Mamici de ianuarie-februarie 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Iuliiuli, multam!
Sper sa mearga

Toanca si [bebe] Matei Alexandru 26+
poze

Mergi la inceput

ehehe....a mers!!!

Toanca si Matei Alexandru 26+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Toanca bravo !

Monica, sanatate multa si tie .

Daniela (22+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neatza burtici, mai cat ati scris de aseara,a dica am dormit si eu si ati umplut peste 6 pagini
Giova-condoleante, Dumnezeu sa-l odihnesca!
Dana ma bucur ca esti mai bien si micutza s-a refacutm ai grija de tine, ca nu stiu dc noi acuma avem voei sa ne facem vaccinul impotriva gripei o sa intreb si eu medicul pe 25 cand mergem la control.
Monica -cum te mai simti?Sanatate cu stomacul!
Irina ce face piciorul lui Marina, sanatate multa!
Astery-cum aofst weekendu'?

Denisa
24+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mersi Monika dar doctorita mi-a spus special ca serul fiziologic e bun, dar acum n-avem voie!Nu ma intreba de ce!
Si eu am baut tot ceaiuri de tei + musetel + menta si acum vad ca menta e pe lista ceaiurilor nerecomandate in sarcina!
Adevarul e ca m-am cam saturat...

MONICA 27+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Denisa merci de intrebare simt greturi si arsuri,trebuie sa mananc ceva cat mai des ca sa imi treaca greturile pe momentStie cineva, daca mancam fierbinte ne afecteaza cu ceva ( pe noi nu pe bebe )Abea astept sa raman si eu acasa, atunci o sa fac diferenta, poate ma simt mai bine acasa.

25+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Monica 70- ceaiul de menta e ok dc ai probleme cu stomacul si baut inc natitati mici si rece.
EU beau din cand in cand un ceai de fructe, mai ales de fragi e f. bun, incearca, nu face rau.Calmeaza chair, sa nu mai zic ca eu de 3 saptamini beau cate o cafea dimineatza..

Denisa
25+
Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

fetelor va multumesc pt. gandurile bune.

Am citit tot, dar am vazut ca vestile rele au aparut: Bianca Condoleante pt. ingerasul Ayumi!!! Cuvintele sunt de prisos, nu stiu ce as mai putea spune.

Cele care mi-ati dat date noi (Teolinda, Monica) voi trece si pe lista mea.

Bombonicaaaaa felicitari pt. grasunica!!!
Si soacra imi zicea, ca, prima sarcina nu sunt asa de mari, Clau a fost al doilea si s-a nascut cu 5.100 gr si 57 cm.
Daca si al meu il va mostenii pe tat-su nu-i vor fi bune multe dintre hainute.

Irina multa sanatate sotului!!! Cum mai e piciorul?

Dana - Oana si Janina
insanatosire grabnica!!!

Monica- maraki frumoase poze, cred ca si tu ai pus kg ca si mine, numai pe burta. lasa ca e mai bine asa.

Alina deja s-a intors bebele? Eu stiam ca prin sapt. 32.

La inmormantarea bunicului a fost si o nepoata, care e ginecolog la Cluj, si dupa tot tambalaul, am povestit putin si cu ea.
Mi-a zis ca bebeii sunt mai grasuti din cauza ca mamele se alimenteaza mai bine si din cauza vitaminelor. Acelasi lucru mi-a zis despre contractii ca si dr. meu: daca nu sunt dureroase, nu e nimic, ca muschiul uterului trebuie sa se mai contracte din cand in cand.
Eu am chiar avut cam multe pe zi, zilele trecute, dar cred ca din cauza oboselii, necazului.
Azi dim. am stat acasa pana la pranz, doamne ce bine e!!!
Am dormit pana la 10.
Abia astept sa se termine luna sa stau acasa si sa ma ocup de lucrurile lui Marco.

poze
gio si bb Marco 26+

Mergi la inceput

Fetelor mai stau un pic si plec spre eco...
Abia astept: parca stau pe ace!

Toanca si Matei Alexandru 26+
poze

Mergi la inceput

Monica ai grija si maninca cum trebuie, baga sticksuri si cascaval, la mine asa mergea sau biscuiti simpli, pt ceai cum zici astia in comert.
Daniela- acuma simt oboseala dupa cele 3 zile, ca ieri am mai avut o tura de musafiri, desi au pelcat pe la 6.30 si al 7 eram gata cu strinsul, am stat pe canapea si am bagat acte de firma, dar azi as mai fi dormit, de..CU pozele, dc nu cer, nu prea mi se fac si asa elefant cum sutn acuma, mai bien mai putine.
Fetelor eu am peste burta 85cm de la 60-62 cm, asa ca am pus ceva.

Denisa
25+
Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput