Mamici de ianuarie-februarie 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Giova, condoleante! te simti bine?
Da, Acina, ne facem bine, sper ca foarte repede! Deocamdata sunt blana.

J 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Giova, condoleante pentru bunic.chiar ma miram unde ai disparut...
Fetelor am intrat si eu in "clubul fonfanitelor", de sambata ma ustura gatul, imi curge nasul sau e infundat, stranut etc.
Pana acum am dus-o tot cu ceaiuri, miere ,lamaie si vad ca efectul e zero.
Azi am fost la doctorita pentru ca azidimineata a inceput sa ma doara in stanga jos, spate si fata si se pare ca e colica renala, nisipul de la rinichi (probabil oxalatii din ciocolata, cafea...) a luat-o la vale spalat de atata ceaiuri!?! Ca eu beau ceaiuri doar cand sunt bolnava!
A zis sa iau NO-SPA si parca m-a mai lasat durerea.
Pentru raceala nu mi-a dat nimic special, dar mi-a insirat niste tablete pentru gat care le pot lua, printre care si fenosept.Si cand ajung acasa citesc pe prospect ca e interzis in sarcina si alaptare pentru ca ar contine mercur!!! In concluzie n-am rezolvat nimic!
Solutiile pentru desfundat nasul n-avem voie...nu stiu ce sa mai iau!
Probabil raman acasa pana vineri, ca am o voce si un nas rosu de cat l-am suflat! Si tocmai acum e patronul din Italia aici, dar m-a vazut azi in ce stadiu eram, deci n-are ce comenta!
Despre bebelina va mai zic ca ieri a fost deosebit de agitata, cu toate ca am stat acasa sau tocmai de aceea ca am stat mai des intinsa pe pat.Dar si cand stateam la birou sau la TV ceea nu se prea intampla inainte.Si loveste tot mai puternic, parca se zvarcoleste, ma impinge cu capul in vezica...Ma intreb acum daca s-a intors definitiv asa repede sau mai are loc sa-si schimbe pozitia? Ca simt lovituri in toate directiile!
Si apropo de inima, doctorita mi-a zis azi ca ar trebui sa ma trimita la cardiologie ca nu stiu ce suflu aude!!!Eu i-am zis ca probabil ca am venit mai in viteza (eram cat pe ce s-o scap)si de aia, dar a insistat sa mai trec zilele astea sa ma mai asculte odata.Si acum aflu ca mai sunt si altele cu problema asta si ca se intampla in sarcina!
In rest spuneti-mi ce-ati mai luat sa va desfundati nasul ca nu mai rezist!!!

MONICA 27+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Dana, daca tot ne inveti o gramada de lucruri, cum fac sa atasez o figurina la semnatura?

Toanca si bebe Matei Alexandru 26+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliiuli spune:

Eu mai am o portie de iaurt cu cereale, stafide si miere!!! - pe care n-am apucat sa o pap de dimineata!

O sa incerc si eu faza cu link-ul DANA

Pupicei

iulia 22+

http://community.webshots.com/user/iuliiuli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

quote:
Originally posted by iuliiuli

Eu mai am o portie de iaurt cu cereale, stafide si miere!!! - pe care n-am apucat sa o pap de dimineata!

iulia 22+

http://community.webshots.com/user/iuliiuli

Daniela (22+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Ia sa vedem daca am reusit !!!

iulia 22+

albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna ziua burtici!

Bianca, ...of...

Mie nu mi-a mers PC, am avut o tona de virusi.
Cand l-am reparat nu mai mergea forumul, mi-am facut o mie de draci dand vina tot pe PC si pe ala care si-a bagat nasul in el, dar nu era nici unul vinovat.

Deea super desenele, esti meseriasa. Eu sunt lemn, cred ca si ala, daca ar desena, ar face-o mai frumos ca mine. Ma gandesc cu groaza la orele de desen ale bebicii (cand va fi la scoala), si tati este la fel.

Pisoi da, da, sigur este de la germana (mie imi place la nebunie germana dar...). Cred ca nu te mai recunostea bb, si atunci...: "hei tanti unde este mami?", "hei ma intelegi, ca eu nu?", "...ei lasa ca iti arat eu tie". Si o fi inceput saracu sa-ti care pumni si picioare, pt a o face pe tanti sa il de-a lui mamica inapoi.
Sper ca nu te-ai suparat pe mine, dar cand am citit nu ma mai puteam opri din ras .

Dana multam, cred ca ai luminat mai multe burtici, pe mine sigur. Aveam niste semne de intrebare deasupra capului, si nu stiam ce sa fac sa le treansform in semne de exclamare, datorita tie am beculete. Multumesc mult de tot!

Giova ...condoleante...

Ursoaica 27+

Mergi la inceput

Toanca pui intre paranteze patrate cuvantul gravi :

Daniela , esti geniala!

O seara buna la !

iulia 22+

albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Iuli, felicitari si tie pentru reusita.

Toanca, uite ca ti-a spus si Iuli: scrii cuvantul gravi intre paranteze patrate acolo unde vrei sa introduci iconul: [ gravi ] (desigur tot fara spatii !!!!)

Daniela (22+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Toanca eu atasez gravidutza de cate ori termin mesajele.
Giova condoleante! Dumnezeu sa il odihneasca in pace!!!
Monica stiam de ser fiziologic ca este bun pt nas, incearca-l!

25+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput