Mamici septembrie-octombrie 2005 (91)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ana Maria nu e asa... Si eu am avut aceiasi impresie la inceput (eu m-am "lipit" pe la 30 de saptamani de sarcina). Dar am insistat , nu au scapat ele asa usor de mine...

Exista o adresa comuna de mail septoct2005@yahoo.com pe care o poti accesa (parola ti-o trimit pe prin PM). Acolo gasesti mai multe nr. de telefon ale noastra. Alege unul care vrei si cand nasti dai SMS...

Sarcina usoara si sa ne "auzim" mai des ca asa ne vom cunoaste mai bine....

Irina si Vladut (26.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Fetelor, cum se numesc minunile alea de se dau pentru colici? In afara de Sab Simplex ce mai e? Si asta cum il dati voi? Cate 15 picaturi la bibe cum scrie pe prospect? Ca fata mea astazi cred ca a avut prima etapa de colici. Poate aparea asa devreme, la nici o saptamana? A mancat cam mult la ora 19 si de atunci a plans aproape continuu pana la 23. Adica se calma si incepea iar, se vedea clar ca erau crampe. Acuma a papat iar si acum doarme. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Buhuhu!
De la 2 nu am somn, cica sa profit de perioada asta...

Raluca, bine ai venit acasa! Ai tras ceva! Ce faza cu laptele care a intarziat, credeam ca la nastere naturala vine imediat.

Ma duc sa halesc ceva. Chiar, pofta asta de mancare mai trece un pic dupa nastere, sau macar pofta de dulciuri?

, 38+, AMR 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Tonnia, la mine pofta de mancare a disparut aproape cu desavarsire. Mi-aduc aminte pe seara ca de fapt eu nu am mancat in ziua respectiva. Si ciugulesc cate ceva sa zic ca am mancat.
NNu ma uitati si pe mine cu minunile de colici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

A nascut kristinutza, ieri seara la 21:50, natural cu peridurala, foarte usor dupa cum spune ea! Flacaul a avut nota 10, 2.750g si 51 cm!

Felicitari kristinutza, sa fiti sanatosi si sa aveti parte de multe bucurii impreuna!

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Karmenutza, vezi ca trebuie sa mananci si sa te hidratezi bine pt lapte. Pt colici incepe cu Sab Simplex, dar nu-i da cate 15 pic , da-i un pic mai putin ca e mai micuta fetita. Dar parca e cam devreme pt colici, nu? O fi avut o zi de maraiala...

Mergi la inceput

Bravo, Kristinutza!!! Sa fiti sanatosi si sa veniti amandoi cu bine acasa!

Mergi la inceput

karmenutza, pt colici se da si bonnisan, un produs natural am inteles. Eu ii dau cite 5 picaturi de sab simplex seara, sa dormim bine amindoua. Mi se pare mult si mie 15 picaturi.
simona, ma bucur sa aud ca Maia e bine. Ne-am acomodat binisor la botosani; e frig rau (dar tu stii), noroc ca au centrala ai mei. De mincare nu mai zic, vorba aia, ca la mama acasa.
jadi, si la mine de multa vreme nu mai maninca decit un sin; din al 2-lea nici nu mai trage.

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancris spune:

Felicitari Kristinuta sa fiti sanatosi,norocosi si fericiti si sa veniti repede acasa

MULTUMESC FETELOR CA MI-ATI RASPUNS LA MELE. CUM DE 1 LUNA CEL PUTIN NU POT DORMII NOAPTEA DIN CAUZA DURERILOR DE BAZIN,DURERILOR DE PICIOARE SI PTR.FAPTUL CA ALALTASEARA NU DORMISEM DECAT 3 ORE,IERI AM AVUT O ZI CAND "TOATA LUMEA AVEA CEVA CU MINE".ASA CA M-AM HOTARAT SA VA SCRIU SI VOUA CA NU MA "BAGATI"NICI VOI IN SEAMA.EXACT CAND SA TRIMIT MESAJUL NI S-A OPRIT CURENTUL,ASA CA NICI NU AM CREZUT CA A PLECAT.DIMINEATA .IN SCHIMB,CAND M-AM TREZIT DUPA PRIMA NOAPTE IN CARE AM REUSIT SA DORM SI AM VAZUT MESAJELE DE LA VOI...
multumesc si pt adresa de email si pt.parola
E,DAR VOI SUNTETI INTELEGATOARE SI O SA MA

ANA MARIA,MAINE 36

http://pg.photos.yahoo.com/ph/anamaria_2369/my_photos

Mergi la inceput

ana maria, bine ca te-ai linistit.

Mai, eu schimb 10-11 pampersi pe zi. E adevarat, nu toti plini oki de kk, dar o jeneaza daca se pirtzie sau stranuta si "scapa" si kk. Dar nici nu se pune problema de unul pe zi.

Ioana & Miruna

Mergi la inceput