Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (85)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Ana_a ia uite aici si aici
Doru doarme la margine (ca nici eu n-am incredere in el cand doarme, de aia nu pun fata intre noi) apoi dorm eu... iar fata doarme chiar pe marginea patului mare, intre patul mare si patutul ei. In timpul noptii se duce singurica in patutul ei si doarme pana spre dimineata.
Nu e nici un pericol.

Oricum bafta :)

Am uitat sa zic... ca am cantarit-o si masurat-o: 9.800 si 80 de cm. Ai vostri cat de inalti sunt? Ca mi-a zis dr-ita ca e fff inalta. Chiar asa e????

, sanatate si noapte buna!

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
Nathalie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Andreea, asa e acum si la noi... sa vad si eu ziua cand se va duce singul pe locul lui...oricum azi era super incantat de pozitia patutului, sa distrat de mama focului tot fugind din pat in patutz si invers...Dar ziua cum faci?lasi patul asa?sau pui inapoi grilajul?sau cand nu esti langa ea.
Oh si da...e inaltutza zana ta, adica al meu avea 76 cm la un an, acu chiar nu stiu cat are...toata ziua vreau sa-l asez langa tocul usii si sa crestez acolo cu creionul...da uit!

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Strengarul de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Lorena am vazut pozele voastre, tare mult mi-au placut!

O intrebare la toata lumea, bebeii vostri cat ceai sau apa beau intr-o zi? Dami bea aproximativ 500 sau pana in 500 de ml.

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Nu v-am spus ca maine plec la Timisoara si tocmai maine Dami face vaccinul de 1 an. Mi-e o mila de mor dar ma bazez pe faptul ca nu a avut la nici unul din ele reactii asa ca speram ca nici acum sa nu fie probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Ana_a
Pai eu las tot timpul patutul asa... iar in timpul zilei, ori dorm cu ea, ori doarme ea pe jos (stiu ca suna ciudat, dar are o saltea si un sac de dormit, in sufragerie, cat eu invat sau lucrez pe calc), iar daca doarme la ea in camera (adica la noi in camera) si se trezeste, stie sa coboare singura din pat, nu a cazut niciodata.

Fata mea are un cuvant nou pe care il foloseste mereu: lioli lioli,lioli, lioli - mereu in formatie de cate 4 de lioli stiu ca suna iar ciudata... dar na... astea-s preferintele ei :D

Herra adresa mea de mail de andreea_sirbu1@yahoo.com

Astept mesajul.

Pana la urma... ce vaccin se face in Ro?
Pentacilul (daca asa se cheama) l-a facut fata la 2,4,6 luni.

Ok... sanatate muulta si numai bine

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
Nathalie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

In sfarsit reusesc sa mai intru pe forum ca, de cateva zile, tare greu mai merge netul...

La multi ani, Badice, sa ai o viata minunata, plina de soare! Si mai spune-i mamei sa ne mai scrie ce mai faci!

ana_miti, suntem alaturi de voi in incercarea prin care treceti! Sa va dea D-zeu putere, in special lui Alex sa depaseasca toate problemele.

Fetelor sunteti minunate pt. tot ce faceti, cred ca fiecare dintre noi simte ca are aici, pe dc, prietene adevarate!

geo, drum bun si sa nu aiba dami nici un fel de reactie neplacuta la vaccin!

pufymic, si alex e la fel, am impresia ca de cand a implinit un an nu ne mai slabesc problemele... intai reactia la vaccin, apoi raceala si acum ne supara maselutele, mult mai rau decat dintisorii...
o sa treaca si asta, insa uneori e cam greu, eu bolnava... alex suparat si imi mai pierd rabdarea si ma pun pe un plans, mai ceva ca el... Sa ne dea D-zeu intelepciune sa depasim frumos toate mimentele mai putin placute... astea sunt mici hopuri, altele sunt adevaratele probleme...

tocmai am citit despre maria si nu ma pot opri din plans... http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59257&whichpage=5

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Andreea_si_Doru

Am uitat sa zic... ca am cantarit-o si masurat-o: 9.800 si 80 de cm. Ai vostri cat de inalti sunt? Ca mi-a zis dr-ita ca e fff inalta. Chiar asa e????

andreea, alex avea, la un an, 81 cm si 9,6 kg si am impresia ca alexandra lui ellen are si mai mult. Nu-ti face nici un fel de griji, este o frumusete de domnisoara care o sa franga muuulte inimi la viata ei!

