mamici de mai-iunie (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

megbeng - iubita, nu mai fii asa nerabdatoare sa se vada burtica, ca o sa te plictisesti de ea in ultimile luni !!! Eu de-abia astept sa iasa bb, si ma cam enerveaza ca trebuie sa astept 9 luni ... ma consolez cu ce spunea varul sotului "bine ca nu suntem elefanti, ca ar dura gestatia 2 ani" !!! Pai eu am dureri de spate si probleme cu coloana si cu varicele de-acum, si ma si duc la baie din ora-n ora, daramite cind oi avea ditamai burtoiul ?!!!

lauricipani - nasoala chestia cu crescutul tzitzi ... la mine cel putin (pt ca oricum erau mari, eu fiind mai dolofana ...) pe mine ma dispera pt ca sunt foarte sensibili, as putea spune chiar durerosi, chiar si cind pun sutienul ... asa ca bietul barbatul meu se uita si saliveaza, da nu prea are voie sa puna mina ...

cristinamaria - sexul bb am inteles ca se vede pe la 4 luni jumate ... dar se poate sa se vada gresit, cunosc multe cazuri

virgi - exact la fel si la mine cu mincarea, doar ca tine mai mult, adica pina acum am avut o perioada de brinza; acum n-o mai suport (nu stiu ce-o sa fac cu ce mi-a ramas in frigider, cred ca o dau la pisici), si am trecut in perioada de carne (pe care n-o puteam suporta pina acum). Se pare ca nu mai pot minca fructe, ma "leasina", in schimb am trecut pe fainoase (cartofi, uscatele); cam nasol, ca baloneaza ...

Apropo, cele care spuneti ca v-a crescut burtica ... e doar balonare, nu se vede nimic acum :) dar aveti rabdare, ca o sa creasca ea :)

Cu spitalele si doctorii: daca totul merge conform planului, eu voi naste cu dr. Turculet Lorena, la spitalul Filantropia.

Hai ca va pup pe toate si ma intorc la treaba :)

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Buna, fete dragute! Am venit de la munca si m-am repezit sa va citesc!
Lauricipani, a 4-a sarcina???????????? Felicitari, draga mea!Cat curaj poti sa ai!
Steluta, La multi ani!. Sa fii sanatoasa si tu si Bebe mic!
Bogdanai, tocmai ce spusesem si eu, ca suntem balonate. Cert e oricum, ca nu ma mai ajung blugii care imi erau largi tare. E drept ca mai de graba m-am ingrasat!
Megbeng si eu abia astept sa se vada!Oricum noi suntem putini mai mari![cool
Dragele mele, eu va cam intrec la capitolul Tzatze! Deja am schimbat sutienul! Parca au drojdie, frate!Se mai si opresc la un moment dat, nu? Sigur nu fac explozie? Sotul ma priveste din ce in ce mai gales!
Raalu, nici tu nu ai greturi? De ce te-a speriat Liris? Ca eu am intrat in fibrilatie cand am citit.Dupa care m-am linistit singurica.
Va pupici!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;116/st/20060509/k/5b13/preg.png[/img]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

am fost si eu la eco azi si l-am vazut pe bebe in sfarsit!!a fost minunat!!!e complet format!desi sarcina are 11+2zile dr a zis k arata d 12 sapt n-a stat o clipa locului abia i-a putut face dr poza..isi ducea manutzele la kp,la guritza..se intorcea..a fost nemaipomenit!si a zis ca sarcina decurge f bine si bebelul masoara 5cm fara picioruse k asa a reusit sa-l masoare!
mi-a dat o poza si eu si sotul meu ne-am "batut" pe ea k el urmeaza sa plece o perioada din tara si pana la urma am tras-o la xerox sa o avem amandoi:) am fost coplesiti de emotie amandoi si bebelul a fost spectaculos.o sa o scanez si o sa o pun sa o vedeti si voi!nu mi-a facut eco transvaginala mi-a facut eco abdominala si se vedea f bine k era bun aparatul!si doctorita a fost f draguta k ne-a explikt tot..data viitoare o sa fac 3d si poate aflu si sexul bebelului k tare as mai vrea sa stiu!orikum bebelul meu e f neastamparat..nu ne asteptam sa fie asa de activ!nu-mi venea sa mai plek de akolo!
va !!! io11+ si din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

july_g iti spun si de ce m-am cam speriat...am aflat de sracina la 6 saptamani si de-abia la 12 sapt m-a chemat la control...am niste vitamine si niste magneziu de luat in rest nimic..nu tu sfaturi despre nutritie,nu tu nimic...noroc ca sunteti aici si imi spuneti voi ce a-ti mai aflat de la doctorii vostrii ca aici........nu pot spune ca sunt greturi ce am eu...cred ca si inconstient imi provoc toate greturile....si toate le pun pe seama sarcinii...hai ca mai vb!pupici

raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

wow! ama_kaly...mi se pare asa curand ca cineva din grup sa isi vada minunea ata de binela eco...FELICITARI!!!! asa te vrem mereu, numai cu vesti bune!!! abia astept poza!
stelutza..eu te-am pus pe lista la aniversari si tocmai eu nu te-am felicitat inca..sper ca se primesc urari de bine si mai tarziu

joi si vineri stau acasa...e liber de la scoala...asa ca am sa dooooorm!!!si am sa trec mai des pe aici, sa vad ce mai ziceti!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
7+

pozne de-ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

burticutze dulci,
am reusit sa mai intru si eu pe la voi - multumesc ca nu m-ati uitat...
Cat de spre mine...sunt dupa o hemoragie cat 2 cicluri o data, care ijnca nu s-a oprit de tot..Nu pot sa va explic ce inseamna cand STII ca si cateva picaturi de sange pot insemna probleme s sangerezi in halul asta. Mai frumos era ca fiind in drumul spre casa si aeroporturi ma sangerat asha vreo 28 de ore pana m-a vazut un medic... eram oricum cu sufletul anesteziat, nu mai speram nimik, venisem deja cu banii de chiuretaj la mine - desi habar nu aveam cm se procedeaza...
In fine, medicul m-a trimis la echo- unde am avut un mare soc: bb al mui incapatanat inca era acolo, avand "activitate cardiaca prezenta"
Nu stiu cum a rezistat, saracul, fiinda e inconjurat de un hematom urias care il inconjoara cam pe 2/3 din lungime. DE aia sangeram i halul ala...
In fine, pe scurt, inca sangerez, chiar daca singurele drumuri pe care la fac sunt la baie, in rest sunt totalmente in pat. Inca nu se stie care va fi soarta lui bb, cred ca e o lupta stransa pana mai creste , stiu doar ca daca hematomul il cuprinde total il va matura...
Asha ca brusc universul meu s-a retsrans la un pat si o punga cu medicamente.Cu fiecare zi, indraznesc insa sa sper ca bb va fi la fel de incapatanat, si ca va lupta cu monstrul si ca va fi bine...
pupici,
magghyc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

magghyc ma rog pentru tine si bebelul tau!sper sa fie bine si felicitari pentru un bebe asa luptator..doctorii ce ti-au zis?urmeaza cu strictetze sfaturile lor,stai in pat si gandeste pozitiv..dak bebe a rezistat pana akum tb sa reziste si de akum inainte!mult curaj si iti doresc tot binele din lume tie si bebelului tau..kiar m-a induiosat povestea ta..te pupic si ai grija de tine si de bebel!
megbeng ai sa vezi k o sa fie o experienta unica sa-ti vezi bebelul prima data la ecograf dand din manutze si picioruse..e o minune ceea ce creste akum in noi si Dumnezeu sa ne dea sanatate sa puteam sa avem grija de ei..in curand o sa postez si poza aici mai intai sa merg s-o scanez si apoi sa descopar cum o pun sa o vedeti si voi! io11+ si din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

ama kaly, multumesc de urari.. sa dea dumnezeu sa fie bine...

Megbeng, multumim ca nu ne-ai uitat - pe mine si pe bb> Cand am putut, am mai citit ce ati scris. M-a durut sufletul pt Liris. Curaj, Liris> Sper ca data urmatoare sa fie totul bine...

Megbeng, crezi ca ma poti ajuta cu interpretarea unor date de pe buletinul ecografic? In stresul in care eram, practic nu am intrebat daca bb e in grafic sau nu, iar pana la urmatorul control nu mai am rabdare...

Burticilor, sa auzim de bine, povesti frumoase si bb sanatosi.Eu o sas incerc sa va scriu cat de des, desi utrogestanul ma ameteste total...dar intre pastile, ne mai auzim....
magghyc fix 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

magghyc cat timp mai exista speranta e inca bine. Imi pare tare rau ca treci prin asta dar io zic ca bb tau este un luptator si ca o sa reuseasca sa traiasca. Io iti tin pumni si ma rog la Dumnezeu sa fie sanatos.
Si eu am fost azi la eco si am vesti oarecum proaste. Se pare ca si la mine este un hematom si o dezlipire a sacului ovular (desi io nu am sangerat).... normal ca si io iau de azi celebrul utrogestan. Voi cate luati pe zi?
Megbeng tu cat utrogestan iei pe zi? oral sau vaginal? si ptr cat timp? mie mi-a spus sa iau 2/zi, oral, ptr min 2 saptamani pana la urmatorul control. nu stiu ce ma fac ca sapt viitoare am examen auto si pana atunci, in fiecare zi, ore ..... inteleg ca te cam ameteste deci o sa iau examenul garantat

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

magghyc sunt alaturi de tine si de bebelusul tau incapatanat!eu de fapt am venit sa va spun altceva:daca tot am spus ca sunt speriata ca simptomele mele de rau nu sunt chiar rau aseara si azi-noapte sin in dimineata asta mi-a fost groaznic de rau...dureri de cap si greata....ca si cum bebele meu imi spune sunt aici,stai linistita...lol...cam atat!va mai scriu!

raluca

Mergi la inceput