Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (85)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Sofia: multa sanatate la Filipon; va doresc sa renuntati repede la statutul de cobza
Crismir: sanatate si bafta sa nu se ia si la Robert
Lorena: sa-ti traiasca baiatul frumos - am vazut si eu ceva pozici - m-a gasit pofta de tort cu coacaze; Ziceai tu ca inainte de intarcare propriu-zisa ii dadeai bibe cu lapte (de vaca?).Cum l-ai pacalit sa accepte? Eu nu am reusit pana acum sa-l conving pe printesul meu sa accepte si alt lapte decat al meu.Am incercat in fel si chip; am si trisat punand miere in lapte si pe tetina dar fara nici un rezultat!
Crini: ma faci sa-mi fie teama de intarcat cand aud de posibila depresie post-alaptare...Daca nu as fi atat de obosita de sculatul noaptea si nu mi-ar fi teama ca o sa-mi ajunga sanii pan' la brau i-as da tatzi la printes pana la 2 ani!

Noi apelam la convector (calorifer) electric si aer conditionat pe cald de cp 1 luna - noaptea, si temporar ziua ca altfel ne-ar fi inghetat sangele in vine...Plus ca printesu nu sta invelit asa ca tre sa asiguram tepm decenta in camera domniei sale

Se poate pune cumva bazaru anei miti pe prima pagina?

Va pup tare!

Cristiana si Andrei (29 Sept04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Ellen - va doresc sa nu aveti nici o reactie nedorita de la vaccin!

lui Vlad i-am facut pent-act-hib pe 7 octombrie si din cauza ca a dat sa se ridice, sa scape, i s-a intarit locul...nici nu i-am pus compresa rece atunci imediat, ca o mama denaturata ce sunt!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Fetele, eu l-am intarcat ca se scula noaptea si din 2 in 2 ore; se ridica pe patut si urla pana se facea albastru; si pana nu-i bagam titi in gura nu tacea. Cum am reusit? Pai am tot incercat cu bibe pe zi pana l-a luat (posibil ca nici eu nu mai aveam). Dar sa nu credeti ca de pe o zi pe alta... a durat vreo 2 luni. Aici ii gasesc laptele deja preparat. Este de la 10 luni pana la 3 ani. Nu am incercat cu lapte de vaca...

Crini, si eu mai am inca lapte. Adica daca apas de sfârc iese lapte-lapte. Si eu am plans mult si v-am zis, ma simt si acum nasol cand ii dau bibe.

Ce sa va zic?! de sculat tot se mai scoala o data, dar ii dau cand apa, cand ceai... in nici un caz lapte. Fara lapte noaptea a fost mai nasol, ca a plans saracul in primele nopti si adormea suspinând...

Oricum, la noi a trecut cat de cat.

Bafta daca va puneti pe "fapte mari".

si Miron Radu (06 oct. 2004)

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Herra, multumim mult si eu sper sa fie totul in regula si sa nu avem reactii adverse cu toate ca aia care ne-a facut vaccinul ne-a zis ca sigur o sa faca reactii adverse. Ca ar fi mai mari sansele sa faca decat au fost la celelate vaccinari si de asta e ea asa sigura.

Am intrebat si eu de pent-act-hib si pediatra si medicul de familie si mi-au zis sa nu il fac. Acu nu stiu ce sa zic, am auzit multe mamici care l-au facut puiutilor si nu prea stiu daca sa il fac sau nu.

Vlad e bine acum, nu? Nu i-a ramas galma acolo, nu?

Elena & Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Revin: ce vaccin se face la 1 an?

Noi am facut pe cel contra rubeolei, rujeolei si oreionului. E acelasi???

si Miron Radu (06 oct. 2004)

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Lorena, noi l-am facut pe ala de vaccinare antidifterica, antitetanica, DTP-ul si antipolio.
Asta care se face aici obligatoriu la 12 luni.

