Mamici din Arad...??? (36)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Originally posted by pufymic

Alinush ia arunca o clatita incoace(pentru reteta de diplomat)!Ca ardeiul l-am tot asteptat si n-a mai aterizat!!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un bazuc la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Ioana, te-astept, stii adresa!

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Mai, mai tot vorbiti aici de clatite, torturi diplomat, ardei umpluti si alte bunatati! N-aveti mila de o biata gravida care manaca chiar ca sparta! Am greturi la greu, dar combinate cu o senzatie de foame cumplita, mananc si apoi mi-e mai bine cu greturile, la vreo 2 ore reapar si o iau de la capt. In ritmul asta nu voi mai incapea pe usa .

Gabi, inca mai suge Vladut de la mine. Acum accepta si laptele din biberon dar inca nu vreau sa-l intarc. Mai vreo 4 luni ii dau daca oi mai avea si o mai binevoi Maria Sa.

Clau, bine faci ca mergi la lucru. Daca nu ar fi fost naveta si programul horor de la Clinica de cardio m-as fi intors si eu de mult.

Ioana si mie mai imi face bazdacul meu dinastea...

Linda, bine ca ai mai trecut si tu pe aici!

Alina, multumesc de intrebare, binisor. Doar ca mi-e o lene cumplita si asa sta toata ziua, ceea ce evident cu Vladut e imposibil .

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (9+)
pozulici: bebelus si copilas
Marea Rosie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

quote:
Gabi, inca mai suge Vladut de la mine. Acum accepta si laptele din biberon dar inca nu vreau sa-l intarc. Mai vreo 4 luni ii dau daca oi mai avea si o mai binevoi Maria Sa.

Diana, dar de ce nu-i dai laptele din canita? Nu e pacat ca nu a baut din biberon pana acum, si acum ii dai?
E indicat sa alaptezi asa mult, avand in vedere ca esti gravida? Nu scade prea tare calcemia?

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare fetelor!

Diana ia trage-mi o vizita sa vezi cum te astept cu diplomatul(tort mah, nu geanta)!
Si eu stiam ca nu e foarte indicat sa mai alaptezi daca esti gravida....eu nu-s(inca!) dar am de gand sa-l intarc pe bazuc ca nu mai pot(pai treaba e asta? se trezeste noaptea si de 4-5 ori- azi-noapte nu stiu daca am reusit sa dorm vreo 4 ore - numai sa fie cu tzatzuca lui in gurita! deja incep sa cred ca ma confunda cu o suzeta!)

Gabi faci tortul diseara?

Eu tare suparici mai sunt din cauza bazucului....cred ca si pe el l-a atins o nenorocita de viroza ca si acum dupa mai mult de 2 saptamani de tratament(aproape 3, din care 2 sapt cu antibiotic!!!) e cu mucii pana la genunchi!
Deja nu mai stiu ce sa-i fac!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un bazuc la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ioana, imi pare rau de Alesio! Apai voi chiar sunteti bolnaviciosi De ce nu icnerci sa-i dai ceva sa-i mai creasca imunitatea??

Claudia&Raul (01.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Gabi, vreau sa va spun de pe acum TUDOR . Sa fie la fel de gingas ca si mama si la fel de muncitor ca tata.
Va spun acum ca maine nu mai intru si sa nu fiu iar in intarziere.

Clau voi cum stati cu bubele ? Cat mai trebuie sa stati in casa?

Ioana, are dreptate Clau, poate ar trebui sa-i dai ceva pt imunitate lui Alesio sa nu mai fie asa bolnavior.

Diana sa ai mare grija de tine, sa papi ce-ti doreste sufletzelul ca sa fie bb voinic. La cine esti la dr?

Magda dragutzo tu cate haine ai? Asteptam poze cu dressing-ul!!!!!!!

Eu sunt intr-o pasa proasta, dupa ce ieri am avut o zi minunata, cu multe vesti bune. Nu stiu de ce ma simt de parca as fi in buda, dar sper sa-mi treaca sa ma pot sarbatori cu sotzu in weekend. Am vorbit cu maicamea si mi-a spus ca a intrebat-o azi pe Lisa pe cine iubeste cel mai mult si a zis ca pe Fava , ce mai, doar o matusa are care nu o da pt nimic in lume. Vine ziua ei, 2 anisori, si nu stiu ce sa-i iau. Dati-mi idei. Haine si jucarii are o gramada, asa ca ce-mi ramane?

Mergi la inceput

Flavia, la capitolul cadouri sunt cam varza Niciodata nu stiu ce sa fac cadoul
Nu mi-ai spus, ce colege ai tu in BOS?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Am uitat Clau.

Deci una e Diana Rosca, trebuie sa o stii ca a fost si in gen. 18 si la faculta la marketing. Eu am fost colega cu ea de liceu, de fapt colega de banca 4 ani. Dia e la ceva cu productia ... habar n-am.

Si inca una Alina Suciu, acum e Marne, dupa casatorie, care mi-a fost tot colega de liceu.

Mergi la inceput

Pe Diana o stiu, iar pe ALina cred ca da...era o tipa Alina si inainte de a pleca io dar nu ii stiu numele de familie...nu stiu daca e cea de care vorbesti tu ...oricum amandoua au venit dupa ce am intrat eu uin concediu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Ceau fetelor!
Ce vreme urata e , groaznic.
Flavia haine multe n-am dar am un dresing sa-mi traiasca si asta e mai mic decat celalalt de la dormitorul nostru.Camera asta ii va ramane la Biutza dupa ce terminam "dormitorul matrimonial", adica camera cu baie, sa nu ma auda copilul ca dupa merg la baie ca se prinde de figura cand e mai mare , asa ca din camera intram direct in baie.Am pus aseara doua poze din care una e cu usa de la camera si dresing.O sa fac poze sa se vada jaluzelele rosii (Doamne cat imi plac)si dresingul.Oricum ieri mi-am cumparat umerase ca nu imi mai ajung, acum am loc si nu mai trebuie sa pun sapte haine pe un umeras.Va doresc distractie placuta la chef.
Ioana cred ca ati tras o sperietura zdravana cu priza.
pupici la toate

Magda si Bianca 7 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput