Mamici septembrie-octombrie 2005 (91)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

kristinutza felicitari pt bb!!!

Tonnia la mine pofta de mancare parca s-a accentuat dupa nastere . Cea de dulciuri s-a tripat...

Irina si Vladut (26.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ana Maria ma bucur ca te-ai linistit. Sper sa dormi bine pana nasti, ca dupa mai geru cu somnul o perioada...

Ioana eu schimb cam 7 ca face kk mai rar, dar eu il schimb si cand e mult pp...

Irina si Vladut (26.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Aoleu, Irina, ce-mi spui tu cu dulciurile...Si cu toata chestia asta ai slabit?

M-am plictisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiittttttttt!!!!!!!!!

38+, AMR 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Felicitari Kristinutza sa iti traiasca flacaul si sa veniti repede acasa!

Ioana mersic de linistiri, ma gindeam ca este totusi prea mic sa treaca doar la un sin in loc de 2 dar vad ca doarme si nu se trezeste mai devreme decit inainte.

Si la noi a venit frigul, buni ar vrea sa ne imbrace mai gros dar eu refuz cu desavirsire, caciulita numai dupa baita si cit mai usurel imbracat. Nasol e ca desi sint aproape de stadionul national am fost ieri in cercetare si e ceva de mers numai pina la parc asa ca nu stiu cum ne vom plimba... probabil ca voi merge cu masina citeva minute si dupa aia debarcarea in parc. Acum sa vedem cum facem rost de masina ca am predat loganul mamei cu 4 saptamini inainte de a naste!

Ana Maria bine ai revenit la ginduri mai bune, se mai intimpla si la case mai mari, hehe.

Karmenutza mie doctorita mi-a recomandat Bonisan, produs natural suta la suta cite 5 picaturi de 3 ori pe zi. De la cumnata stiu ca nu a fost excelent asa ca ii da sab simplex cite 15 picaturi de 3 ori pe zi. Tot de la cumnata stiu ca poti sa ii dai si pe mama lui stefan cel mare ca daca are criza de colici nu se linisteste cu nimic. Eu ma consolez ca daca nu a facut pina acum nu va face nici de acum in colo, plus ca eu maninc super haotic adica mere dupa lapte cu fidea si alte combinatii ucigatoare si vad ca nu se manifesta in vreun fel... doar kk la greu si deja a facut niste iritatii la fundic si am inceput sa ii dau cu panderm sa vedem ce rezolvam.

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ioana, si Anca la fel cand nu e constipata face kk la greu, de 5-6 ori pe zi. Si tot asa, suge numai de la un san la o masa.
De asta, nici nu asimileaza prea bine, ca laptele nostru ajunge in pampers

Sa va zic si eu o faza din genul celei povestite de Irina: sapt trecuta cand era soacra-mea la mine, dupa o noapte in care nu dormisem, a urmat o alta tot asa.
Soacra-mea a venit sa ma salveze, a zis ca ma lasa sa dorm si ma trezeste numai la alaptat.
Ma culc la 23, la 1.30 ma trezeste la alaptat si 3.30 iar ca nu stia ce sa ii mai faca ca sa nu mai planga.
Si eu nauca, la 3.30, intreb: "A stat atata timp fara sa vrea sa manance?". Nu mai imi aduceam deloc aminte ca am alaptat-o la 1.30, cred ca am facut-o adormita.

Pe Victor l-am trimis la gradi, cu o soseta de un fel cu cealalta de alt fel. Imi e greu sa ma concentrez

Gata cu vorba, trec la calcat

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
http://photos.yahoo.com/cristina77g

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna ziua,

Fetelor ce sa iau pentru gat. Sug Faringosept, am luat dimineata Paracetamol, o sa iau si la amiaza si seara.
Nu stiu unde m-am aranjat asa....cred ca de vina e racoarea din apartament. Astia inca nu au umplut caloriferele cu apa.
Ce altceva mai merge ?
Beau ceai de zmeura, ieri am baut ceai de menta cu macese.
Nu mai beau apap minerala deloc pana nu imi trece gatul asta.
Bebele la 38+2 de sapt e afectat?

Vero
38+2

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Foarte rar am intrat pe net. Parca nu-mi mai ajunge timpul de nimic. Spala, calca, curat, mancare, etc.
Eu i-am dat Bonnisan de la inceput, dar cand mi-s facut o criza acum o saptamana, am trecut pe Sab Simplex ( 15 pic/de 3 ori pe zi) si pot zice ca de 2-3 zile e ok.
Vero, incearca propoilis cu vitamina C, pt gat.
Si noi schimbam la Pampersi cam 10-12/24 ore. Seara ii pun unul pe la 9.30-10 si i-l scimb doar la 4 cand se scoala a doua oara/noapte. La masa de 12-1 nu o schimb decat daca e kk sau plange. Eu as lasa-o pana dimineata sau pana se foieste macar, dar .......... trebnuie sa o schimb si daca sunt oarba de somn.
Noi papam inca la 3 ore, iar noaptea la 4 ore.
Cand la faceti baita, cum ii clatiti?

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Buna draglor .

Pina acum nu prea intram ca nu dispuneam de timp. Acum a sa-l fac pe in patru si imi fac ca una din preoritati sa intru pe aici ca e mult de invatat.

Merci din suflet fetelor pentru raspunsuri si sfaturi. Daca iau de la fiecare cite putin ca concluzie reese ca doar varza si boboasele sunt interzise.

Jadi si io pina acum am mincat cam de toate, in afara de alimentele astea doua si nu a avut fata nika. Chiar si usturoi am mincat si ciocolate si mai tot-tot. Poate nu face nika deoarece din prima zi la maternitate mi-au data sa maninc de toate cite putin?

Am fost ieri la pediatru - aici nu vin ei in vizita ci tre sa te carabanesti tu la ei de fiece data (deseara iarasi ne ducem) - si au zis ca are fata un fel de "galbanari" insa nu e situatie grava si nu necesita interventie medicala daca am sa hranesc fata mai des cu piept si o sa facem bai de soare cu pelicica goala.

Eu as zice ca la piele nu e galbue ci doar la ochisori. Voi ce stiti de asta, o sa treaca cu laptic si soare? Si care ar fi cauza?

Inca una: fetele care cunoasteti engleza cum ar fi in eng "fontanela" ? Vreau sa intreb in ce stare e, inchisa/deschisa, tare/moale. Da nu stiu cum se zice.

Merci anticipat de ajutor.

Sanatate si o zi buna
_

Tot raul e inspre bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Salutare la fete !
Mihaela-e si Kristinutza, felicitari ! Sa aveti bebei sanatosi si mancaciosi !
Fetelor, azi ma duc la control, la ecografia de acum o luna bebe avea 2100 g, sunt curioasa cat a crescut.
Va pup pe toate,

Carmi 38 si bebe Fabiano

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Lucia_B noi am avut icter prelungit pana la aproape 2 luni si ne-a trecut. Mie mi-au zis ca e de la laptele meu icterul prelungit, dar sa nu intrerup alaptarea ca va trece.
Si eu am mancat de toate, pana am vazut ca daca am mancat chestii "ce trebuie" nu a mai avut probleme cu burtik. Bineinteles ca nu stiu daca i-au trecut de la Sab, de la mancarea mea sau ca i-au trecut pur si simplu.
Ieri am implinit 2 luni . Avem 4900 g.
Felicitari proaspetelor mamici

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze

Mergi la inceput