Mamici din Arad...??? (36)
Raspunsuri - Pagina 11
flavia ramona spune:
Buna dimineata fetele.
Linda ma bucur ca ne-ai scris, chiar daca te-ai lungit cam muuuullllllltttt, auzi tu, pai scrii o data la luna si atunci zici ca te-ai lungit?
Clau, tu la BOS lucrezi? Vezi, nici nu stiam. Si ce faci acolo? Am doua foste colege de liceu acolo.
Ioana, nasoala chestia cu priza. Bine ca nu ati dormit sa patiti ceva mai rau si nu au ars toate firele din pereti, sa trebuiasca sa le inlocuiti.
Gabi, multi copii sunt bolnaviori in perioada asta si din pacate la gradinita iau cel mai usor. Ieri ma gandeam la tine ca incepi lucrul. Cred ca e greu dupa 2 ani, nu? Ce program de lucru o sa ai? 8 ore sau mai mult?
Luni e ziua lui Sorin asa ca mergem in weekend la noi la Gurahont sa ne sarbatorim cu niste prieteni si nasii de la nunta. Nu vrem mare harmalaie, parca nu mai avem chef de zile onomastice cu 30-40 de invitati, ca altadata, preferam doar printre cei apropiati. I-am luat un diplomat la al meu, ca ala pe care-l are mai are un pic si se dezbina. Am gasit undeva o reteta de tort de ciocolata si vanilie si mi-a intrat in cap sa-l fac, asa ca voi face blatul aici si crema o fac la restaurant acolo, dar vreau sa-i fac o supriza. Pt orice eventualitate voi lua si alte retete de crema sa nu am surprize ca nu iese.
Pupici.
pufymic spune:
Ceau fetelor!
Linda ma bucur ca sunteti ok si ca mai dai si tu pe aici!
Flavia tortul diplomat nu va place?Ca iese crema 100% din prima si e usor de facut!
Pupici!
Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un bazuc la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
gabitzica spune:
Ioana, da-mi mie reteta de tort diplomat!
ca tocmai eram in pana de idei pentru ziua lui Tudor.
Fetele, care lucrati in domeniu....cat timp e contagioasa viroza asta??? Eu am intrebat-o pe satmarean daca pot sa-i tin ziua lui tudor si a zis sa o amanam cu o saptamana, ca poate mai vine cineva cu ceva virusi noi, si i se complica mai tare.
Mi-a luat o prietena din Ungaria , poze cu animaele, ce se pun pe tort, bine ca am doua!
Flavia, programul la mine la lucru e 8-17, cu ora pauza de masa( 12-13 cred), dar eu sunt la control, asa ca sper sa nu stau prea mult pe la birou... Ideea e ca la 8 trebuie sa fiu la birou, nu e ca dincolo la finate unde poti sa mergi direct la firma.
www.stoc-studio.ro/tudor
Claudelu spune:
Flavia, da la BOS lucrez, sunt economista, ma ocup de exporturi, facturari, magazie, etc...cine sunt fostele tale colege, poate nici nu le cunosc ca eu am plecat de vreo 2 ani in concediu si multe schimbari de personal au avut loc..eu sunt printre primii angajati acolo
Ioana, ce face Alesio, cum se mai simte??
Claudia&Raul (01.04.2004)
pufymic spune:
Salutare!
Gabi ti-am trimis reteta pe PM!
Clau bazucu e ok, se joaca si tipa non-stop de-mi sparge si ramasitele de timpane pe care le mai am(ce n-a spart pana acum)!
Voi cum sunteti?V-au trecut bubele?
Ieri m-am suparat pe el si l-am pus in patututl lui sa doarma, asata dupa ce l-am pus la san sa-l culc si m-a muscat de cateva ori si dupa aia radea ca un purcel! Si sa vedeti ce scump era cum ma striga....cam 15 minute am rezistat, apoi am mers, l-am pus iarasi la san si a adormit in 1 minut!
Pupici!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
alinamoro spune:
Ioana, scrie reteta aici ca si eu o vreau.
Nu mai pot de somn, cred ca merg la culcare.
Dragos e tot asa cu muci, dar nu a facut febra si nici nu tuseste (inca), sper sa scapam usor. Ii dau doar vitamina C si Tylenol sau Nurofen. M-am uitat la el in gat si e rosu, dar nu vreau sa-i dau antibiotic daca nu face febra.
Flavia, sa va distrati fain la chef si sa-ti iasa bine tortul.
Linda, ma bucur ca ne mai scrii si esti bine. Cand mai vii in Arad?
Clau, pe cand bb 2?
Fetelor, va admir ca voi mai aveti curajul la bb 2, sincer, mie mi-e groaza s-o iau de la capat.
Diana, cum te simti?
Gabi, cum se simte Tudor, mai e ragusit?
Magda, ce faci? Asteptam poze cu camera gata.
Acum chiar plec la culcare, ne revedem diseara.
Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
pufymic spune:
Diplomat
20 g gelatina, 5 oua, ananas, 1/2 l lapte, 1 lingura faina, 300 g zahar, 500 g frisca, piscoturi
Gelatina se topeste in 1/2 cana lapte cald. Se pun la fiert laptele, coaja de portocala, 300 g zahar, 5 galbenusuri, 1 lingura faina. Se amesteca pana se face ca o crema. Se ia de pe foc si se pune in ea gelatina si se mai amesteca din cand in cand. Cand s-a racit, se pun albusurile spuma si 400-500 g frisca.
Intr-o cratita mare imbracata in celofan udat putin se pune pe fund un strat de fructe (ananas scurs, portocale....) si pe pereti piscoturi. Se pune jumatate din crema, apoi un strat de piscoturi si resul de crema. Se termina cu un strat de piscoturi (care se pot trece usor prin sucul de la ananas). Se da la rece si se rastoarna a doua zi.
Eu il fac cu blat si multe fructe.
Pupici!
alinamoro spune:
Ioana, mersi de reteta, am copiat-o.
Eu acum am terminat de facut clatite, sunt terminata si eu, ma dor picioarele groaznic.
Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
pufymic spune:
Alinush ia arunca o clatita incoace(pentru reteta de diplomat)!Ca ardeiul l-am tot asteptat si n-a mai aterizat!!
Pupici!