mamici de mai-iunie (4)
Raspunsuri - Pagina 3
cristinamaria spune:
Multzam mult pt primire dragele mele!
Megbeng , sa inteleg ca esti sudenta la medicina?
Daca da , insemna ca vom primi multe sfaturi interesante de la tine!
Despre sarcina mea nu va povestesc nimic deosebit ( fata de ce a-ti scris voi pana acum)! Acum am o mica raceala dar sper sa treaca fara sa apelez la medicamente! Apropo de asta eu am tras o sperietura destul de mare ...luasem ceva medicamente pentru ca noi n-am planificat sarcina si habar n-am avut ca sunt insarcinata la inceput ! M-a linistit doctorul dupa prima consultatie si sper in continuare sa nu avem probleme!
Cristina
megbeng spune:
gravidoaselor..pe mine au inceput sa ma doara sanii cam rau....sa am o tensiune in ei, de zici ca or sa bubuie
poate trag un "puseu de crestere", ce ziceti? pe cele care sunteti deja mamici, v-au durut sanii la prima sarcina? a! si mai ales sfarcurile sunt f dureroase!
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
7+
pozne de-ale mele
aida_o spune:
megbeng,
stai linistita, e normal ce ti se-ntimpla :) o sa vezi ca la un moment dat o sa te mai lase durerile astea (de exemplu eu de vreo 2 saptamini nu mai am dureri, dar sinii imi tot cresc (yessss!)
13+
Se mareste clanul :)
megbeng spune:
da,da..pai stiu ca pana prin sapt 10 cresc destul de rapid, apoi o lasa mai moale...pentur asa scop nobil indur oricat :))
cristina, sunt la medicina, da gineco fac abia din februarie(pana in mai)...pana atunci prea putine info concrete despre sarcina, doar ce citesc prin cartea de obstetrica a lu ancar ("biblia" noastra)..si...info generale, desigur!
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
7+
pozne de-ale mele
CamiM spune:
Salutare gravidute dragalase si bebei din burtici!!
Asa acum ca m-am linistit si eu pe acasa sa dau raportul cu ultimele stiri: ieri am fost la doctor la a doua consultatie si am mers cam cu frica fiindca de cateva zile imi era prea bine eu asa ziceam( nu greata, nici sanii nu prea mai dureau decat daca ii apasam eu mai tare asa ca..sa fiu sincera am intrat la idei!). deci am ajuns la doctor si i-am zis ca poate ma crede cuckoo dar eu am intrat la idei si a inceput sa rada de mine. M-a intrebat daca am ceva sangerari si crampe si i-am zis ca sangerari nu am avut deloc iar crampele sunt din ce in ce mai rare dupa care mi-a facut un control si a luat si proba sa faca analiza pentru streptococ B si concluzia lui a fost ca se pare ca uterul creste bine, ca pare plin asa ca sa nu imi fac griji. A incercat sa ii asculte inimioara ( desi m-a atentionat ca este mult prea devreme ca nu se aude de obicei pana in saptamanile 11-12) cu dopplerul dar nu se auzea nimic asa ca mi-a spus sa vin peste trei saptamani cand ar trebui sa se auda ( asta ca sa nu ma mai trimita la o eco..am inteles ca de fapt eco nu sunt asa de bune). Intre timp mi-a dat sa fac un pomelnic de analize asa ca azi m-am prezentat frumusel la laborator unde mi-au luat o tona de sange..sper numai sa iasa bine toate si sa treaca odata astea trei saptamani sa ii aud inimioara sa pot sa stau si eu mai linistita!!
Cam astea ar fi ultimele stiri, scuze ca iar am scris un mesaj lung cat o zi de post !!
Cami 9+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/earendyil/my_photos
CamiM spune:
Uite ce magarita sunt am uitat sa urez bun venit fetelor noi si sarcini usoare!!
