Copilasi de iulie-august 2004 (120)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Olivia, bine ca nu a patit Luca nimic!!! Pupa-l pe voinicel si de la noi....

Ema, sanatate!

Nu am apucat sa citesc, dar incerc sa recuperez...:)
Gravidutzelor, ce mai facetzi?! (se simte invidia?!...:)))
O zi excelenta sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Oliv-un milion de lui Luca, pentru ca a fost asa un copilas cuminte. Si pe mine m-ar obseda intrebarea ce a facut in 8 ore??!! Si de MP mi-e mila ca nu cred ca i-a fost prea usor. Eu cred ca de disperare as fi incercat sa sparg usa cumva (ceea ce poate ca si ea a incercat). Ce intamplare stupida, stupida, stupida...

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu
La mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Olivia,vai...mi s-a facut pielea ca de gaina cand am citit.Saracutzul de Luca 8 ore singurel si asa de cuminte.Bravo lui!Ati avut un mare noroc ca s-a terminat cu bine.Stii ca si eu am trecut prin momente groaznice acum o luna cand Andreea a cazut pe scari, 8 trepte din marmura cu marginea taioasa.... am vazut-o cum se rastogoleste.Am avut un extrem de mare noroc.In noaptea ce a urmat cu greu am putut inchide ochii...imi veneau numai imagini macabre in cap, of...te inteleg perfect.Bine ca totul a trecut cu bine.Multi pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dimineata !!
Olivia, sa ne spui cum se simte Luca ... nu mi-a iesit din minte patania cu pricina ! Sper din tot sufletul ca sinteti bine ! Si eu cred ca la virsta asta asa de mica nu tin minte mare lucru pentru mai tirziu ... eu una cel putin nu am nici un fel de amintiri de cind eram mica-mica !
Pupici tuturor !

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Carmenp, si aici cunoastem cateva familii de ramani...unii vor sa ramana insa altii sunt ca noi, cu dorul de casa.

Andrea,micutza e bine, multumesc.Da, ne-am gandit si noi la o aventuala colaborare cu seful fiermei la care lucreaza sotul dar e putin cam dificil pentru ca profilul este legat de sateliti.

Alice, imi pare rau de nasa lui Andrei...e o durere adanca mai ales cand ti-l doresti din suflet.Da-i speranta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Brrrr,mi-e frig de cand am citit ce vi s-a intamplat,Olivia nici macar nu-mi pot imagina ce groaza a fost in sufletele voastre,of bine ca Luca il are pe Doamne Doamne deasupra si-l vegheaza...pupici multi lui Lucaciu si lui MP(saracuta),dar si voua.

Ema,bine ca s-a rezolvat cu castana buclucasa,sa ne spui ce ati facut la doctor,sa spera ca nu e dermatita.

Alice,fi alaturi de ea si inucajaz-o,saracuta ce greu trebuie sa-i fie,de la noi si-i doresc sa aiba cat mai repede un puiut.

Felicia,ma bucur ca sunteti bine,toate ne-am facut griji sa stii.Va doresc sa luati decizia buna si sa nu regretati nimic.

Papa ma bucur nespus pentru voi,muta-ti calculatorul de acolo,ca sa mai putem sta la taclale,la un suculet,.

...nu mai stiu ce voiam sa zic,dar oricum vape toate.

Sabina vine acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Uite ca tot la patania Oliviei ma gandesc..nu-mi mai iese din cap...ma tot intreb ce as fi putut face in locul lui MP?!

Si bine ca Luca nu stie inca sa se suie pe pat !!!!!!!!!!Mi-e groaza sa ma gandesc ca eu as fi blocata intr-o camera si sa-l stiu pe David singur .....parca-l vad cocotat in mijlocul patului..in picioare...nu mai vreau sa ma gandesc.........................

Olivia....sa ne spui ce face Luca!Astept sa intri dupa amiaza........

Uite de-asta eu il iau si la baie,indiferent ce treaba am acolo.....sau inchid usile in restul casei si o las deschisa pe aia de la baie...sa-l am in permanenta in ochi.....

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Fetele, multumesc pentru mesaje ! Am incercat sa stau de vorba cu ea, problema este ca noi stam in Bucuresti, iar ei in Tirgoviste, este maritata cu fratele sotului meu si stiu ca isi doreau foarte tare un copil, imi spunea ca tot incercau si ... nik ! Si uite ca acum a fost sa fie asa ... trist finalul ! Nu stiu amanunte ca nu a dorit sa imi povesteasca, am intrebat-o in schimb pe cumnata mea si mi-a spus ca sarcina era de trei luni, doar ca nici una din noi nu intelege de ce nu s-a dus la nici un medic ! Axcum este pe antibiotice, ca a facut febra in urma interventiei ... sper sa nu fie nimik grav, va dati seama ca nu mai pot sa intreb mai multe devreme ce nu vrea sa spuna singura ... si o inteleg, trebuie sa fie tare traumatizanta o asemenea experienta pentru o femeie, mai ales pentru una care isi dorea cu ardoare un copil !

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna ziua si de la noi - cam tirzior, dar am multa treaba la servici...

Weekendul a trecut ca de obicei mult prea repede... Ieri am fost in Cora si am cumparat masina de tuns, iar aseara m-am si executat si i-am tras o tunsoare lui Stefan (e drept ca a iesit cam tremurata ca nu statea o clipa locului, insa e ok) asa ca acum am copil frezat de mina mea! Fiidn dupa weekend in care sta numai cu noi, lunea de obicei cam plinge dimineata cind e sa plec la servici - tot timpul trebuie sa-l mai iau in brate de la bunici, sa ne mai pupam putin si sa ne mai plimbam prin casa ca sa ne treaca supararea...cind il vad cu lacrimile pe obraz asa nu-mi vine sa mai ma duc la servici...

Am citi doar putin din urma si nu prea am inteles ce i s-a intimplat lui Luca... Bona a ramas incuiata intr-o camera si Luca a ramas singurel in casa 8 ore? Daca asa s-a intimplat imi dau seama ce sperietura... Dar vorba fetelor, nu cred ca Luca va mai tine minte ceva, dar bona....Pupici multi lui Luca!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Io stau cu nasu' in hartii dar nu pot sa-mi iau gandul de la Luca!!! Concluzia mea este ca Luca e un copilas foarte norocos ca nu a patit nimic. Si poate a fost mai bine ca s-a blocat intr-o camera ca poate era mai rau daca ar fi avut toata casa la dispozitie.

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu
La mare

Mergi la inceput