Copilasi de iulie-august 2004 (120)
Raspunsuri - Pagina 4
szivarvany spune:
Nici io nu-mi pot lua gandul de la LUCA ... sincer este un copil norocos, Doamne, cate se puteau intampla, ma apuca lesinul ... Da` aveti usa metalica la baie, cu inchizatori zdravene ... ufff ...
Alice - nasei lui Andrei !
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004
roller025 spune:
Buna, buna!
Olivia, ! M-au luat cu fiori citind ce vi s-a intamplat! Bine ca totul s-a terminat cu bine!!!
Alice, imi pare rau de nasa lui Andrei. Stiu cum se poate simti! Incurajeaz-o cat poti de mult si fa-o sa gandeasca pozitiv! Din ce spunea dok meu, se intampla din ce in ce mai des asta, datorita factorilor de stress, poluare si Dumnezeu mai stie ce!
Io mi's obosita raaaaau de tot! Am avut un w/e cu aventuri. O zi de sambata superba, plimbat fro' 3 ore asa ca seara am cazut in tandem, si io si Vic. Iar duminica a fost ca intr-o zi de marti 13: s-a rasturnat cu trotineta (gata cu ea pana anul viitor!!!), s-a apucat de mancat de pe jos (intr-o mana avea pufuletii dati de mine, in cealalta ce gasea pe jos... pana m-am prins...), iar seara a facut piruete pe scari si m-am trezit cu el alunacandu-mi din mana. Efectul: un mare bang de ciment, de am simtit ca-mi explodeaza creierul (si acum aud sunetul ala sec...). A plans cam 10 minute. I-am pus gheata, i-am facut frectii si l-am pazit toata noaptea. Si dimineata cine sarea in pat? 'mnealui. Bine ca nu a fost mai rau!
Hai o saptamana voioasa sa avem!!!
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat
alice2004 spune:
Chiar ca a fost un uichend cu peripetii ! Io votez pentru cit mai putine de acest gen !!!
Si ca sa vedeti ce facem noi dimineata cind ne trezim ...
http://community.webshots.com/myphotos?action=showPhoto&albumID=472941344&photoID=472970808&security=PxbpxR
Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Adema spune:
alice2004, eu nu am reusit sa deschid link-ul dat de tine!
...Si fiindca dimineata a inceput cu subiectul zilei:Luca, am uitat sa va spun ca sambata am facut cunostinta cu Raducu al inei32 , care e un scump si un dulce si prietenos si jucaus si mai ales un cuminteeee !
Si am mai uitat sa va spun ca am testat pe Codrut al meu si zmeura si kiwi si nu i-a aparut nimic pe pielicica de la ele!
Adema&Codrut
alice2004 spune:
Adema, la mine merge ...
Daca nu, am facut un nou album - Octombrie - in pozele de dupa un an ...
Gizmo pina la un an
pako spune:
Of of, mai...cu cazaturile astea...mi se face un gol in stomac cand citesc.Pup pe Victor...bine ca n-a fost decat o cazatura usoara.
Apropo de piruete....Andreea de 2 zile danseaza intr-un alt fel.Se invarte in jurul ei pana ametzeste si apoi pica.Trebuie sa fiu foarte atenta sa nu se loveasca de ceva cu margine(masutza, chiveci de flori,etc) ca ea ameteste si nu constientizeaza pe unde pica....si mi-e asa greu s-o urmaresc ca atunci cand ma uita la ea cum se invarte ametesc de ma iau cu mainile de cap.
Sambata seara am stat cam pana tarziu afara iar duminica dimineatza ne-am trezit cu mucisori.Drept urmare noaptea ce a trecut a fost putin cam chinuita ca nu putea respira iar eu in casa nu am avut nici pic de ser fiziologic si nici farmacie de unde sa iau.Asa cum spunea si Ema...fereasca Domnu' sa te imbolnavesti aici in week.ca daca nu ai ceva in casa sa te tratezi ramai asa pana cand ajungi la un medic de familie, apoi sa-ti dea trimitere la medicul care e in masura sa-ti cunoasca boala, apoi acel medic sa-ti dea reteta care trebuie si apoi abia sa te duci la farmacie , fericit ca in sfarsit poti cumpara medicamentul care il doresti.
Revenind la Andreea...noroc ca am avut in casa Karvol luat din tara si asa s-a mai ameliorat treaba cu mucisorii.
alice2004 spune:
Felicia, sanatate puiului mic si sa treaca mucii rai repede-repede ! Si pe noi ne-a ajutat Karvolul foarte bine, a dormit Andrei fara de probleme !
Cita drumul pina la medicamente la voi acolo ... partea mai proasta ca se pare ca si pe aici se tinde sa se ajunga la asa ceva, io una ma ingrozesc cind ma gindesc ... am un coleg care lucreaza in domeniu farmaceutic si imi povestea ca prea se automedicheaza romanii cu te miri ce ... asa ca vor sa puna medicamentele sub mai multa supraveghere ... are si partile ei bune povestea asta, dar pe mine ma ia cu frig !
Gizmo pina la un an
Adema spune:
alice,site-ul ala chiar nu pot sa il deschid, dar am vazut pozele din oct. Vad ca si la voi se papa paine cu pofta! Da-i un pupic pe ochisorii aia albastri din partea mea
Adema&Codrut
pako spune:
Alice, nici eu nu am putut vedea pozicele din primul link dar le-am vazut apoi in albumul din octombrie.Hehe...cat-a coltucu de paine.Si andreea e mare amatoare de paine.I dau biscuite intr-o mana si painica in cealalta...bineinteles ca alege painea.
Adema, ma bucur ca nu i-a facut nici un rau lui Codrut fructele.Super!
ina32 spune:
Alice-nici la mine nu merge linkul.
lui Pupi pe care l-am vazut in poze.
Adema-Radu multumeste de aprecieri dar i s-au cam urcat la cap laudele de sambata si in concluzie duminica a rasturnat in bucatarie galeata cu apa cu care voiam sa sterg pe jos. Asa ca....am sters si pe sub dulapuri, desi nu era in program. Iar el era asa de amuzat...
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu
La mare