Liris nu pot sa iti spun decat ca te tinem toate de manuta sa treci peste asta( eu stiu cum te simti ca am fost acolo acum un an si ceva)si te asteptam cat de curand inapoi in clubul gravidutelor. Nu stiu cum este mai bine dar pot sa iti spun ca aici se recomanda daca nu trebuie neaparat sa eviti pe cat posibil un chiuretaj dupa care corpul isi revine mai greu.
Cami 9+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/earendyil/my_photos
NewMami spune:
Eu sunt o mamica de mai - iunie 2005 si va mai citesc din cand in cand, sper sa nu va suparati dar imi este dor de perioada asta.
megbeng si mie mi-au crescut sanii in primele 3 luni de sarcina de am schimbat de doua ori numerele la sutien. Mai incolo au inceput sa se mai potoleasca. Nu-ti fa probleme, e normal sa se intample asa.
Multa sanatate tuturor si sa aveti o sarcina cat mai usoara. Bucurati-va din plin de perioada asta, numai dupa ce a trecut va dati seama cu adevarat ce frumoasa a fost oricat de multe greturi va chinuie.
NewMami &
Patrick Ryan
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;28/st/20050613/n/Patrick+Ryan/k/791d/age.png
raalucutza spune:
liris m-ai speriat rau de tot!!!!ca doctorii astia din tara asta la fel imi fac si mie....am fost LA 6 SAPTAMINI SI MA MAI DUC LA 12....imi pare asa de rau pt tine!!!sincer!!!eu acum astept cu sufletul la gura sa merg la control!ca eu greturi nu pot spune ca am...mi-e rau dar raul asta il aveam dintotdeauna...nu suportam diferite mirosuri-voluntar sau involuntar mi se facea rau-ai grija de tine liris te rog mult de tot!
raluca
Steluta spune:
quote:
Originally posted by megbeng
stelutzo, banuiesc ca ai vazut minunea la eco transvaginala, nu? la tine cat avea CM? ca 3 sapt si 5 zile e super-putin ca sa incapa si o intarziere?!
iti doresc si eu sa fie totul in ordine! e prima ta sarcina sau esti deja mamica cu experienta?
Pai prima data am facut un test de sarcina, care mi-a iesit pozitiv. Cand am ajuns la doctor, i-am spus ca suspectez ca as fi insarcinata. La care mi-a spus ca vom face o ecografie transvaginala, si vom vedea sigur. Intr-adevar la eco, mi-a aratat unde este embrionul, care este foarte mic. Acum eu ce sa spun, s-a inselat doamna doctor?? Sper ca nu.
Spun ca are 3 saptamani si 6 zile (astazi), deoarece am folosit acel link, cu varsta sarcinii.
Si da, este prima mea sarcina! De aceea sunt foarte nestiutoare in multe privinte. Dar incerc sa invat cat mai multe

Steluta.
virgi spune:
megbeng: mult succes si poate trecem repede de starile astea neplacute.
Steluta: bine ia venit in clubul nostru. sarcina usoara.
Bogdana si Amonar: am gasit multe asemanari in decrierea starilor voastre. Cand i se mai intampla si altcuiva, inseamna ca e normal, ca asa trebuie sa fie. Of..asa trebuie sa ne incurajam una pe alta. eu mai am o problema: daca astazi manac ceva nu mai suport mancarea aia deloc. nici peste o saptamana macar. am cam epuizat toate optiunile. astazi as manca un Mc Donald, dar pe insula mea nu exista. probabil ca de aia as manca.

ama kaly: multumesc pentru incurajare. oricum nu vreau sa le mai las pe doamnele greturi sa puna stapanire pe mine. trebuie sa le gasesc un antidot. si singurul remediu e mancarea..atunci cand incepe senzatia trebuie sa mananc ceva...si am observat ca se mai duc.
liris: iti doresc sa te faci bine cat mai curand posibil.
NewMami : cum sa ne suparam? stii ca orice sfat e binevenit.