Mamici de ianuarie-februarie 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 13
toanca spune:
neata fetelor....
SUnt asa de incantata..........ca l-am vazut aseara pe bebe
;
E super ok: are 1035 grame, tot baietel a ramas......si e mai dezvoltat decat stiam eu.
Eu stiam ca are 26s si 4 zile, dar dr. a zis ca are 27s si 3 zile...![]()
Nu vroia deloc sa stea la poze, tot dadea din maini si din picioare.....si l-a pozat cu gurita deschisa.
Pozele sunt super...
Le-am luat la servici si o sa incerc sa le scanez sa le vedeti si voi: CA MERITA VAZUTE!!!
Sunt asa de incantata!!!
Are pozat tot: ochisorii, urechi, nasuc, are si par pe cap![]()
.
Sper sa reusesc sa fac cat mai repede pozele sa le pun pe site!!!!
Micio
Toanca
si
Matei Alexandru 26+
poze
Giova spune:
Ursoaica eu am primit aceeasi poza de pe net, ca felicitare.
I-am arata-to unei tipe si mi-a zis ca in ultima luna, asa se vede de bine piciorul, capul, manuta, etc.
LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE MICIO!!!!

Bee eu incerc sa nu ma stresez, dar nu pot, nu-mi sta in caracter.
Dana cum te mai simti? Cand mergi la doctor?
Toanca pe unde esti? cum a fost la eco?
poze
gio
si bb Marco 26+
Maria28 spune:
Buna dimineata fetele ,e asa de inorat si rece afara ca nu as vrea decat sa stau in pat si la TV ,abia astept luna decembrie care imi place foarte mult ,spiritul sarbatorilor
Ma gandesc deja la bradut la cum o sa imi ornez casa
,abia astept
.
Multumesc fetelor care m-au lamurit despre tahicardie ,nu stiam nimic despre asta ca ar fi normal
Micio la multi ani !!!
MyBaby felicitari pentru baietel ,huh ce chestie sa se insele doctorul ,sper sa nu se insele la mine cand ma duc urmatoarea data cred ca va fi pe la sfarsitul lui octombrie ![]()
Giova imi pare rau pentru bunicul tau ,condoleante.
20+
dana_ene spune:
Toanca, abia astept pozele cu bebele !
Minunate vesti !
Daniela
(22+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
Giova spune:
Toanca acum am vazut mesajul tau. E grasun bebele nu gluma.
Pune mai repede pozele, ca abia astept sa le vad.
poze
gio
si bb Marco 26+
marchplayer spune:
Buna dimineata fetite cu burticute! Vaai ce de fete racite avem aici! Aveti grija de voi si tratati-va, incercati si voi fara prea multe medicamente, eu am inteles ca ar fi bun paracetamolul dar nu abuzati de el decat in cazul in care aveti si febra(doamne fereste)!
Felicitari Toanca pentru grasun, la cate sapt. ti-a zis ca ar fi fetita? Mie inca de la 16 sapt mi-a spus ca este fetita, iar la morfologica la 21 sapt tot fetita ramasese
. Pe mine nu m-ar deranja orice ar fi insa as pune in balanta competenta doctorului de a citi un eco!
daniela 23 FIX
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
Ana_m spune:
Toanca, felicitari pt grasunel !!!
Fetelor ma doare soldul de innebunesc. Abia pot umbla prin casa . E interesant ca doar pe partea dreapta ma doare, dar mi se duce durerea pan ain picior. Sa nu mai vorbesc daca trebuie sa ma aplecca e tragedie mare ! Oare sunt normale durerile astea ? Mama zica ca creste bebe si se intinde , dar, in spate ?
Bee spune:
Toanca felicitari pentru grasunel.
Ana, poate sa fie de la sciatica durerea ta. Eu am avut asemenea dureri, de doua ori pe dreapta si o data pe stanga, cred ca in ultima luna. La aplecat era jale mare. AU trecut de la sine. Uneori cred ca tine si de pozitia copilului.
Bee 28+
si Fetitza
asteryaro spune:
Toanca, felicitari pt. grasunel!
Dana, nu cred ca ne vedem in we, de obicei (parca ti-am spus) avem traseu: parintii lui, ai mei, plimbarici chestii... oricum, mai vedem ce si cum.
Kiki super-
23w
http://community.webshots.com/user/astery100