Mamici din Arad...??? (36)
Raspunsuri - Pagina 15
DianaR spune:
Ioana, tot cu greturi sunt. Tot asa face si Vladut, ia canuta in mana si atat o invarte pana varsa peste tot laptele si mor. Cum zici tu prefer biberonul la lapte.
Cu olita nu mai am de mult succes. Pur si simplu nu sta. Daca insist se enerveaza. Pot sa-i dau si chei si telefon mobil, mai mult de un minut nu sta. Asta e, mai aman.
Gabi, nu i-au supliment de calciu (deocamdata), beau cam un litru de lapte pe zi. Cred ca ajunge ca supliment
Alina, bas de praji nu mi-e asa pofta. Dar de popcorn, seminte, fistic alune si alte prostii din aste daaa.
Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (9+)
pozulici: bebelus si copilas
Marea Rosie 2005
gabitzica spune:
Fetele, am pus poze!
Cu tortul am facut cadre de pe film, ca a filmat. Alea nu sunt foarte clare.
Diana, eu cand am fost gravida beam foarte mult lapte, si m-am trezit inainte cu doua saptamani sa nasc, cand mi-am facut calcemia ca era foarte mica, cred ca opt si ceva,nu mai stiu exact, Si a trebui sa fac 10 zile injectabil. Nu am asimilat calciu, am avut sedimente in urina.
Fetelor de miine dimineata intru in pita , cum se spune.
Soacra-mea are niste emotii... nu stiu de ce e asa stresata. Imi provoaca si mie emotii. Sper sa fie bine! Doamne ajuta!
www.stoc-studio.ro/tudor
Claudelu spune:
Gabi, spor la munca! Offf sa vezi nebunie...hai ca nu-ti mai zic, ca stii tu doar
Sa nu ne uiti, da??
Alina, n-a trecut decat o saptamana
Sa stiti ca nici Raul nu sta pe olita Eu am tot incercat, a fost vreo luna cand chiar a stat si a si facut ceva in ea, dar dupa nu a mai vrut...acum dca incerc sa-l pun face mare scandal...ma gandesc ca ar trebui sa-i cumpar un capac de ala pentru WC, ca poate asa o sa vrea, ca deja eu m-am saturat de schimbat scutece si plus ca nici el nu sta 2 sec locului
Claudia&Raul (01.04.2004)
Rayuela spune:
quote:
Originally posted by Claudelu
Sa stiti ca nici Raul nu sta pe olita Eu am tot incercat, a fost vreo luna cand chiar a stat si a si facut ceva in ea, dar dupa nu a mai vrut...acum dca incerc sa-l pun face mare scandal...ma gandesc ca ar trebui sa-i cumpar un capac de ala pentru WC, ca poate asa o sa vrea, ca deja eu m-am saturat de schimbat scutece si plus ca nici el nu sta 2 sec locului
bey,lasa-mi ginerele in pace,sa faca baiatu caca unde vrea,ori vrei sa ai de'a face cu mine?
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
pufymic spune:
Gabi am vazut pozele! Foarte faina masina are acum Tudor! Sa o calareasca sanatos!
Tie spor la lucru....sa ne zici cum e!
Tortul nu se prea vede....important e ca a fost bun!
Diana dar de muraturi nu ti-e pofta? Eu eram topita dupa castraveti murati....
Pupici!
Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un bazuc la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by Rayuelaquote:
Originally posted by Claudelu
bey,lasa-mi ginerele in pace,sa faca baiatu caca unde vrea,ori vrei sa ai de'a face cu mine?
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
Ai inteles da??
Claudelu spune:
Gabi, am vazut si eu pozele...super masina are Tudor! Poate sa se pplimbe cu ea prin casa? adica are spatiu destul??
sa ne povesteti cum a fost la munci si cum s-a comportat Tudor la bunici!
alinamoro spune:
a LA MULTI ANI SORIN!
Flavia, sa-ti traiasca sotul, sa va iubiti si sa fiti fericiti in continuare.
Gabi, cum a fost la lucru? Asteptam sa ne povestesti. Acum mi-am dat seama ca n-ai ajuns acasa inca.
Acum ma uit si eu la poze.
Ioana, eu cand eram gravida mancam foarte multe muraturi, mai ales gogosari, un borcan odata.
Clau, noi cu capac de WC am scapat de pampers, cu olita nici vorba.
P.S. Deschid subiect nou, va invit!
Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
pufymic spune:
LA MULTI ANI SORIN!!!!!
Flavia sa fiti fericiti mereu si sa vina bebe!!!!
Pupici!
Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un piticot
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump