Mamici de ianuarie-februarie 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Irina am citit pe forum la mancaruri si mi s-a facut pofta de ciorba de fasoleAm schimbat apa de 4 ori, nu stiam ca trebuie chiar de atatea ori,ma simt ca un balon care da sa se spargaOricum e mare diferenta, se simte ca a fiert in 4 ape.
Denisa oare de unde imi i-au calciu? Iaurt acum am inceput sa mananc unul pe zi,branza nu pot, lapte mai rar....
Fetelor eu nu cred ca este adevarata poza cu talpitza lui bebe, la mine niciodata nu s-a vazut forma, in cel mai bun caz se vede o galma insa nu forme concrete.Dana tu ce parere ai? Bombonica tu?

25+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Monica, sper sa iti fie suficient calciul ala, poate is ue stresata!
Sunt de acrd cu tine cu poza cu talpa, nu am vrut sa spun nimic ca sa nu supar, dar mi se pare facuta pe calculator, am si eu o sumedenie de prietene care au nascut si cate 2 kids dar nu mi-au zis ca se vede asa de clar..A, si eu trebuei sa fac ciorba de fasole, dar cand se termina mincaruriel facute duminica, eu schimb apa doar odata si p pun la oala de presiune, in maxim 1h e gata, dc te ajuta pe viitor!

Denisa
25+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Salutari la burticoase
Giova, condoleante ptr. bunicul tau, sper ca esti bine.
Ursoaica, super poza mare trebuie sa fi fost bebelul ala...si puternic.
Deea parcatu ziceai ca nu poti sa te "satisfaci" cu cascatul. Sa sti ca si eu sunt la fel parca nu intra destul aer in plamani si casc numai jumatate si ptr. asta ca sa ma "satisfac" casc cam de vreo 7-8 ori una dupa alta. Asta se rezolva simplu, dar mai problema e cu stranutatul ca se opreste la jumatate si ma apuca niste nervi de-mi vine sa plang. Plus ca daca stau pe scaun cand imi vine stranutul, indiferent unde as fi, trebuie sa ma ridic si sa-mi fac "onorurile stranutoase" asta daca se intampla sa se intample, daca nu astept next time cand "mai vine iarasi".
Pupici la toate si ma bucur ca sunteti cu toatele bine si cu bebelini grasuni(Bombonica, Janina, Alina- parca ati fost cam ultimele care ati fost la eco- sa va traiasca si sa creasca dolofani).

Florinini si bebe David 26+
BEBIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

'Neatza, burtici.

Parca azi imi e ceva mai bine.
Nu voi ajunge din pacate saptamana asta la medic. Nu am cum.
Azi ma duc cu Oana la doctoritza, maine si poimaine am niste cursuri (predau niste cursuri in oras).
Nu am luat inca nimic, doar ma spal cu ceai de musetel.

Maraki, sunt aproape sigura ca poza cu burtica este trucata. Nu se vede asa de clar, putem doar banui. Se ridica niste galme. Pai nici nu s-ar putea, dor e si placenta, si uterul si burta noastra intre.

Oricum, Ursoaica poza e tare dulce si emotionanta. Mie mi-a placut.

MyBaby, felicitari pentru Bogdan Adrian. O sa modific eu in lista deocamdata, apoi Giova o sa preia lista actualizata.

Toanca, abia astept vestile tale.

Astery, ce faci ?

Daniela (22+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna dimineata!

Dana, ce sa fac, multumesc, bine, la laptic cald cu biscuiti, asta este masa mea de dimineata. Imi aminteste de copilarie, parca... Inteleg ca tu esti mai bine, dar totusi nu neglija, mergi la dr. cat de repede ai ocazia.

E o vreme afara, de-mi vine numai sa dorm. Nori, racoare... noi deja am dat drumul la centrala aseara, era cam frigut.

Sa va spun ce mi se intampla seara: dupa ce ma asez bine merci in pat, dupa cateva minute, ma apuca niste nervi la picioare de-mi vine sa tip! Le misc de colo-colo, la intind, la indoi, nimic... nu mai stiu ce sa fac. Si chestia este veche, ma enerveaza la culme. Am zis la inceput ca este din cauza lipsei de miscare. Da' de unde! Am facut si miscare si degeaba.

Tot aseara cred ca am avut prima contractie din viata mea, nu dureroasa, dar... incomoda. Nu a fost puternica. Sper sa fie vorba despre Braxton&Hicks, asa ar trebui.

In rest toate bune.

Ma intristeaza cand aflu ca unele dintre noi tot mai au greturi, varsaturi, arsuri (hai, ca astea sunt normale, sa zicem, de-acum). Fetele, nu pot sa spun decat sa aveti inca putina rabdare.

Pupici tuturor si s-aveti o zi minunata!

Kiki super- 23w
http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliiuli spune:

Buna dimineata la burtici!

Micio, LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de bebe!

Toanca ,ce vesti ai de la eco?

La mine lucrurile nu stau asa de bine... a terminat Oana si a inceput Alex al meu...a inceput sa tuseasca de dimineata , respira greu pe nas si-i curge nasul...; nu l-am mai dus la gradinita ...si a trebuit sa vina mamaie de dimineata sa stea cu el!
Mi-e asa de !! Merg sa beau o cafea mica!!

iulia 23+

albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza burtici!!!
Multumesc fetelor pt. urari!!
Eu sunt cam dispe cu pregatirile pt. cununie.Si azi-noapte am avut un cosmar legat de asta, ca totul a mers pe dos... asa ca in realitate vom avea o zi de vis.
Ursoaica imediat ma uit la poza.
Bee mi-am gasit o fusta misto si la moda, e putin burticul pe afara, dar vad ce-mi gasesc sa iau in sus.
Oricum am probat sambata o rochie de si ziceai ca am luat un sac pe mine. Nu mi-a placut deloc si sunt asa de urate croite....
Am pus cateva poze in lucruri pt. Marco. Le-a cumparat ieri sora mea.

poze
gio si bb Marco 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

LA MULTI ANI MICIO !

Iuli, of ! Imi pare rau sa aud si de Alex, mititelul.
Asta inseamna comunitatea.
Si ma gandeam inca de ieri dimineata ca este atat de frig afara dimineata, iar copiii nostri sunt inca mici.
Sanatate multa lui Alex, refacere cat mai rapida si usoara si tu ai multa grija !

Astery, daca nu a fost dureroasa, atunci nu te ingrijora din cauza contractiei. Si eu am avut cateva usoare aseara.
Noi am dat drumul la centrala de multa vreme. Ei... si din cauza Oanei, desigur, dar si eu sunt o mare friguroasa.
Oricum astazi e mizerabila vremea .
Ce zici ? Ne intalnim in weekendul asta ? (Vezi la subiectul despre www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58756&whichpage=4" target="_blank">Buzau).
Mai este si Camelia - gravidutza de decembrie, asa ca am fi 3 burtici. Mergem undeva in interior poate, daca vremea nu ne permite altceva.

MyBaby, am rezolvat .

Daniela (22+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna dimineata burticute,
Giova condoleante pentru bunicul tau, sper ca esti bine.
Micio La Multi Ani!
Mybaby felicitari pentru baietel.
Ursoaica draguta poza...
Toanca vreo veste?

Anca 22+

Pozele Noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele. EU tocmai m-am intors de la plimbare si plecata fiind dupa struguri si ziar, am venit si cu o camasa de noapte. Uriasaaaaaaaaa, dar frumusica si doar 100 de mii din piata. M-am scos! Am incercat-o acasa si burta mea nici nu se itzeste din ea!
Bombonicaaa, ce burta maare. Daca prima fetitza a fost oricum foarte mare, a doua cat de mare poate sa fie?.
Astery, cum adica nervi la picioare? Stiu eu de ce intreb, ca eu de la o vreme seara am asha ca niste furnicaturi mancarimi in picioare, ca sunt foarte enervata. SI de nervi adorm, in loc sa ma uit la TV seara! Iar contractii, dureroase, nedurereoase, deloc! Ma intreb de unde oi avea colul scurtut si moale! Din senin asha!
Giova sa portzi fericita fusta de cununie! AM incercat si eu o fusta in genul respectiv, dar eu fiind micuta (cred ca tu esti inalta, dupa poze)de sub burta era mult prea lunga, iar peste burta era......de nedescris!. Nu te agita cu evenimentul de sambata, ca in general lucrurile se indreapta singure in directia buna! La mine singura problema a fost sa imi caut haine! In rest sotzul s-a ocupat de toate si totul a iesit ok, foarte nepretentios, dar minunat! Pana si buchetul de cununie mi l-a ales sotzul si a fost perfect. Bafta multa!
Adriana felicitari pt baietzoi!

Fetele din Bucuresti, noi chiar nu ne intalnim? Macar cat mai tzine vremea cu noi si cat nu suntem atat de burtoase incat sa nu ne putem mishca!

Bee 28+
si Fetitza

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput