Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (85)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

La Multi Ani! Badice Anthony. Sa cresti mare, frumos si sanatos.

Asa e cu inaltimea, se pare ca noi suntem cap de pluton. Alexuta avea la 1 an 83 cm iar acum mi se pare ca s-a mai inaltat fata de cum era atunci.

Geo, drum bun la TM si tinem pumnii lui Dami sa nu aiba vro reactie adversa de la vaccin.
Si Alexuta mea bea cam tot atata apa/ceai pe zi...daca nu si mai mult.

Lorena, va tinem pumnii si voua sa il puteti muta in camera lui.

Mada, cu care din bunici? ca sunt vro 2 perechi

Elena & Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani Badice!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">Alex are nevoie de ajutorul nostru!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank">Bazar pentru Alex

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Am ajuns la firma la TM (am venit cu avionul de aceea am fost asa rapida) si nu puteam sa ma apuc de treaba pana nu intram pe DC.

La Multi Ani! Badice Anthony!

Dami e ok, mi-a zis mama ca alearga (de-a buselea) toata casa si nu da nici un semn ca l-ar deranja ceva. Sa dea
Dumnezeu sa nu faca nici febra, oricum i-a pus deja preventiv un novocalmin.

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

mada, lorena, multumesc frumos pt. raspunsuri!

lorena, mult succes, sa invete repede sa doarma singurel si fara multi nervisori (adica sa nu va albeasca de pe acum tot parul!)

mada, esti o fericita, eu nu am mai dormit o noapte intreaga de exact un an si 3 luni! De-abia astept sa mai vad cum mai e sa dormi neintors, sa nu te trezesti de 3 - 4 ori pe noapte

felicitari bebeilor care au inceput sa mearga singurei (bebei de crini si de andrrea, scuze daca am uitat pe cineva!)

fetele care opereaza listuta, ne adaugati si noua o maseluta, pls? Am uitat sa ne laudam: ieri ne-a iesit prima maseluta!!!

Va lasam, fugim afara!

Sa avem o zi minunata!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Buna ziua fetelor!!
Ma primiti si pe mine in clubul vostru?Sunt si eu mamica de sept-oct 2004(de fapt chiar maine face fetita mea 1 anisor).
Am mai dat tarcoale subiectului, am mai citit discutiile voastre dar niciodata nu v-am mai scris...
Ce ziceti?

Mihaela si bb Amalia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaela1802/my_photos
"Singur, omul este ceva imperfect, ii trebuie un al doilea ca sa fie fericit." PASCAL
"Lumea este plina de minuni, dar nimic nu este mai minunat ca omul." SOFOCLE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Noi iti spunem cu drag bine ai venit,Mihaela Amalia!

Dar tu ? Ne spui mai multe despre tine?

Fetele eu fug afara ca nu stiu cine i-a schimbat Duracellu lu fi=miu si io cu supersonicu intre 4 pereti nu stau....ma duc in aer liber....sper sa ajung si la banca sa pun bani pt Alex. Va pup!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by Andreea_si_Doru
Herra adresa mea de mail de andreea_sirbu1@yahoo.com

Andreea, am incercat sa-ti trimit mesajul, dar imi da delivery failure; am incercat si cu spatiu intre prenume si nume, si cu liniuta jos, si fara spatiu...
mai bine da-mi tu un mail (herra_crstn@yahoo.co.uk) si eu iti dau reply, ok?

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

LA MULTI ANI Badice Anthony !!!

Bun venit la noi, Mihaela!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

La multi ani, Badice!

mihaela amalia bine ai venit printre noi!

andreea chiar ca-i inalta zana. Voi doi sunteti inalti?

Am pus si eu niste pozici noi in albumul 11 luni incepand de aici

si altele, din ultima ei zi ca bebelus, in albumul 9.10.2005 aici

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Sa va spun mai multe despre mine...OK.In primul rand ma cheama Mihaela
Acum pot sa va spun ca am f multe emotii pentru maine si mai ales ca ma trec amintirile de anul trecut, mai bine spus retraiesc.
Sunt bagata peste cap in pregatiri, dar uite ca totusi am timp sa mai si scriu.
Sa va spun cate ceva si despre fetita mea Amalia:incep cu laudele nu?
Are 8 dinti si o maseluta, merge singura de la 10 luni si 3 zile, doarme noaptea intreaga de pe la 8 luni si jum, Nu vrea sa spuna nimic decat atunci cand ne cheama ne striga"Baaaaaaaa", si cand plange si vrea sa o luam in brate "mamamama".Altceva nu vrea sa mai spuna nimic.
Eu dintotdeauna am spus ca vreau doar un singur copil, dar uite ca acuma ma trece un gand :sa mai fac inca unul.Probabil din cauza perioadei in care ma aflu cu pregatirile, cu toate emotiile, retrairile, voi ce spuneti?
Pentru mine e ciudat ca ma trece gandul acesta, nu stiu de unde mi-a venit?!?!?!

Mihaela si bb Amalia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaela1802/my_photos
"Singur, omul este ceva imperfect, ii trebuie un al doilea ca sa fie fericit." PASCAL
"Lumea este plina de minuni, dar nimic nu este mai minunat ca omul." SOFOCLE

Mergi la inceput