am umplut de invidie cind mi-am dat seama ca tu-ti suni doctorul cind iti vine dupa care m-am gindit ca mai bine ca nu pot sa fac si eu asta, ca probabil l-as suna intr-una pe bietul om, din ziua ovulatiei pina mi-ar veni stopu', sa-i comunic toata paleta de stari sufletesti prin care as trece (de la optimismul ovulatoriu pina la pesimismul menstrual). Dar, vai! Ce noroc! Pentru asta va am pe voi!

CATTY iti tin toti pumnii!

"Cind tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui."



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Fetele mele iubite, va pupic pe toate! Va multumesc din suflet pt. urarile de ziua mea, care a fost ieri, deci urarile voastre au picat la fix; sunteti niste dragute! De aceea, aveti cate un pupic special de la mine: Marrina, Amely, Madana, Andicut,Oana,
Ingeras,Mirona, Adriana,Diciu,Shoricuta,Iepurica,Simonette,Carmen.cita(scuze daca am uitat pe cineva!). Nu am mai avut timp de nimic zilele astea pt. ca tot in petreceri am tinut-o, dar acum am revenit la programul obisnuit! Vad ca iarasi ati fost harnicute tare la scris, iar eu am ramas in urma! Incep acum sa va citesc si sa va raspund!
Amely,ma bucur ca a iesit bine analiza sotului tau! Macar poti sta linistita din punctul asta de vedere!
Isabeluta, La multi ani! pt. ziua ta , care a fost cand?
Alexia, sunt alaturi de tine miercuri la laparo si sa vii cu vesti bune!
Onuta, am vazut si dedicatiile tale si petrecerea data in cinstea mea la Oligo si urarile voastre! Mi-au umplut sufletul si m-am simtit cu adevarat ca o printesa in mijlocul vostru! Iti multumesc mult de tot si sper sa te rasplateasca CEL BUN pt. marinimia sufletului tau! Ma bucur ca ai schimbat registrul si ca te-ai hotarat pt. ISA! Intr-un fel sau altul tot trebuie sa mearga! Sa fie cu noroc!
Ratusca, de-abia astept sa ne povestesti cum a fost la nunta voastra!
Adriana, ma bucur ca incepi sa iti revii; trebuie sa fie bine de-acum inainte!
Andicut, frumoase pozicile, frumoasa vacanta voastra, frumosi protagonistii!
Micam, bun venit la noi, dar sa nu stai prea mult aici! Parerea mea este ca ar trebui sa incepi cu un set de analize! Dr. tau ce ti-a recomandat?
Shoricuta, ai grija de tine, iubita! Mananca cat mai multe fructe si legume proaspete ca sa iti revii repede! Pt. hemoroizi nu exista vreun remediu naturist?
Lachi, daca te mai aud ca te autointitulezi "baba" eu una ma suparesc pe tine de nu te vezi! Ce inseamna asta? Tu nu ai auzit de femei la 40 (si chiar mai multi ani) care au nascut? Si vrei ca bebele tau, cand va veni, sa iti zica mamaie?
Megbeng, multumim pt. gandurile tale bune!
Ingeras, trebuie sa fii puternica! Nu te lasa!
Catty, asteptam vesti cu 2 liniute, fir-ar ele de liniute ca tare multe dureri de cap ne mai dau ele!








pentru toate fetele!
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/c9a56/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

AMELY, eu am patit si patesc in continuare ca tine dupa operatia de acum 2 ani si ceva. La mine este mai mereu de la frig, asa ca fii fffffffff atenta sa nu racesti. Oricum am vazut ca si la mine aceste intepaturi sunt frecvente in ultima luna, asa ca pot fi de la schimbarile astea bruste de temperatura. Mai mult nu stiu ce sa iti zic.
DICIU, multam frumos ca mi-ai raspuns la intrebarea despre Danutza_C.
BUBULINA1 ai mare dreptateeeeeeeeeeeeeee, dar nu prea ne putem controla.
Fetelor, aseara sotul meu iara "nu a avut chef" asa ca i-am spus frumos si cat se poate de tare ca sa fiu sigura ca aude: " nu vrei? Bun sa stii ca de luna viitoare trec inapoi la anticonceptionale si sa iti faca copii cine vrei, daca atunci cand trebuie nu ai chef niciodata", si am plecat frumos la culcare. A venit dupa mine si m-a intrebat" nu vorbesti serios, nu? Ba da, raspund, ca m-am saturat sa ma rog de tine si tu sa imi reprosezi ca eu nu vreau copii. Mai bine ne protejam si la revedere cu copilul ca nu am cu cine". Rezultatul? EEEEEEEEEEEEEEEEE, ati vrea voi sa il stiti nu? Sper ca macar acum l-am convins ca altfel, de luna viitoare iau iarasi pastile si gata.
Mi-e frica sa sper, este ziua 9 dupa cm si luna asta prima zi a fost mai abundenta, apoi cateva picaturi si in 4 zile am scapat, iar la mine de obicei 3 zile curge garla si de abia in a 5 zi dimineata se mai opreste. Oricum astept sa vad ce va fi, nu fac nici un test si cu Dumnezeu inainte.
Dupa cum vedeti am revenit in forta.
Va pupicesc si vorbim mai tarziu.

Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bugnar spune:

INGERAS26, nu fi trista ca vine si rindul tau. Nici nu stii daca sa-ti povestesc cum am nimerit eu intimplator luni seara la teatrul pentru copii si cine m-ar fi vazut cum plingeam la Pinocchio ar fi crezut ca sint sarita de pe fix. Cind ii auzeam pe toti copiii aia din sala cum strigau la Pinocchio "Nuuuu! Nu te duce ca te pacaleste! Fuuugi, Pinocchio!" imi tisneau lacrimile instantaneu. Nu m-am dus de bunavoie, ca nu sint masochista. Am fost cu sotul meu care trebuia sa dea un trofeu la sfirsitul piesei. Hai, sterge-ti lacrimile si da-o pe senzualitate si amor (si, bineinteles, umor).

"Cind tot ce ai e o batista, totul in jur iti pare muc."

Mergi la inceput