Mamici din Arad...??? (36)
Raspunsuri - Pagina 13
pufymic spune:
Fetelor cu riscul de a parea stupida va intreb: ce e BOS?Clau , Flavia lamuriti-ma!
Nu de alta dar vorbeati de o fata , Diana Rosca, si am avut si eu o colega de liceu pe care o chema la fel!Si cred ca marketing a facut dupa ce a terminat....(Am facut liceul la Dimitrie Tichindeal)
E jale cu bazucu meu....e marait ceva de groaza...si urlaaaaaaaa.....offf! Ma tot chiorasc la el in gura sa vad ca ma gandesc la vreun nou dinte sau chiar masea....dar nu ma lasa banditul nici daca crap sa ma uit in gura lui cum trebuie!
Pupici!
Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un bazuc la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
pufymic spune:
sunt de groaza! Se vede ca nu prea dorm noaptea....si in rest dorm pe mine! Flavia acum am vazut ca ai fost colega de liceu cu Diana Rosca de care ziceai....deci nu avea cum fi cea de care ziceam eu!
Pupici!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
Claudelu spune:
Ioana, BOS e firma la care muncesc eu
Mai Diana de care vorbea Flavia e mai mare ca noi, nu cred la ani dar la generatie sigur, m-ai inteles?? Si da si Diana a facut Marketingu , a fost cu mine in an, a stat acasa un an dupa ce a terminat liceul, din cate stiu eu...ea sta in Vlaicu...altceva??
Claudia&Raul (01.04.2004)
DianaR spune:
Fetelor, multumesc ca-mi purtati de grija . Alina si Clau, mai nou asa se spune ca e absolut ok sa alaptezi in timpul sarcinii normale si chiar si dupaia, sa-i alaptezi pe ambii plozi in tandem . Oricum, ii mai dau si eu cat mai rezist.
Ioana, si Vladut mai are perioade cand se scoala de 4-5 ori noaptea si-i trebe tzatza, mai ales cand e bolnavior. In rest se scoala o data maxim de doua ori pe noapte. M-am obisnuit si e ok asa.
Clau, deci totusi ce-i Bos-ul asta?
Flavia, sunt la Dr. Cioata in TM. Distractie placuta la chef! Habar n-am ce cadou poti lua la 2 ani inafara de haine si jucarii...
Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (9+)
pozulici: bebelus si copilas
Marea Rosie 2005
alinamoro spune:
Ceau fetelor!
Azi n-am avut net pana acuma seara.
Am facut curatenie, calcat, spalat si maine mai trebuie doar sa fac mancare. Maine dupa masa mergem la prietenii nostri la Cicir, ca de obicei sambata.
Diana, bine ca mai ai lapte si mai rezisti cu alaptatul. Ai grija sa mananci bine.
Noi nu stiu cand vom scapa de biberon, pana acum nici n-am incercat de fapt.Dragos bea 1,5 l lapte pe zi si daca nu-i dau pe biberon nu mai bea deloc.
Magda, eu nu vad numai poza cu patul cu dressingul nu se vede!
Gabi, acasa sarbatoriti de ziua lui Tudor?
Flavia, distractie placuta ! Nu stiu nici eu ce cadou ai putea sa-i cumperi la Lisa in afara de haine si jucarii.
Ioana, sanatate lui Alesio?
Clau, voi mai aveti bubite? Raul mai rezista in casa?
Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
maggda spune:
Alinush cum sa vezi dresingul daca nu am pus poza?Scuze
Fetelor ati fost la festivalul vinului?(de targul erotic nu va intreb )Acum am citit pe net ca azi va fi Tinu Veresezan, mi-e imi place de el, totul e sa-mi conving sotul sa mergem pana in centru.
pupici la toate
Magda si Bianca 7 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
alinamoro spune:
LA MULTI ANI TUDOR!
Gabi, sa va traiasca printisorul si sa va bucurati de el.
Distractie placuta la chef.
Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
Claudelu spune:
TUDOR
LA MULTI ANI cu sanatate si o copilarie cat mai frumoasa!
Sa-ti imbucuri parintii in fiecare zi!
Gabi, sa va traiasca!
Claudelu spune:
Deci sa va explic...Ioana si Diana, BOS e irma la care prestez eu, se numeste BOS Automibile Products Romania, este o companie multinationala, care fabrica parasolare si accesorii pentru masini, facem doar exporturi...si are sediul in Zona Libera Arad Crutici, dincolo de Aeroport...v-am lamurit??
Magda, am uitat sa-ti spun ca m-am iutat pe pozele voastre...tare frumos ati facut!
Alinushule eu am cam scapat de bube dar Raulica mai are de tras...inca mai are cateva cu apa Ma descurc relativ bine cu el acasa, eu am luat-o razna mai rau de el
pufymic spune:
LA MULTI ANI TUDOR!!!!!!
Sa cresti mare, sa fii sanatos si fericit mereu si sa ai o viata plina de iubire!
Clau am priceput ca BOS e firma la care lucrezi tu, dar intrebam cu ce se ocupa ca n-am auzit de ea. Acum m-ai lamurit!
Multa sanatate lui Raulica si sa-i treaca bubele!
Diana bafta la alaptat in continuare!!!Al meu bazuc se trezeste de minim 4 ori pe noapte(asta in vremurile bune), de aia tot ma gandesc la intarcat ca nu mai rezist!
Gabi asteptam poze de la chefulet! Cum a iesit tortul?
Alinush sa va simtiti bine in "delegatie"!
Pupici!