Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (53)
Raspunsuri - Pagina 4

Ina869 spune:

Fetelor, semnez si eu condica! Ieri am vrut sa scriu dar nu am putut accesa forumul.
M-a intristat finalul lui Ayumi, mi-a parut atit de rau; eu una, in ignoranta mea, am fost optimista, am crezut ca totul va fi bine pentru ea, nu ma asteptam la ceea ce avea sa se intimple. Ii transmit si eu mamicii indurerate regrete profunde.
Vineri nici nu mai tin minte ce am facut 
…simbata am fost la botez si dupa aceea am fost la unchiu-meu (insistase sa mergem sa ne luam ramas bun fiindca ei plecau a doua zi in Florida la vila lor de vacanta)  pe la ora 11 pm dar toata lumea plecase ( asa ca Alina, nu am poze cu curcanelul, si oricum, eram ghiftuiti de la botez ).
Luni am gatit, am clatit niste lucrusoare si m-am uitat la niste dvd-uri nu atit de bune cum ma asteptam, chiar mi-a parut rau ca am pierdut timpul de pomana. 
Cam asa a trecut sf. meu de saptamina, ieri a fost o vreme mohorita care te predispunea la somn…si am dormit vreo ora, atit cit sa-mi para rau asta-noapte fiindca la ora 1-2 patrulam prin casa si faceam santuri intre dormitor si baie. 
Of, mi-am promis ca dupa 6-7 seara nu mai pun gura pe lichide fiindca in jur de 10 rute la toaleta intr-o ora si ceva mi se pare exagerat, voua nu??
Mai intru pe forum, ma duc sa-mi continui treaba, am vrut numai sa va dau vesti despre noi ca sintem bine.
Cu soacra-mea m-am mai linistit putin, am avut o discutie amicala saptamina trecuta si am rugat-o daca nu are nimic bun sa-mi spuna sa ma lase in pace si sa ma ignore, caci vreau sa-mi tihneasca putinele saptamini de sarcina pe care le mai am. Sint in al noualea cer ca in afara de binetele de rigoare nu mai exista nici o comunicare intre noi, este ceea ce mi-am dorit.
 A incercat ea de citeva ori sa mai intre in vorba cu mine dar am fugit si am ignorat fiindca de cite ori deschide gura scoate cite o perla.![]()
Duminca a vorbit cu nepotii din tara si i-a intrebat “ce sa va aduca bunica de aici?” fiecare si-a spus dorinta si ea apoi i-a facut lista lui barbata-meu ce sa cumpere, din banii nostrii, binenteles. Imi venea sa-i spun “dar ai bani, cucoana, de ce nu iei din ai tai? “ dar mi-am zis ca mai am putin pina pleaca si nu vreau sa ma enervez, o las in plata Domnului si pe urma sper sa nu o mai vad o buna bucata de timp.
Anda
 ma bucur mult ca dai semne de viata; iti doresc sa rezolvi problemele pina vine bebelacul 
 si sa te linistesti.
la toate,
Ina si bebelusha 32+ ( uraaaaaaaaa!)

xandra28 spune:
 fetelor, sunteti de coma cu fazele-astea... m-am spart de ras!!!
xandra
 pozici cu mine 
 ticker bebe 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png

maria_alexia spune:
 Multumesc pentru raspunsuri, ma gandeam eu ca nu e chiar in ordine cu bolovanul de burtiq... 

Anda, chiar m-ai pus pe ganduri cu infectia urinara... Mai aveai si alte simptome? Si cum e cu tratamentul pe baza de afine, ce ai luat exact?
Ma socotesc cum sa ma coordonez intre analize/sunat medicul ![]()

