Mamici de ianuarie-februarie 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Am plecat la intalnirea fierbinte cu bebe......
Va pe toate si ne auzim maine (cu vesti bune sper).
Sa aveti o seara placuta!

Toanca si Matei Alexandru 26+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Fetelor am in album o pozica tare de tot cu o burtica. Nu este a mea, as fi vrut eu, dar este marfa de tot.

V-am mai intrebat odata, (este prea greu sa scot pe bucatele) ce ati cumparat voi in materie de ustensile nu hainute pt primele 3 luni?

Hiadeti sa facem o lista si sa o punem pe prima pagina mereu.

Eu nu stiu ce sa cumpar si maicamea ma tot vrajeste, lasa ca o sa luam atunci, da ce eu stau atunci sa ma trezesc ca nu am aia, si ailalta?

Pozica este in albumul cu ursuletii, sper sa fie bine pusa. Daca nu se vede ma mai chinui.

poze

Ursoaica 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_alex spune:

Dana_ene ,
pt problema pe care o ai trebuie sa mergi la medic. Nu poti sa mergi la farmacie si sa iei doar dupa ce banuieste farmacista ( nici nu cred ca iti recomanda ceva ). Eu una te-as trimite la medic ( findca esti insarcinata) sa vada exact ce ai.
Trebuie sa-ti faca analiza de urina ( aici in Getmania iti da rezultatul pe loc) , sa vada daca ai infectie urinara. In cazul acesta trebuie sa iei antibiotic. Specific pt infectia urinara e usturimea dupa mictiune ( urinare )si dureri prin burta. Dar stiu cazuri ( gravide ) la care le-a descoperit medicul infectie urinara din analiza urinei fara sa se planga gravida de simptome. Si e mai grav in sarcina sa stai cu infectia urinara decat sa iei antibioticul corespunzator.
Poti sa ai si o micoza ( ciuperca ), iar atunci e cu totul alt tratament . In acest caz e o usoara mancarime combinata cu usturime ( cel mai des in cazul acesta se prescriu unguentele vaginale cu clotrimazol ).

22+ si Alex ( nascut in 11.11.2003 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Merci Dana.

Cum te mai simti? A trecut vre-un pic ?

, Deea 25+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ursoaica-poza nu se vede.
Listutza cu necesar pt bebe, ce trebuie cumparat se afla pe prima pagina la mamici de noi-decembrie si e f. utila, mai ales pt fetele din Romania.Eu incerc sa ma ghidez dupa ea!

Denisa
25+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Toanca, scuze am uitat sa iti urez multa bafta la medic! Sa vi cu vesti bune!

Denisa
25+
Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Multumesc Denisa am sa ma uit, dar ar trebui sa o postam si noi.

Am reusit cu poza!

poze

Ursoaica 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Multe din "racelile" de jos nu sunt datorate infectiilor. Nici virusi, nici micoze nu apar la analize. Eu sunt un caz tipic din acesta :) Ma durea, ma intepa, ma ustura, dar eu eram sanatoasa tun. Doctorii ma trimiteau acasa ca nu am nimic. Am citit apoi ca unele "raceli" sunt datorate scumpului de neuron . Adica, suparari, stress, griji trebuiesc eliminate.
Dana, iti uram insanatosire grabnica!

, Deea 25+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxit spune:

Salut! Mai e cineva? Vreau sa va intreb ce ati alege intre salopeta si pantaloni raiat peste burtica ? Si undee gasesc asa ceva in Bucuresti si la ce pret ?
Sapt 21 +

Roxi

Mergi la inceput

Buna Roxi, ia uite esti din Rm Valcea, ce chestie.
Eu nu am pot duce la servici in salopete si blugi, si mi-am ales pt weekend cand iesim blugi dar cu elastic, nu cu bretele, mi se par mai eleganti si mai practici.Depinde ce iti place la raiati si cum ii vrei, si d cmergi al lucru unde te lasa cu orice fel de tintua sau nu se impune.Sarcina usoara!

Denisa
25+
Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput