Mamici de ianuarie-februarie 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 14
Giova spune:
Ana sa stii ca si pe mine ma doare cateodata soldul stang.
Mama cand era insarcinata cu mine o durea soldul drept.
Singura explicatie e ca bebele apasa pe vreun nerv acolo si uite ce dureri ne provoaca.
Am momente cand nu pot misca piciorul stang, dar dupa cateva secunde isi revine.
Dureri de spate inca nu am.
Doamne ajuta-ne la toate sa trecem cu bine si fara dureri peste lunile care ne-au mai ramas.
poze
gio
si bb Marco 26+
dana_ene spune:
Pentru fetele care vor sa faca tablouri haioase in camera bebelului:
www.online.ro/divertisment/desene/photos/photo_11.html" target="_blank">foto 1
www.online.ro/divertisment/desene/photos/photo_12.html" target="_blank">foto 2
Daniela
(22+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
marchplayer spune:
Scuze Toanca, vai ce ametita sunt, citesc si nu tin minte nimic!
, nu mai stiu care fata a schimbat carutul din roz in bleu!
La multi ani MICIO. Ce de fete avem pe listuta si nu au mai dat nici un semn de multa vreme...
Acina ce a facut prietena ta ieri la cerclaj?
Imi pare bine Irina ca nu a ajuns Marian la operatie! Acum o sa stati mai mult timp impreuna![]()
daniela 23 FIX
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
dana_ene spune:
quote:
Originally posted by asteryaro
Dana, nu cred ca ne vedem in we, de obicei (parca ti-am spus) avem traseu: parintii lui, ai mei, plimbarici chestii... oricum, mai vedem ce si cum.
Kiki super-23w
http://community.webshots.com/user/astery100
Astery, mi-ai spus, asa este, dar neuronul meu....

Lasa, gasim noi o alta zi.
Daniela
(22+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
TatianaG spune:
Buna dimineata!!!
Din pacate nu reusesc sa tin pasul cu voi intr-ale scrisului, dar va urmaresc cu mare drag! Ma bucur ori de cate ori dati vesti bune despre bebei, cand vad lucrusoarele cumparate pentru bebei si pentru voi! Si ma supar cand citesc vestile triste
.
Acum o luna am fost la eco si amandoi prichindei sunt baieti! Giova si Dana, va rog sa faceti modficarile!
Prichindeii sunt mari (dupa masuratori erau mai mari cu o saptamana), bine dezvoltati, sanatosi. Nu degeaba am o burtoaca....Misca foarte mult, si ziua si noaptea (noaptea ma mai trezesc sa merg la baie sau s-o invelesc pe Clara).
Vineri dupa masa mergem la urmatorul eco - astept cu nerabdare sa-i vad!
Sunt prinsa cu impachetatul si mutatul. Sambata ne mutam in noul apartament si, din pacate, mesterii nu stau prea bine cu lucrarile
. Degeaba le-am dat termene de finalizare, au promis ca vor termina la timp, dar am mari dubii. De maine ar fi trebuit sa ne apucam de curatenie, dar... inca nu-i pusa toata gresia si mai trebuie sa lacuiasca parchetul.
De maine vine mama sa ne ajute, mie mi-e cam greu sa fac fata - abia reusesc sa fac curatenia saptamanala in apartament, dar sa mai fac si curatenie generala...
Burtica mi-a crescut foarte mult, ma misc mai greu, obosesc mai repede, nu pot face drumuri lungi. Daca cu Clara faceam plimbari de 3-4 ore zilnic, acum cu greu ma mobilizez sa ies in oras. Totusi, am noroc cu fetita, in fiecare dupa-masa, ma scoate la plimbare sau in parc, dupa ce o iau de la gradi. Deci tot fac ceva miscare ... mai ales cand ma fugareste in parc sau vrea sa se dea pe toate topoganele, balansoarele si leaganele din parc...
Am contractii destul de dese, dar nu dureroase. Iau cam 2 No-spa pe zi (dimineata mai mult preventiv, si dupa masa, inainte de plimbare).
Sunt un pic racita, lunea trecuta am fost chiar rau de tot cu febra si frisoane. Acum am doar nasul infundat. M-am tratat cu ceai cu miere si lamaie, propolis, iar pentru febra, felii de cartofi la talpi si frectii cu apa si otet.
Cand mai am timp, va dau vesti despre noi!
Multa sanatate bolnaviorilor!
Tatiana
27+ cu 2
si
Clara Maria (31 ian 2004)
Album 1 Album 2 Album 3
Copilasi ian-feb2004
marchplayer spune:
WAW Dana, dar tu chiar crezi ca suntem pictorite!!! Ce mi-ar place si mie...dar cred ca o sa ma multumesc cu niste postere din comert gata facute![]()
daniela 23 FIX
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
adriana_i_ spune:
Buna fetele 
revin si eu dupa o luunga absentza, timp in care am fost in concediu, iar la inapoiere am dat piept cu criza peste criza la servici, a se traduce lipsa de timp de respirat si totul trebuie rezolvat "ieri" daca se poate ![]()
Nu am timp sa citesc in urma, sper doar ca sunteti bine, bebeii cresc si totul e in regula...
Noi suntem bine, chiar ieri am fost la eco morfologica. Bebe e foarte bine dezvoltat, totul functioneaza bine
, placenta e in regula, tensiunea pe arterele uterine si ea, colul lung si inchis, si bucata din afara, si cea din interior.
Si doctorul ne-a spus categoric ca e fetitza!!!!
Giova, te rog deci a treci si in dreptul meu un carucior
si numele Maya Alexandra.
In rest, bebitza e activa tare, ma intreb uneori cand doarme
, trage deja niste ghionturi de se vad clar prin burtica, spre deliciul lui tati. Se mai sprijina ea si pe vezica mea, da' nu'i bai ![]()
Eu ma simt binisor, din pacate am inceput sa retin apa. Mainile imi sunt umflate, amortesc, mai ales noaptea. Picioarele sunt mai bine, desi un pic umflate, nu dor si nu amortesc. Asta poate si pentru ca aproape in fiecare zi fac jumate de ora de plimbare inainte de culcare. Am inceput sa am si contractii, asa ca am trecut pe magneziu regulat. Deocamdata e in regula, nu sunt contractii propriuzis,e doar se intareste burtic anoaptea mai ales, si sta asa tare o buna bucata de vreme.
A inceput sa imi curga deja si din sani un lichid transparent (colostru?),chiar am ajuns la disperare ca tzasnea ca din fantana
, acum insa e mai potolit. Doctoritza a zis ca e normal, iar eu sunt bucuroasa ca inseamna ca nu sunt infundate canalele
.
Urmatorul control va fi peste 4 saptamani, cand o sa imi faca testul de diabet, speram sa fie totul bine
.
Cam asta ar fi cred despre noi... Imi pare tare rau ca nu apuc sa stau mai mult cu voi la taclale, dar sper ca dupa ce trece perioada asta de nebunie la birou, voi avea mai mult timp liber.
Va pup si va doresc numai bine!
Adriana 21+
dana_ene spune:
Tatiana, am facut completarea .
2 baietei ! 
Sanatate multa si ai grija de tine.
Iar in privinta muncii... mai usurel, ca nu-i de tine.
Marchplayer, nu-s idei pentru desenat. Dar pozele alea merg listate la imprimanta color si inramate, nu ?
Daniela
(22+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
Giova spune:
Sunt super pozele Dana, dar oi fi eu educatoare, dar nici chiar asa!!!
Tre sa ma apuc serios de facut si eu chestii pt. bebe, dupa ce raman acasa, ca am multe carti de pe vremea cand lucram la gradi si multe chestii faine m-a invatat o nemtoaica.
Vad ca se inmultesc din nou baietii!!!! BRAVO!!!!
Tatiana felicitari si pt. celalat
. caci unul stiai ca e baiat.
poze
gio
si bb Marco 26+
kikiriki spune:
Dragele mele mamicute,
Am revenit dupa ceva absenta de pe "ecrane"!
Am fost ocupata ba cu pusul termopanelor prin casa, apoi am plecat in Franta la o sedinta cu firma, la intoarcere m-a lovit o raceala asa ca toata saptamana trecuta am sta prin casa, dar acum a trecut si am revenit in forta!!!
Am citit cate ceva din ce ati scris....mama dar ce ati mai scris!!!
Nu cred ca am reusit sa acopar toate paginile dar in mare am retinut cate ceva:
Utocatalina ai grija de tine si stai cumintica daca asa a zis dr.
Dana ene imi pare rau ca ai racit ai grija de tine!
Toanca felicitari pentru baietel ca e mare si sanatos Uauuuu!!! 1kg la 26 sapt e mare, nu ??!!
Ayumi, am ramas muta de uimire si cand am citit ca ai nascut si m-am rugat sa fie bine pentru voi!! Dar uneori Dumnezeu ni se pare ca nu mai e cu noi ca nu ne mai aude. Nu iti pierde speranta, e o tragedie , stiu, dar tot el iti va da putere sa treci peste si sa o iei de la capat!!Nu stiu ce sa spun mai mult...
Giova sa fii fericita si sa ai o nunta de vis!!!
Fetelelor care v-am amintit nu va suparati pe mine....nu am apucat sa citesc tot...promit sa ma revansez de acum inainte!!
Cat despre noi, am intrat astazi in saptaman 20 !!!!

Suntem bine, triplu test a iesit bine si el. Saptamana viitoare urmeaza eco la dr Iosup la 21 saptamani. Abia astept sa o mai vad pe bebelina mea draga!!!Mi-e asa de dor de ea!!!!! A inceput sa miste asa usurel mai ales cand stau intinsa pe spate o simt bine!!
In privinta dr-ului pana la urma dupa o discutie mai amanuntita cu dr mea o sa merg la dr Ion Ionut de la Giulesti. M-am hotarat cand mi-a spus dr ca si ea tot cu el a nascut prin cezariana (a insistat sa il aiba ca prima mana dar a fost mana a 2-a, ca prima mana a fost prof Marinescu...deh seful ei!!). Si apoi am vazut ca s-au apucat sa renoveze si maternitatea!!! Asa ca m-am mai linisitit putin!!S-au mai rezolvat din dileme. Cu nasterea se pare ca s-a rezolvat si cu asta : va fi cezariana (se pare ca FIV e indicatie de cezariana clar!!, plus miopia mea..)
Aveti grija cu raceala!! La mine a fost ceva usor dar de frica am stat 1 sapt in casa si am luat ceaiuri la greu cu miere si lamaie, Oscillo, apoi de frica ma cam panicasem, sa nu se lungeasaca am sunat dr care mi-a spus sa iau fara frica paracetamol max 4/zi, dar am luat max 3(7 cpr in total). Si se pare ca trecut.
Cred ca ar fi bine sa ma ajutati cu modificarea in listuta a numelui dr: va fi Dr Ion Ionut, maternitatea Giulesti si nu va mai fi Laura Dracea...din pacate...dar si dr e un dr OK mi-a placut de el!!Un dr calm linistit care raspunde la toate intrebarile...si eu am o gramada...o sa fie bine!!
Kikiriki
20+ si
Luanna
Kikiriki