Mamici septembrie-octombrie 2005 (91)
Raspunsuri - Pagina 5
Gina M spune:
Buna fetelor
Acum in toiul noptii la mine in casa este o liniste deplina.Fiind in forma buna, am tras o fuga la computer sa va pun ceva poze ca ,va eram tare datoare ![]()
http:community.webshots.com/user/gina0718
Spuneti-mi daca le puteti vedea ok? Explicati-mi si mie va rog cum fac sa-mi apara in semnatura si cum pun linkul in text.Va multumesc anticipat.
Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.
Ioana75 spune:
Gina, link-ul tau nu contine nici un element care sa duca la pozele tale. E un link generic de la Webshots.
codruta, la multi ani!
Carmi, bafta
!
Ioana &
Miruna
Gina M spune:
Offf...truda mea!Unde mi-o fi fost capul?! Am rectificat.In scurt timp le veti putea vedea. Fug la
ca aceasta este problema orei actuale. Va
Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.
jadi spune:
Frumoase poze Gina dar mai frumoasa este printesa ta! Mi se pare ca seamana cu tati...
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005
Racaru spune:
Fetelor am si eu o intrebare:
Mi s-a recomandat sa fac lapticul cu ceai baby calm in loc de apa...!!?? Este bine? Ce parere aveti?
Multumesc,
sofia_misicu spune:
Gina sa iti traiasca minunea! E absolut delicioasa, cum rade ...
Mihaela-e, Kristinuza felicitari pentru evenimentul mult asteptat.
Kid bine ati venit acasa si sper sa iti intri cat mai curand in rolul de mama. SI eu am aceasi spaima ca si tine, ca nu o sa pot sa ma obisnuiesc.
Ma uit pe prima pagina la mamicile care asteapta sa li se intample minunea si de fapt si de fapt ne numaram pe degete cele active pe forum. A fost mai mult mamici de septembrie decat de octombrie... Tonnia, si eu ma plictisesc ingrozitor si imi pierd timpul prin magazine virtuale cautand cai verzi pe pereti.
De unde ati cumparat voi cearceafuri? Ca eu nu am gasit decat la carrfour si erau sintetice...
Pup
Sofia 37
Poze
sofia_misicu spune:
Dar totusi ce se intampla cu Mary?
De nascut a nascut, nu?
Si Meme vad ca trebuia sa fi nascut pana acum...
Mister. Sper ca e toata lumea in regula.
Poze
jadi spune:
Am fost la plimbare... azi am mers in partea dreapta a blocului si am gasit aceleasi gunoaie si movile de praf pentru renovarea stadionului.
Am fost profund dezamagita dar asta e treaba, de miine cu masina lui buni pina in parc si inapoi ca nu mai tine.
Treaba este ca acest copil nu e ca altii sa doarma dupa ce il aduc in casa... nuuuuuu, ne trezim si vrem mincare chiar daca nu e ora de masa... pe el nu il oboseste aerul ci mai degraba il flaminzeste.
Eu sint moarta de oboseala, nu am mai mers 45 de minute pe jos cred ca de la revelionul trecut cind am urcat la cioplea... cred ca daca pun capul jos ma mai trezesc deseara...
Acum o astept pe Anya sa faca bb 10 zile si sa ne vedem in parc la ture sau pe bancuta ( eu visez la bancuta...).
Sofia eu am cumparat material de cearceafuri si am facut mai multe la croitoreasa... mare lucru sa iti tiveasca cineva un material si nici bani multi nu se ia pentru lucrul asta... cu ocazia asta mi-am facut cearceafuri exact pentru salteluta patului... identic cu al tau.
jadi spune:
Apropo de gafe facute noaptea... de obicei cind ma trezeste asta micul sa manince noaptea, primul lucru ma duc la pipi ca beau atita ceai incit sint un rezervor de pipi ambulant ( cine zicea ca daca nastem scapam de pp noaptea?). Si cit sa ma duc la pipi azi noapte il rog pe sot: trezeste-te si ai grija de asta mica pina ma intorc ! M-am uitat la bb si m-am corectat: asta micul am vrut sa zic!