Rujeola, rubeola, oreion aici se face intre 9-15 luni iar noi cred ca o sa-l facem chiar la 15 luni ca asa ne-a recomandat pediatra.
Oricum rubeola am facut deja asa ca mai ramane rujeola si oreion pe care sa sa vad cum intru in posesia lor. Cica tre sa fac comanda de ele separat si habar n-am cam in cat timp o sa le aduca. Tre sa ma interesez la farmacie.

Elena & Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

de curand a avut loc in Bucuresti un congres de virusologie; pediatra lui Vlad a fost si mi-a zis ca s-a discutat foarte mult despre antipolio oral si cel injectabil (cum e si pent-act-hib); si ca in urmatorii ani se va elimina varianta prin picaturi (nu au facut-o pana acum din lipsa de bani), care e cu virusi atenuati si nu morti ca cea injectabila, cauza din care are si reactii adverse destul de urate, mergand pana la forme usoare ale bolii - paralizii care se recupereaza greu.
acestea s-au raportat si s-au pus pe seama ca unii copii vomeaza, de exemplu, dupa vaccin, si le sunt administrate din nou cele doua picaturi, si deja doza de virusi atenuati devine prea mare.

voua nu v-au spus nimic medicii vostri?
oricum, eu sunt multumita si de pediatra si de pent-act-hib, chiar acum la un an nu mi-a mai facut nici febra de la el, doar piciorul intarit la locul vaccinului.

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna fetelor!

Vom depune si noi ceva banuti pentru Alex dupa 15 cand ne intra salariile.

In rest am avut o noapte alba(pe bune), cu urlete si tipete toata noaptea....cred ca de la dinti i se trag toate necazurile astea la bazucu meu scump.....mi-e asa mila de el.....si ce e aiurea e ca nu ma lasa sub nici o forma sa ma uit in gurita la el sa vad ce-i pe acolo...ma uit doar cate putin cand rade sau casca(cada e din intamplare la mine in brate....dar oricum abia zaresc cate ceva).Asa ca nu stiu ce-i mai iese acum.si mi-a facut si febra azi....si tot marait e....offff...Ana pentru modificarea din listuta!Dintele 7 este incisivul lateral stang (de jos).

Fug ca iarasi urla!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) cu bazucu' bebe si pitic de un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Salutare fetelor...
Acum 2 ore am venit de la vaccin. I-a facut 2 vaccinuri, dintre care unu a durut groaznic. Eu nu am stat in camera cu zana, i-am lasat pe mama si pe Doru, ca-s mai tare de suflet, eu sigur as fi plans daca s-ar fi uitat zana la mine
Acum e bine, i-a trecut plansul la 5 minute dupa vaccin.

Sa dea Dumnezeu sa nu faca reactie, ca am auzit ca se poate pana la maxim 10 zile.

Ea a facut asa:
contra: Rujeola, Rubeola, Oreion si Meningita C conjugata.
In Romania sau in alte tari cum e?

Lorena am vazut pozele... SUPER

si muuuulta sanatate!

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
Nathalie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut!

Depresie dupa intarcare...vai..asta am avut-o si eu muuulta vreme!Si acum uneori ma apuca plansul cand ma uit la el si imi aduc aminte ce bine ne era la amandoi cand era la san...si eu l-am intarcat de nevoie, din lipsa de laptic pe la 5 luni jumate....Cam dupa o luna mi-a trecut prin cap sa-l pun iarasi la san sa vad daca a uitat...si vai bietul de el...nici nu vreau sa imi mai amintesc ce zi am avut atunci si cat a plans dupa tzitzi....

Ioana, asa e si Stefan, foarte marait si urlacios si mai mult decat atat nu mai vrea sa doarma singur!De 3 nopti doarme mai mult intre noi si eu stau de paza sa nu-l loveasca tati din gresala, nefiind obijnuit cu el intre noi...
Azi am lipit patutul de patul nostru, o sa dau grilajul jos indata ce ma duc langa el....Daca se trezeste un pic si nu ma simte langa el urlaaaaa
Oare o sa-i mai treaca?Sau gata...va dormi cu noi pana se va muta singur in patul lui?????

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Strengarul de un an

Mergi la inceput