mamici de mai-iunie (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Buna dimineata frumoase burticoase! Tocmai eu care va spuneam sa fiti mai active am fost puturoasa la scris ieri. Am avut nishte vizite si n-am mai putut intra.

Inca o data multzumesc pentru primire tuturor fetelor!

megbeng asa este normal, sanii cresc!!! ti-o spun eu care sunt la a 4a sarcina.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;96/st/20060615/dt/7/k/be3d/preg.png

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

stelutza,nu te supara ca insist...da zic si eu, cum mai zicea o gravidoasa de aici din club....din ce zici tu am inteles ca varsta lu bebe e 3 sapt si ceva..nu prea se poate sa fie varsta sarcinii 3 si ceva.inseamna ca bebe are o sapt si ceva, adica abia acum se nideaza(fixeaza) si abia acum se pozitiveaza testul de urina...nici vorba de embrion la eco daca BEBE are o sapt..doar daca are 3 sapt..adica daca sarcina ta e 5+....am fost cat-de-cat coerenta? deic e un decalaj de 2 sapt intre UM (adica varsta sarcinii) si varsta lu bebe
newmami, multumim ca ai trecut (si poate o sa mai treci) pe la noi, ne sunt f utiel sfaturile si incurajarile!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
7+

pozne de-ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

STELUTA am vazut ca a fost ziua ta!la muti ani si multa sanatate tie si la bebe.........sper sa te mentii printre noi ca si asa suntem destul de putine!dar daca ai fost la doctor si ti-a confirmat sarcina asat trebuie sa fie!s-ar putea doar sa fie o neintelegere cu privire la cate saptamani ai!

raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

si apropo dragaMEGBENG am niste dureri in sani si mi s-au umflat atat de tare...sotul meu ii iubeste hehehe dar eu am inceput sa ii urasc....ieri faceam baie(si 9 saptamani de sarcina)si am ramas uimita sa vad ca mi se tuguiaza burta....un pic dar de ajuns sa stiu ca e acolo...cu toate ca liris m-a cam speriat eu cred ca totul e bine la min!si mai e atat de mult pana in 27!

raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Voi aveti idee la ce varsta se vede sexul bebitului la eco!
Apopo de asta unde e cel mai bine sa faci eco?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

quote:
Originally posted by megbeng

stelutza,nu te supara ca insist...da zic si eu, cum mai zicea o gravidoasa de aici din club....din ce zici tu am inteles ca varsta lu bebe e 3 sapt si ceva..nu prea se poate sa fie varsta sarcinii 3 si ceva.inseamna ca bebe are o sapt si ceva, adica abia acum se nideaza(fixeaza) si abia acum se pozitiveaza testul de urina...nici vorba de embrion la eco daca BEBE are o sapt..doar daca are 3 sapt..adica daca sarcina ta e 5+....am fost cat-de-cat coerenta? deic e un decalaj de 2 sapt intre UM (adica varsta sarcinii) si varsta lu bebe

Da, probabil ai dreptate in tot ceea ce spui. Nu mi-este suficient de clar cum se masoara aceasta varsta a sarcinii. Eu am presupus ca de la ultima menstruatie. Deocamdata insa eu am grija de mine, si ma documentez. Luni urmeaza sa mai fac si alte investigatii, analize, etc. Eu continui sa fiu optimista.

Steluta.

Mergi la inceput

raalu, si sotului meu ii creste inima cand vede ca acusi nu-mi mai incap in sutien [:)))]

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
7+

pozne de-ale mele

Mergi la inceput

steluta, acum am vazut UM a ta este 15.09.2005 deci nu are cum sa fie mai mare de 3 saptamani si 6 zile de la UM. Ceea ce inseamna ca are doar 1 sapt si 6 zile de la conceptie.
Mai este o posibilitate si anume ovulatie mai devreme.

Ca sa se vada trebuie sa intri in sapt 5+ altfel...sunt doar speculatii cred eu.
Din proprie experienta o spun, eu am fost incepand cu ziua 1 de intarziere si s-a vazut abea dupa 5 sapt de la UM la echo.

Si....LA MULTI ANI !!!! Sa fi sanatoasa si sa ajungi cu bine la termen!!!!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;96/st/20060615/dt/7/k/be3d/preg.png

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici

Mergi la inceput

megbeng, tzitzile sunt cea mai mare atractie! Totzi sotzii innebunesc in perioada asta
La tine sunt si durerosi???
eu inca nu am intrat in faza asta, sunt doar sensibili.

-Theodore Roosevelt
laurici

Mergi la inceput

stelutzo, pai ai toate motivele sa fii optimista!! noi doar ne puneam e aici intrebari si ne dadeam cu presupusu...eu de ex chiar am sa continui..poate ai avut pe 15.09 un ciclu peste sarcina..ceea ce pot GARANTA insa e ca inainte de varsat sarcinii de 5 sapt nu se vede embrion la eoc, ca nu e inca format..
iar cu documentatul...e o agitatie aici pe tema asta..si a fost si pana acum, daca ai timp sau rabdare poti sa citesti si capitolele anterioare....gasesti link spre ele in primul mesaj de aici, sub listutza!
hai pupici!

p.s. eu sunt nerabdatoare sa inceapa sa se vada burtica..voi nu?

7+

pozne de-ale mele

Mergi la inceput