ALEX cantaretul

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by georgiana.david

O intrebare la toata lumea, bebeii vostri cat ceai sau apa beau intr-o zi? Dami bea aproximativ 500 sau pana in 500 de ml.

si alex bea cam la fel, daca nu chiar mai mult, apa, ceai si suc de fructe. nu pot sa masor exact pt. ca el nu bea din biberon.

Apropo de asta: mai este vreun copilas care nu a acceptat niciodata biberonul? Sunt curioasa cum a fost intarcat ca incepem si noi sa ne gandim de acum la asta...

ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

neata fetele
andreea, Nathalie e intr-adevar inalta, asta am vrut sa zic si eu ca ma sunt 2 bebei inaltuti la noi, stiam de Alex al Ionelei
a mea a avut 75 la un an si 10,300, pe mine ma bucura tare mult ca familia sotului, iar va spun ca e un stres pt mine, sunt destul de pitici, barbata-miu are 1,72, eu 1,68, ai lui mici, ai mei... mama 1,72 si tata 1,87. eu sper macar cat mine sa fie.

de regula se spune sau e dovedit stiintific, nu stiu exact ca nepotii seamana cu bunicii la inaltime
mai da ce conversatie are fata ta! a mea spune mai na-na, si asa o tine.. altceva nimic, deja ma streseaza
lichide bem la greu 2 bibe mici de 125 apa sau ceai, mai si suc dar nu mereu ca face mai nou figuri.
Ionela, Alexia a cristinei(mcm), nu vrea bibe deloc, doar tata, apa bea, scumpa, din pahar direct.
lorena, multam mult pt detalii, inca nu ma gandesc, ca si cristina(herra), dar e bine sa am acolo informatii.
ea bea din biberon ziua cel mai des, la noi seara e o problema ca nu adoarme nici cum fara tata, bea laptele din sticla si apoi incepe tam-tam-ul dupa tata.
geo drum bun la tm, lasa ca dami e pe maini bune, o sa fie bine
a mea nu a avut nici o reactie acum la 1 an
m-a sunat asistenta acum 2 zile ca ne-a programat la priorix(rujeola, rubeola si oreion) pe 27 ca le-au dat gratuit de la sanepid
pufy si ana imi pare rau pt baieteii plangaciosi noaptea, or fi dinti maselute care ii chinuie, eu de 2 seri ii dau 2,5 panadol ca se cam martaie, fara motiv
si a mea vad ca are ora de trezire 3 bea nitica tata si se culca la noi, bineinteles ca eu nu ma mai dau jos din pat sa o pun la ea si ramane la noi pana la 6,30 7 cand de data asta bea sticla de lapte si atunci ma dau jos si o pun la ea . macar nu plange
am culcat-o la 10 aseara si s-a trezit acum 20 de minute
va pup

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

LA MULTI ANI pui mic de Kittie!

Fetele, belea cu dormitul in aceeasi camera cu puii. Noi incepem operatiunea de separare in week-end... Are camera lui de la bun inceput, dar cum l-am alaptat pana mai acum ceva vreme l-am tinut langa mine. Sa ne tineti pumnii!

La noi patutul e tot paralel cu patul nostru, insa cu spatiu intre .

Andreea, Ionela, Ellen, pai aveti niste lungani... Fiu-meu are (doar ) 76...

Pufymic, super paginuta bazucului! Bafta la dinti! Si voua, Ana_a.

Geo, drum bun si cat mai putine reactii la vaccin.

Andreea, si la noi e tot ca la voi cu vaccinele. La 1 an am facut ROR. Mie mi-a zis dr ca posibil sa faca reactie dupa 10-12 zile. Dar cum el a facut febra dupa fiecare vaccin ne pregatim intens. Fericito ca n-ai stat cu printesa la vaccin. Pe fiu-meu cine crezi ca l-a tinut in brate???

Ionela, eu am insistat la fiu-meu vreo 2 luni cu bibe pana sa-l ia. Posibil ca nu mai aveam atata lapte cat ii trebuia lui. Am scris si zilele trecute, incearca sa-i inlocuiesti cu bibe la o masa din timpul zilei, cand sānii nu sunt prea plini. Bafta!

Pupici la toate.

si Miron Radu (06 oct. 2004)

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput