Mamici din Arad...??? (36)
Raspunsuri - Pagina 9
pufymic spune:
Ceau fetelor!
Sa vedeti ce-am patit aseara: l-am culcat pe bazuc(doarme cu noi in camera) si am mers cu Ovi la bucatarie sa facem mancare(ca numai cand doarme Alesio pot gati, iar Ovi ma ajuta mult cand e acasa...norocul meu). Si la un moment dat il aud ca se maraie. Fug la el si cand intru in camera ma izbeste un miros groaznic de plastic ars. Iau bazucu in brate si merg in alta camera si il pun pe Ovi sa caute sa vedem ce s-a intamplat. Intr-un final trage patul si vede problema: luase foc priza in care era prelungitorul unde punem noi TV-ul si caloriferul!
Ma gandesc cu groaza de ce am scapat! Daca se intampla chestia asta in timp ce dormeam si nu ne mai trezeam?Daca luam foc?
Nici acum nu a iesit mirosul ala ingrozitor de tot!
Eu nici acum nu mi-am revenit din sperietura!
Pupici!
Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un bazuc la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
alinamoro spune:
Ceau fetelor!
Ioana, Doamne...chiar ca se putea intampla ceva rau, aveti grija.
Mi s-a intamplat si mie anul trecut cu prelungitorul de la masina de spalat, noroc ca s-a ars doar prelungitorul. Stiu ca mirosul e groaznic.
Magda, asteptam poze!
Gabi, cum se simte Tudor?
Clau, voi cum sunteti, mai aveti bubite?
Fetelor, eu nu mai stiu ce sa fac de mancare, sunt in pana de idei. Are Dragos o vorba care a auzit-o la desene :"urasc varza" si acum zic si eu :"urasc bucataria".
Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
pufymic spune:
Alinush eu am facut ieri drob de vita(in timp ce se intampla faza cu priza) si ficat cu cepapa(asa prajit-fiert), iar azi papanasi cu branza...si i-au placut la bazuc la nebunie!
Pupici!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by pufymic
Alinush eu am facut ieri drob de vita(in timp ce se intampla faza cu priza) si ficat cu cepapa(asa prajit-fiert), iar azi papanasi cu branza...si i-au placut la bazuc la nebunie!
Pupici!
Ioana, eu ieri am facut papanasi cu branza de vaci, Dragos nu prea s-a inghesuit la ei.
Acum fac ardei umpluti, nu am mai facut de mult.
pozici
pufymic spune:
Alinush ia teleporteaza un ardei umplut si la noi ca mi-ai facut pofta!
Pupici!
gabitzica spune:
Tudor , se simte bine, nu a mai facut febra, doar tuseste si e ragusit.In rest e bine dispus, imi zburda toata ziua pe aici A dormit toata noaptea pana la 9.30, asa ibracat cum a fost ieri , ca nu m-a last sa il schimb. Si eu si Cipri suntem varza, Cipri de duminica, eu de astazi.m adoare toata carnea pe mine si nu am chef de nimic.
fetelor, imi faceti pofta cu meniurile voastre, eu nu sunt in stare sa fac nimic. Am pregatite ingredientele in frigider pentru o salata boef e care de ieri tot o fac.
Ioana, imi pare rau de incidentul cu priza. Bine ca ati descoperit la timp.
www.stoc-studio.ro/tudor
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by pufymic
Alinush ia teleporteaza un ardei umplut si la noi ca mi-ai facut pofta!
Pupici!
Acum i-am terminat, stai pe balcon ca poate aterizeaza si la tine un ardei.
Chiar acum a intrat Calin si zice:"ce bine miroase".
pozici
alinamoro spune:
Gabi, acum am vazut ca ai scris si tu.
Imi pare rau ca sunteti bolnavi, va doresc sanatate.
Bine ca Tudor nu mai face febra.
pozici
pufymic spune:
Ceau fetelor!
Pe unde umblati de nu mai dati pe aici?Pe pagina 3 abia am gasit subiectul nostru!
Am fost la control (va povestesc mai incolo ce nesimtita de dr. e la ORL) si a zis ca nu e chiar bine...asa ca sa continuam cu picaturile....uffff
Pupici!
Claudelu spune:
Ioana io-s pe aici da am o leneeeeeeee!Sanatate multa lui Alesio!
Gabi ma bucur c e Tudor mai bine! tu cand incepi lucru??
Claudia&Raul (01.04.2004)