Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (53)
Raspunsuri - Pagina 5
anda77 spune:
hai ca acum m-a apucat trancaneala...sa va povestesc cum se joaca Nichita: in afara de rasucirile(cred ca e balerin) care ma cam deranjeaza in zona buricului, sa va spun drept (chiar, voi nu aveti hipersensibilitatea in zona buricului?), mai are o miscare preferata: se propteste cu picioarele in sarma de la soutien
, isi ia avant si zbang!, se arunca in cap in piscina, respectiv direct in colul meu sau, dupa caz, vezica urinara....
http://community.webshots.com/user/anda1977
felicia74 spune:
Hello again!
Ati vazut cate subiecte s-au sters din arhiva? Cel cu eco 3D, cu gravidutele.. parca e pacat de munca noastra ca am avut si noi ceva de spus.
Eu am facut rost de la nasi, de carutz Primii Pasi, ham si sac de dormit. Ei au avut o bebelina cam zglobie, asa ca lucrusoarele sunt ca noi. Am scapat de niste cheltuieli.
Lordra si mie imi trage cate una fata mea daca stau picior peste picior, parca imi zice mami tu nu vezi ca ma sufoc, nu am loc deloc.
Ca tot vorbirati de medic. Fetelor, tineti-mi pumnii, azi o prietena pune o vorba buna ptr mine la un pediatru f.f. bun, sa vad daca vrea sa ma ia in evidenta. Daca nu incep iar cautarile.
Felicia
31+ si bebe strumfitza
anda77 spune:
ina, probabil ai dreptate, oricum trebuie sa-i fac o vizita pentru marele set de analize din saptamana 35 cu care ma ameninta Badiu (cica mai multe decat am facut pana acum, in total...
)si sa vedem ce poate ea sa-mi dea gratuit si apoi ii mai fac o vizita pt. prenatal...
Da' iti dai seama ca n-a facut decat sa ma faca sa ma simt prost intrebandu-ma doar cate kg mai am...si-asa eu sunt putin complexata ca arat ca un elefant cu cercei..imi repet ca e normal si-mi mai trece...poate macar bebe se simte bine daca pap de toate...
felicia74 spune:
alinus si fetele cu dubii, de ce nu mai mergeti si la alti doctori. Eu eram in stare sa dau oricat, dar numai sa fie confirmata fetitza, ca taica-su nici nu vrea sa auda de baiat.
Desi nimic nu e sigur pe lumea asta ("never say never", vorba lui JR din Dallas), toti trei doctorii la care am fost au spus fata. Si daca prinde
bine portiunea, parca te mai linistesti.
Cu durerile, ai grija de tine!
ripley ai dreptate ca se casca, crapa, doar se departeaza oasele. in cazul asta la mine nu a mers decat ca stat in pat, si am vazut ca dupa cateva ore de calculator durerile erau atroce. eu mai stau si pe un colac de plaja.
mandy iti tin pumnii!
Felicia
31+ si bebe strumfitza
Ina869 spune:

"elefant cu cercei"...pai si eu ma simt ca un pinguin obezel, da' trece!
Apropo, nu pui si tu o poza sa te vedem in marime naturala? ![]()

Ina
lordra spune:
Ando, da' ce set maretz de analize ai tu de facut in s. 35?
Ca mie medicul meu mi-a spus ca tre' sa fac hemoleucograma, sumaru' de urina, secretia vaginala si culturile de col (pt. streptococ). Ce alte analize ti-ar mai putea fi date acu', la final de sarcina?
Sa le faci si tu publice aciia, sa vedem si noi la ce te inhama Badiu.
Lordra
anda77 spune:
lordra, o sa zic in saptamana 35. poate imi si spune ce evitam prin informarea cu privire la rezultatele acestor multe analize....ca asa, o insiruire, nu stiu la ce va (ne) ajuta sa stim...
ina, o sa pun 2 poze mai peste vreo luna cu titlul "inainte" si "la sfarsitul sarcinii", sa vedeti diferenta, nene... eu in pozele voastre n-am vazut diferente mari...
anda77 spune:
mai, n-am reusit inca sa-mi pun net acasa, din ala cum vreau eu, nu dial-up. Mai incerc..maine o sa mai insist la astral ca rcs m-a trimis la plimbare de 4 ori pana acum
...ca se apropie prenatalul si ce fac fara voi
...
cum mai stam cu frica de nastere? la mine e la locul ei...
, nu dispare, nu se micsoreaza, nu se mareste...stagnam
mai, de acum 3 zile sau de ieri (in functie de DPN-ul de la diverse ecografii) se pune ca eu am intrat in luna a 8-a, deci ar fi AMR 57-59 zile. Daca am scapat de luna 7, este riscul sa nasc intr-a 8-a? Sau pot sa stau linistita cu bagajul si alte de-astea inca o luna? Stiam ca in a -8-a e posibilitate mica sa nasti, dar poate stiam prost...
De fapt intrebarea care ma obsedeaza este: DE CAND TREBUIE SA FIU ATENTA SA FIU EPILATA PERFECT IN ORICE ZI?
Ina869 spune:
si eu tot grija epilatului o am!
..si desi stiu/simt ca nu voi naste mai devreme de sf. lui noiembrie ( Doamne- ajuta!) am grija sa fiu "perfecta" zilnic, ca nu se stie niciodata...
deci epila axila, inghinal, etc.
Am inteles ca nu prea este bine sa nastem in luna a 8-a? Un coleg de servici mi-a spus ca si el si sora-sa au fost nascuti in luna a 8-a si sint grasi, mari si frumosi amindoi...deci care ar fi riscurile, voi stiti cumva? Am auzit ca mai bine nasti la 7 luni decit la 8...
Ina
Ina869 spune:
....in ceea ce priveste frica de nastere inca nu am, dar ma astept sa vina in momentul in care prima dintre voi va naste si va povesti cum a fost; atunci probabil ma voi trezi si eu din amorteala si voi realiza ca este totul real...![]()
Ina