Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (53)
Raspunsuri - Pagina 6
Denisam spune:
Ina, asta cu nascutul in luna a 8 e o chestie babeasca parerea mea, am tot auzit-o si eu dar fara o explicatie logica, stii tu ca si alea ca dc maninci dulciuri e sigur fata si alte prostioare care la mine nu se aplica.
Eu stiu 2 cazuri de copii nascuti in luan 8-perfect sanatosi, iar un caz e o prietena care are 33 sau 34 de ani si e super ok!
Stai linistita si fara ganduri!
Denisa
25+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
anda77 spune:
mai, sunt foarte suparata... sunt intr-un mare puseu si chef de trancaneala

( e adevarat nu sunt chestiuni stringente, nici utile, nici de viata si de moarte) si nu vorbeste nimeni cu mine nimicuri...
asa,,,deci... unde ramasesem cu trancaneala...la epilat: nu vreau sa patesc precum o prietena de-a mea care stia ca mai are 2 saptamani si pac: rupt apa, contractii, se duce la baie, ia lama, nu vedea nimic, a inceput sa dea cu lama in stanga si-n dreapta
pe pipaite nu era timp de oglinzi si alte de-astea ca avea contractii), il intreaba pe barbat-su " e bine, ma?" da, e bine, zice ala emotionat si agitat oricum, ajunge la spital, se urca pe masa si incep asistentele sa se tavaleasca pe jos de ras... vai, doamna, da' trebuia sa veniti aranjata... aduceti o lama s-o facem pe doamna ca se sperie d-nul doctor..."
o alta prietena a incaput pe mana asistentelor care au facut-o "varza" sustine ea (n-am intrebat detalii ale termenului "varza"), dar clar au si taiat-o putin...la repezeala...
si-asa toata nasterea o sa fie o experienta socanta, surprinzatoare pentru mine, tot ca o mare necunoscuta o percep, macar de surpriza asta sa ma ocup eu, cu epilatul...
http://community.webshots.com/user/anda1977
anda77 spune:
nu chiar nimeni...pardon...mai trancanesc si altii cu mine...
silvia_d spune:
anda,haioasa faza cu miscarile lu'bebe...si eu il simt la fel,una-doua:cu piciorusele in coaste,iar uneori se zguduie burta de-a binelea
ma-ntreb de unde mai au atata"recul",ca doar is mari acum,heheheee
pupici,silvia 33+
Ina869 spune:
Fetelor voi va puteti da seama cum sint pozitionati bb-ii? Ca eu una nu stiu...
ce mama denaturata sint!
Denisa ti-ai gasit detergent?
Anda eu am chef de trancaneala ( si de munca...
) asta ca sa imbin placutul cu utilul si sa impusc doi iepuri dintr-o data
( adica si responsabilitatile si propriile placeri
).
Ina
Denisam spune:
Ina-acusi merg la Zllers pt firma si am uit si de detergent, in weekend am fost busy si unde am ajuns nu aveau, tu ai gasit?
Denisa
25+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
anda77 spune:
ina, cum trancanesti (tastezi trancaneala) si muncesti in acelasi timp? Sau fugi intre calculator si bucatarie, sau deschizi un document de lucru si inchizi forumul si invers, probabil, nu?
Ina, nici eu n-am avut habar cum sta pana acum vreo luna cand mi-a zis la eco ca e cu picioarele in sus...Avand in vedere, pe de o parte, ca forma burtii nu s-a schimbat deloc, iar pe de alta parte, ca simt cateodata cate 2 lovituri simetrice in ambele sarme de la soutien (cand stau aplecata), respectiv prin coaste cumva, inteleg ca este tot cu capul in jos si labutele in sternul meu. si as vrea sa si ramana asa, daca tot e asta pozitia de nastere... i-am explicat " ce rost are, mama, sa ne complicam vietile acu' la sfarsitul sarcinii si sa ne mai schimbam pozitia?"... Se pare ca e de acord cu mine...![]()
Ina869 spune:
Alina unde esti? Sper ca nu vei mai trece prin spaima de zilele trecute!
Apropo, am citit ca de pe la sf. lunii a 7a bebelasii dorm in cea mai mare parte a timpului ( 90-95%) deci de aceea nu-i mai simtitm atit de des...si eu intrasem pe ginduri,ca acum vreo citeva saptamani, daca indrazneam sa ma introc pe partea dreapta sau cu burtica in sus, imediat ma atentiona cu niste semnale discrete iar in ultimul timp vad ca nu mai reactioneaza atit de repede - ceea ce m-a pus pe ginduri- ci ma lasa vreo 10 minute sa-mi fac de cap...ziua insa, cind stau la birou, este agitata si burtica mea o ia in toate directiile..![]()
Monet eu am estimat ca Maya se va naste la sf. lui Octombrie la 6:15 am, sa nu ma certi!
Eu una am fost nascuta inainte de ora 6 dimineata si sint matinala, imi place mult sa ma trezesc dis-de-dimineata ( si, vorba aceea "cine se scoala de dimineata" ...si uite-ma, sint in Canada
).
Frate-meu in schimb, a fost nascut dupa-amiaza si esti cel mai mare dusman daca il trezesti de dimineata...acum nu stiu, poate nu-o fi regula generala.
Pupicei,
Ina
Ina
felicia74 spune:
anda mortala faza cu epilatul la repezeala
. Am ras cu lacrimi
sotul meu s-a nascut cam prin a 34 saptamana de sarcina (cat de precis se putea spune prin '73 oricumla 7 luni si jumatate). N-a fost nici o problema si acum este un "pispiras" de 1.83m si circa 100 de kg.
si acum intrebare, la ultimele consultatii, dupa ce isi da seama doctorul in ce stadiu esti? ca maine maine ma duc si eu la consultatie.
am inteles ca se poate masura distanta dintre osul pubian si buric (parca).
Felicia
31+ si bebe strumfitza
Ina869 spune:
Denisa eu nu am cumparat inca detergentul.
Anda varianata a doua; incerc sa fiu multifunctionala dar nu merge intotdeauna...a venit un coleg la mine la birou sa ma intrebe ceva in timp ce scriam un mesaj si i-am raspuns in romaneste
...hihihi!
Ina