Mamici septembrie-octombrie 2005 (91)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Valeria, cum il cheama pe bb tau?(nu avem numele sa-l trecem pe listuta) Mi se pare dubioasa recomandarea aia. Cred ca a fost neatent si a vrut sa zica altceva ...
jadi, nu vreau sa-ti spulber visul cu bancutza, dar fie-mea, si mai stiu si alti bebei care fac la fel, cum stau 3 minute si nu o plimb, deschide okii si se mitziie. Dar copilu' tau poate e din tabara cealalta.
sofia, si eu am facut cearsafuri de finet la croitoreasa saptamina trecuta.

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Gina, tare frumoasa mai e fata. Si i-ai prins si zimbetul shtrengaresc.

Eu azi n-am scos fata afara, nush ce-i cu mine; o sa o scot mai pe seara, ca nu pot lasa copilu' fara aer curat. Vreau sa o duc si la o pediatra buna, sa o vada. Fetele, pina la urma cite dintre voi dati calciu la bebe? Ca eu cred ca aici la bt o sa-mi recomande calciu, dar nu-i dau pina nu ma consult cu voi.

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Sofia, ma inscriu si eu in clubul viitoarelor mamici care se plictisesc de moarte..eu mai am noroc cu cumnata-mea din canada, ca stam toata ziua si palavragim pe messenger..problema este ca ea maine este programata la nascare, si dupa nu cred ca va mai avea timp sa se plictiseasca impreuna cu mine..
Si cu cearceafurile si eu am facut la fel: am luat material si mi le face mama, ca se pricepe, are si masina de cusut..traiasca mama! e mai bine asa, ca le faci exact pe masura patutzului..eu le-am facut cu elastic pe margini, sa se aseze mai bine.

bebe alex la purtator
37 sapt.

http://photos.yahoo.com/andreeatitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Eu de ce nu pot vedea pozele Ginei? Imi apare: the page cannot be found!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Racaru spune:

Ioana,
Pe bebe il chiama David Stefan.

De ce ti se pare dubioasa recomandarea cu ceaiul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Gina e minunata fata ta! Sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea!

Fetele care va plictisiti asa de tare haideti la mine sa stati cu Vladut ca ma plictisesc eu in locuul vostru . Ca a fost 3 zile f. cuminte si de aseara a inceput panarama... Sunt rupta de oboseala si ma dor toate cele... Ca are niste crize de plans (urla de zici ca-l tai) si normal ca il tin in brate in tentative esuate de a-l linisti...ooffff... Pediatra zice ca-i normal, dar daca mai face asa eu il duc la control...

Irina si Vladut (26.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Tonnia sterge din browser www.desprecopii.com dupa ce dai clic pe link-ul Ginei...
Si da tot am slabit cu dulciuri cu tot, din cauza programului zic eu...Lipsa de somn...

Irina si Vladut (26.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Gata, le-am vazut. Foarte frumoasa fetita ta, Gina! Si haioasa foc! Si tu arati foarte bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna frumoaselor!
FELICITARI KRISTINUTZA!!! SA FITI SANATOSI!!!
Ioana, mersic pt. raspuns! Dar tot nu mi-e f. clar...cred ca sunt cam zombie... am inteles ca trebuie sa ia cupilu cam 25-30gr pe zi; bun, deci din ziua nasterii socotesc asa, indiferent ce-a pierdut dupa nastere? sau se socoteste asa dupa ce recupereaza ce-a pierdut dupa nastere? Mie imi ia tare putin fata, sunt cam suparata... acum are 17 zile si a luat in total aproape 450 de grame (deci a recuperat cele 250 de grame pierdute dupa nastere plus 200 de grame); asa daca socotesc 17x25=425, ar fi bine cat de cat, numai ca medicul mi-a zis ca e cam in urma... inca nu i-am dat nici o completare, mi-a zis sa mai incerc asa, sa mai vedem cateva zile... deci cum e?
Si Ioana, tu ce intelegi prin calciu? Vigantol sau nu? Ca eu ii dau vigantol dar altceva calciu nu!
Simona, si Ana mea face kk o singura data pe zi si medicul mi-a spus ca e OK, sa nu-mi fac nici o grija!!!
Ana Maria, nu te supara pe noi! O sa vezi ce limitat va fi timpul dupa nastere! Sigur ca-ti raspundem la intrebari, numai sa stim!
Fetelor, ce inseamna ca fata mea casca? Cel putin de cateva ori pe zi! Inseamna ceva? Sau ii e doar somn?
Tonnia, eu am o pofta de dulciuri de nu-ti vine a crede! Toata sarcina nu prea am poftit la nimik si acum parca as mai avea un copil in burta!!!
Jadi, si fata mea e la fel cu iesitul afara! Cand o scot sta cu niste ochi mari, deschisi, nici gand sa doarma cat o plimb, ii mai inchide asa, la misto, cate un minut si cand intru in casa incepe balciul, nici gand sa doarma si ea un pic cumintzica! Copii atomici, nu ca noi!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Va salut calduros si felicit si eu noile mamici
Scot si eu capu din nisip sa nu mai ziceti voi ca sunteti asa de putine . Sunt tare plictisita si n as vrea sa va molipsesc.Si ingrijorata...ma seaca ideea ca va trebui sa platesc tot personalul spitalului cand voi naste si n am nici o idee care s preturile la Elias.Lucrusoare pt bebe am inceput sa strang usor usor, cearsafuri mi a facut mama din finet Sofia.Se pare ca noi doua avem DPN cel mai apropiat. Si unde mai pui ca la inceput am fost si eu pacienta doctorului Tarpan. Am fugit de el din cauza ecografistului (cretinul de Sedan care m a traumatizat la doar 6 sapt de sarcina) si pe de alta parte de cum arata maternitatea Giulesti. Ar fi fost tare sa nastem una langa alta cu acelasi doctor.
Gina eu de ce nu vad pozele?

Latrishia 37+

http://share.shutterfly.com/action/welcome?sid=8AaNmzhw0bNGFE¬ag=1

Mergi la inceput