Mamici din Arad...??? (36)
Raspunsuri - Pagina 10
gabitzica spune:
quote:
Gabi ma bucur c e Tudor mai bine! tu cand incepi lucru??
Luni
www.stoc-studio.ro/tudor
alinamoro spune:
Ceau fetelor!
Gabi, nici mie nu-mi vine sa cred ca a trecut asa repede timpul.
Clau, nu rade ca acusi mergi si tu la lucru.
Ioana, zi-ne ce-i cu dr.?
Am vazut cand a venit Dragos de la gradinita ca ii curge putin nasul, sper ca nu incepem si noi cu raceala. El ia acum Broncho-Vaxom ( e aproape gata prima tura) si i-am dat cand s-a culcat Tylenol.
Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
Claudelu spune:
hahahaha ALina da rad io rad, da nu mai e mult pana la 1 ian Ca vreau sa merg la 1 ian la servici, trebuie doar sa sun la servici sa vad daca sunt si ei de acord
lui Dragos, sa nu se raceasca!
ioana, nasolaa faza cu priza, bine ca n-a fost mai rau! Noi am patit-o dar tot asa seara, cand ne pregateam sa ne culcam ...am simtit dintr-o data ca pute ceva ingrozitor de urat, cand s-a uitat Clau la priza ne-am speriat...tot era negru peretele in jur
Claudia&Raul (01.04.2004)
pufymic spune:
Clau tu din ianuarie mergi la lucru?
Alinush nu stiu daca n-am mai zis. E vorba de doctorita Olariu(asa cred ca o cheama) de la ORL copii, din policlinica, care s-a comportat mizerabil cu noi pana in momentul in care Ovi i-a spus ca si el e medic. Atunci s-a schimbat radical comportamentul.Dupa ce l-a consultat(asta a fost sapt trecuta cand ne-am dus prima data) Alesio a inceput sa planga(nu f. tare) si mi-a spus foarte urat sa ies cu el afara. Apoi i-a spus Ovi ca e medic si s-a comportat frumos.Iar azi s-a comportat frumos din prima, si cu toate ca urla piticul nu ne-a mai scos afara! Nesimtita , ce mai!
Pupici!
Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un bazuc la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
Claudelu spune:
Da fetelor asa am zis ca ma duc doar cand face Raul 2 ani dar am stat si m-am gandit si totusi ma duc de la 1 ian...acum imi pare rau ca nu m-am dus mai repede, pentru vrem si noi bebe2 ... macar sa-mi fac si io ceva vechime in BOS, ca le cat de bine o duceam acolo mi-e cam jena sa stau 5-6 luni si sa le zic "stiti io iar sunt gravida"
Ioana, nasoala faza cu doamna doctor Eu chiar si asa i-as fi zis cateva Ca doar nu te-ai dus de placere la ea
LindaG spune:
Ceau fetele,
Diana,felicitari pt. bb2!!!!Sa aveti grija de voi.Pozele sunt super!!!
Gabi,apropo de Lazar,eu am fost la el de cind am fost mica ca si eu am "avut" suflu sistolic(nici in ziua de azi nu stiu daca intr-adevar am avut) oricum la 19 ani de abia am aflat de la alt doctor din pacate nu mai stiu cum il cheama ce am de fapt la inima.Daca ai posibilitatea si aflii de alt cardiolog pt. copii consulta-l si pe al doilea ca eu de Lazar m-am convins.Nu stiu,poate Lazar ii bun (ca ii sef la cardiologie,sau a fost) dar la mine a cam ratat-o.Oricum,incearca sa nu-ti faci atitea probleme ca suflu sistolic de gradul 1-2 nu-i asa de rau.Se poate trai f. bine cu el.Asa cum a zis si Diana foarte multi copii au si la foarte multi le dispare.Daca eu am avut la mine a fost oricum in combinatie cu bicuspidia aortica,de aia la mine nu a fost asa de bine,dar numai suflu sistolic,nu-i asa de grav. la Tudor.
Ioana,aveti grija de voi.Si mie mi-e frica intotdeauna cind sunt la computer ca atitea cabluri avem ca mi frica sa nu i-a foc si la mine priza.
Clau,sper ca sunteti si voi mai bine .
Flavia,noi ne mutam in 1 Decembrie si de abia asteptam.La servici imi place,ramine numai sa vad daca le place si lor de mine dar asta aflu de abia la 1 decembrie.In tara nu stiu cind voi mai veni,ca mami vine din nou in martie-aprilie,poate voi reusi si eu la vara sa vin,dar nu promit nimic.
Insanatosire grabnica la toti copilasii.
Va pup.
P.S. M-am lungit de numa.
gabitzica spune:
Linda, ma bucur ca mai scrii si tu cate ceva. Am auzit si eu de Lazar ca le cam fusereste...depinde in ce toane il prinzi.
Clau, pe cand bb2?? da de ce sa iti fie jena sa stai acasa?? E dreptul tau. Am auzit multe mame care s-au dus mai repede si le-a parut foarte rau dupa.
Diana, il mai alaptezi pe Vladut?
www.stoc-studio.ro/tudor
Claudelu spune:
Gabi, pur si simplu nu-mi pot permite pentru ca e un servici fff bun, sunt ff bine platita si plus de asta mie imi place la nebunie ce fac eu acolo si desi e dreptu meu, ei nu sunt obligati sa ma tina (dupa concediu) mai mult de o luna si chiar nu-mi permit sa dau cu picioru la o asa sansa, ca sigur nu o mai pup
Linda, ma bucur sa aud doar vesti bune de la tine!