Ina869 spune:
 M-am bucurat sa vad ca fetele care nu au mai dat un semn de viata sint bine ( Anamari) dar totusi, ce se intimpla cu Cristina, stie cineva ceva de ea? De obicei ea era activa pe forum
Ina

anda77 spune:
 maria alexia, cam o luna- o luna si jumatate am avut contractiile nesfarsite si ingrozitoare. a fost si perioada cu sangerarea in luna a 4-a (!!) care m-a aruncat in pragul disperarii si cand am ajuns de urgenta la eco, mi s-a spus ca sangerarea este tot de la contractiile puternice. Timp de peste o luna nici doctorul nu mi-a zis de unde ar putea fi
, credeam ca asa o sa o duc pana nasc...pana intr-o zi cand am simtit o jena la urinat. Nu stiou cum sa-ti descriu senzatia, chiar jena, nu era chiar durere, dar era ceva...Mi-a incoltit un gand in minte, a 2-a zi mi-a spus o prietena ca dr. ei i-a zis ca infectiile urinare sunt periculoase deoarece dau contractii, asa ca mi-am pus singura diagnosticul, a 3-a zi m-am dus la plafar si-am cerut un medicament pt. asta. Mi-a dat URINAL, care este EXCLUSIV din extract de afine (30 de pastile rosii, 1/zi). Dupa 4 zile de tratament deja disparusera ca prin farmec contractiile...
http://community.webshots.com/user/anda1977

anda77 spune:
 ...si de atunci nici n-am mai avut contractii puternice sau dureroase ci doar din astea naturale in sarcina, 1 pe zi sau la 2-3 zile chiar, de cate un minut doua ca durata...Ma gandesc sa-mi mai iau o cutie de URINAL din-asta ca si previne infectiile urinare, sa n-am vreo surpriza chiar in ultima luna. Unele persoane sunt mai predispuse la infectii urinare, mai ales in sarcina...
Foarte bun a fost medicamentul. Ulterior am vazut ca unei alte gravide i s-a recomandata Urinal chiar de catre medicul homeopat. Eu m-am riscat putin in sensul ca nu scria pe prospect daca au voie gravidele. Stiam doar ca e din plante si am cautat pe internet pe listele cu plante interzise in sarcina "afine" si nu era...asa ca l-am cumparat

lordra spune:
 In cazul Cristinei, exista 2 posibilitatzi: ori are probleme cu netu' acasa, ori s-a apucat de curatzenie generala (zicea ca si-a programat-o pt. octombrie, deci e posibil sa fie asta). Prea a disparut asha, deodata.
Eu sambata merg sa-mi fac o noua tura de analize: hemoleucograma, sumar urina si urocultura (ca tot sunt gratis). Daca imi mai iese vreo infectzie urinara, ma-mpusch in cap
. Dupa ultima doza de antibiotic am facut o micoza de toata frumusetzea de care am scapat doar gratzie unui tratament homeopat. NU MAI VREAU INFECTII, ce!
Daca n-ash fi fost gravida, cre'ca nu ma repezeam imediat la antibiotic ci incercam ceva naturist/homeopat. Asha insa, mi-e prea teama sa nu provoace vreo ruptura de membrane prematura, asha ca prefer s-o contracarez din start. Dea Domnu' sa fie totul bine!

maria_alexia spune:
 Multumesc, Andra 
, poate bifez totusi si o analiza de urina mai intai, pana sa nu apara si senzatiile cu pricina...

anda77 spune:
 fetelor, MINUNE!
eu am fost la med de fam. de 2 ori in viata, prima oara acum cativa ani cand am avut nevoie de o adeverinta si a trebuit sa-mi gasesc si sa ma inscriu la un med de fam. ca numai el o elibera, iar a 2-a oara la inceputul sarcinii pt. urocultura si alte cateva anlize gratuite, ca si-asa dadeam mult pe celelalte... trebuie sa ma uit in agenda sa vad cum o cheama, iar ea pe mine cu atat mai putin ma stie...
Ei bine, m-a sunat ea acum!!!...probabil a scris la vizita de acum cateva luni in fisa ca sunt gravida si acum facea curatenie de toamna printre fise...."Buna ziua"; buna ziua; "sunt med de fam cutarica. Cum va simtiti?"...eu m-am blocat...am baguit ...bine....cate kg aveti acum? multe. "cate?" 70 zic eu. "bine, va multumesc, va astept pe la mine, la revedere!" si-mi inchide...
ce credeti, vroia sa faca misto de mine ca sunt grasa 
... ca alt motiv pt. care m-a sunat nu am gasit...

Ina869 spune:
 Anda, poate vroia sa vada daca mai esti gravi si daca mai esti pacienta ei; am inteles ca si pe acolo, in functie de nr. pacientilor dr. iau niste banuti parca? Si probabil ca erai un "nr" pe care vroia sa vada daca mai conteaza sau nu...![]()
Ina