Mamici din Arad...??? (36)
Raspunsuri - Pagina 14
maggda spune:
LA MULTI ANI TUDOR!
Sa cresti mare, frumos , sanatos si sa ai parte numai de bucurii in viata.
Magda si Bianca 7 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
gabitzica spune:
Fetelor, va multumim pentru urari!
Ioana, tortul a iesit super, sper sa fie si bun ca inca nu l-am inceput.
Cheful nu va fi cine stie ce, ca nu avem voie cu prunci saptamana asta, pana nu ne insanatosim. Am zis ca tinem saptamana viitoare cheful cu prunci, dar o sa fie mai putini ca doi pleaca la bunici.
Eu sunt rupta de oboseala, ca am avut musafiri aseara si ne-am culcat pe la 2.
I-am luat la Tudor o masina mare cu pedale.
Flavia , sunt atatea jucarii faine pentru prunci. Eu cred ca de jucarii se bucura cel mai tare. Uite de ex am vazut ceva cort cu tunel , care poti sa il montezi in casa. Pruncii sunt tare incantati de el. Sau am mai vazut tot la metro. pentru fetite, oglinda de toaleta cu o gramanda de accesorii.
www.stoc-studio.ro/tudor
pufymic spune:
Gabi ai pus si poza pe el cum ti-am zis?L-ai mai ornat cu frisca? De bun e bun....garantez!
Sa va distrati bine!
Pupici!
Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un bazuc la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
gabitzica spune:
Da Ioana, am pus poza pe fundul oalei, am pus crema si dupa aiai fructe. Am mai ornat pe margina cu frisca. merci de reteta . A iesit foarte bun, dar sa sti ca am pus mai putin zahar decat in reteta, numa 250 gr.
www.stoc-studio.ro/tudor
pufymic spune:
Eu am pus zahar ca in reteta, insa si multa frisca(cam 400 gr) si nu a iesit exagerat de dulce.Asteptam pozele!
Pupici!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
DianaR spune:
La multi ani Tudor! Sa cresti mare si sanatos!
Gabi sa-ti traiasca! (Scuze de intarziere, ieri nu m-m putut apropia de forum, am fost la TM, apoi am avut musafiri pana noaptea tarziu).
Clau, multumesc de lamurire...
Alina, asta e cu bibi, nici Vladutt nu bea lapte decat din tzatza sau din biberon, daca ii dau din cana nu vrea si-l si varsa peste tot.
Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (9+)
pozulici: bebelus si copilas
Marea Rosie 2005
pufymic spune:
Diana cum te mai simti?Eu nu am probleme cu Alesio, ca bea laptele si din canita (din aia cu cioc), baiul e ca vrea s-o tina el....si se tot lalaie pana isi bea laptele.....asa ca prefer sa i-l pun in biberon.....
Vladut sta pe olita?Ca bazucu meu cred ca s-o invata sa stea cand o merge la scoala! Acum cand ii zic hai sa facem kk pe olita se bucura si tipa de bucurie, dar de stat sta 1 minut, apoi pleaca la plimbare(cu kk sau pisu ....nu conteaza)!Mai rau e ca se aseaza pe covor....dupa ce a facut kk....asa ca momentan am amanat putin operatiunea olita....
Fetelor stiti ce prajitura am facut ieri?Cataif cu frisca....e simplu de facut....si delicioasa...miammmm
Pupici!
gabitzica spune:
Ioana si eu am pus 500 ml frisca. E delicios tortul.
Diana e foarte bine daca e ok sa alaptezi asa mult. Nu stiam chestia asta. Dar ma gandesc ca iei ceva suplimente de calciu, nu?
Multumim pentru urari
Poze mai tarziu ca sunt pe calculatorul lui Cipri. va anunt eu cand o sa fie sus.
www.stoc-studio.ro/tudor
pufymic spune:
Gabi si mie imi place tortul(cu piscoturi e o nebunie....miammmmm)! Si e si usor de facut, si esti sigura ca iti si iese bine....si e si bun....!Asteptam pozele!(sper ca ai pus si una cu tortul!)
Pupici!
alinamoro spune:
Salutare fetelor!
Ioana, baga repede reteta aia simpla si buna, nu o tine secret.
Sambata voi face si eu diplomat, va anunt cum iese.
Diana, tu mai rezisti cu atatea prajituri pe-aici?
Noi aseara am fost la Cicir si am facut pulpe la gratar cu cartofi prajiti si cu mujdei de usturoi. Ma mir ca nu mi-a facut fierea figuri de la usturoi.
Gabi, Tudor mai e bolnavior?
Dragos de luni e tot cu muci, nici nu-i trece si nici nu se agraveaza, ma streseaza deja.
Clau, mai un pic si puteti iesi afara. Nu aveti deja 2 saptamani?
Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici