Mamici de ianuarie-februarie 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Roxi, eu am niste blugi cu nada elastica sus. Sunt f comozi, doar ca imi aluneca jos cand merg. tot timpul tre sa il ridic inapoi pe burtica. Eu as alege bretele.

, Deea 25+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Back de la plimbare. AM mers ceva pe jos cu mama la o sporovaiala!
Dana, ai grija de tine. Eu zic sa nu iei nimic pana nu te vede medicul. Si cand e vorba de infectii vaginale, daca in primul trimestru n-ai avut nimic la analiza de secretie, acum cel mult o candidoza neplacuta ai putea avea!
Giova condoleante! Ai grija de tine.
Deea sa stii ca tricoul ala e minunat! Asa ma alinta sotzul vesnic "ce fac fetele lu' tata?". SI ti-am vazut si albumele u poze de la munte!. Mi-e dor si mie sa urc cu rucsacul in spate! Dar la anul in martie tot prin si eu un ski in Poiana (ce optimista sunt!!).
Ursoaica, splendida poza.
Alina sa-ti traiasca grasanul.
Toanca, sa ne dai vesti bune.
Maraki, tu mananci cereale? Ca eu am observat ca cerealele cu iaurt si miere imi taie din arsuri! Dar eu mananc cereale din acelea cat mai putzin prelucrate (de zici ca mananci paie) si cam tari si fara gust si-mi rezolva si problema .
Roxit, salopeta e practica, problema e ca sub o salopeta potzi purta bluzite sau puloverase subtiri. EU am luat acum 3 luni din Sir (langa Pasajul Lujerului) cu 1.200. SI tot acolo ma duc curand sa-mi iau o pereche de pantaloni cu manson peste burtica. Raiatzi frumosi nu am prea vazut.

Fetelor din Bucuresti am si eu o intrebare, vreau sa fac o ecografie la un doctor ginecolog (majoritatea celor care fac ecografii nu sunt ginecologi), la un cabinet, chiar daca nu sunt pacienta persoanei respective. Dati-mi si mie idei (dar 4mil jumate mi se pare enorm! si nici 3 luni de asteptare........nu ma avantajeaza).

Bee 28+
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Bee incearca la Medsana, la dr. Pirvu Ioan (obstetrica-ginecologie), preturile difera in functie dece eco vrei. Daca vrei detalii spune-mi si iti scriu preturile sau dute pe www.medsana.ro si cauta acolo, vei vedea toate preturile. Studentii au reducere 10% la tot.
Mie mi-a dat si caseta video, sunt foarte multumita.

Roxit eu mi-am luat salopeta din blug din obor, cu 550.000 lei, groasa, este super de iarna.
Daca vrei cand te hotarasti si vrei sa-ti iei de aici, imi spui sa-ti dau detalii unde este magazinul. Dar pt asta tre sa vii in Buc.

poze

Ursoaica 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Buna fetelor!Abia asteptam sa va citesc cu forumul care n-a mers ...
Giova condoleante pt. bunicul tau!
Fetele care merg la echo ,multa bafta si sa veniti numai cu vesti bune!
Maraki, of ce greu trebuie sa-ti fie cu arsuri si greturi...mai am si eu arsuri ,de fapt in fiecare seara,dar la mine trec repede cu o cana de lapte rece, tu ai incercat?
Irina sper sa nu fie ceva de rau cu piciorul sotului tau
Dana si eu am avut cam aceeasi problema ca si tine ,ma ustura si mergeam mai des la baie,am mers la dr. si mi-a prescris ceva antibiotice pt. infectie urinara ,asa ca du-te si vezi ce si cum ca nu e bine sa stai asa!
Ursoaica super draguta poza cu burtica!
Mai fetelor ma iertati daca am omis pe careva ,dar sunt cam adormita...
Pe mine m-a pus pacatul sa ies la plimbare pe jos si cand sa traversez strada m-am asigurat eu...dar a aparut o masina de nicaieri si venea si cu mare viteza ,asa ca a trebuit sa alerg sa nu ma loveasca tampitul...ma si vedeam pe capota lui ...Si m-am ales cu o spaima mare si cu o durere crunta de ligamente intre picioare,din nou, cand credeam ca am scapat...parca mi s-au blocat muschii
Am observat ca bebelina mea este f. activa cand urmaresc meciuri de fotbal si cand misca pot simti la mana piciorusele cred, ca sunt mai lungi... sunt paranoia?
Am pus niste pozici noi cu burtica mea, sa vedeti si voi ce balena m-am facut...si poze cu printesa mea cea mare Noemy,care se vrea mai nou "vedeta"

Oana 27 weeks

Poze cu noi Noemy
Bebelina Neidyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Gata acum am venit iar am umblat creanga cum Marian a fost liber azi.
Va multumesc la toate ca ati fost alaturi de mine si uite ca mi-ati purtat noroc. Marian are o entorsa urata cu intindere de ligament deci va sta vreo luna departe de stadion deci nu e bai . Bine ca nu se opereaza ca nu ma dormit deloc azi noapte de frica.
Analizele nu le-am luat ca am uitat o sa merg maine inainte de a ajunge la doctor.
Giova condoleante!
Ati scris atata de la 12 decand am plecat eu ca nu mai stiu cui sa ii raspund. O sa citesc tot si raspund pe rand acum merg sa strang un pic ca e ca la tigani la mine.
Va pup Irina 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Am uitat sa va spun ce dimensiuni am la burtica ...107 circumferinta si 46 inaltime (adica lungime...bombeu)
Nu mai stiu care dintre voi spune ca se masoara dintre picioare pana la buric?! Eu din cate i-mi amintesc nu e asa,(la mine bebe e foarte sus si nu as avea ce sa masor asa) daca nu gresesc la prima sarcina pe mine ma masura dr. de la baza burticii (cam o palma sub buric), pana pe sub piept...si asta stand intinsa

Oana 27 weeks

Poze cu noi Noemy
Bebelina Neidyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MyBaby spune:

Buna burtici dragute !!!Nu am reusit sa va citesc,ati scris foarte mult de cand nu am mai intrat.Imi pare sincer rau pentru Ayumi,sunt cu inima alaturi de ea si sunt sigura ca Dumnezeu ii da putere in aceste momente grele.
Giova am o rugaminte la tine daca vrei sa schimbi la mine culoare caruciorului,o sa avem un baietel,l-am vazut azi-dimineata la eco,si il va chema Bogdan Adrian,datele inca nu s-au schimbat.
Va pup si numai bine la toate.

Adriana 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Mybaby felicitari pt. baietel sa fie sanatos si mancacios
Irina bine ca ati scapat de marea problema, cu ocazia asta o sa fii si tu mai mult cu sotul tau acasa
Bee si Bombonica, de arsuri incerc sa scap cu sirop Gaviscon,observ ca ma lasa pt. o perioada,daca simt iar mai beau cate un pahar cu apa, mai mananc un iaurt( asta depinde ce ora este ca nu il suport mereu )lapte insa nu pot sa beau inca
Denisa de cascaval nici nu poate fi vorba, nici nu ajunge bine in stomac,ca eu sant deasupra wc-ului
Fetelor abea am mancat si simt ca imi plesneste burtaUmblu ca un robot prin casa

25+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ursoiaca super poza am ramas blocati si eu si Marian . Impresionant. Oare si la noi la fel o sa se vada?
Denisa merci pentru retete le-am primit, usor de facut.
Dana iti zic si eu ca si restul fetelor mai bine mergi repejor la doctor si cere o parere avizata inainte de a lua ceva.
Maraki asa am zis si eu ca sa vezi ce fain de acum incolo mergem si noi ca tot omu la meci duminica linistiti stam si noi seara acasa si ........ Marian e la stadion acum face nu stiu ce program de forta. Unde nu mai pui ca in fiecare dimineata timp de trei saptamani kine cu sedinte de reeducare. Dar tot sunt multumita ca decat ceva rau asa macar e super as zice eu.Ce ai mancat de mergi greu?
Irina 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Adriana, felicitari pt baietzel si sa va traiasca si sa fie santos. Sper sa nu am si eu aceeasi surpriza ca si tine in jur de 1 Noiembrie, dar asta e , important e sa fie sanatos!
Monika imi pare rau ca nu poti minca cascaval, oare de und eiei tu calciul, ca eu deja simt c astau prost cu el si incerc sa bag lactate la greu, dar nu imi iese asa cum imi doresc mereu.

Denisa
25+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput