Mamici din Arad...??? (36)
Raspunsuri - Pagina 8
flavia ramona spune:
Buna dimineata.
In primul rand Diana FELICITARI PT BB2. Sa fie totul bine si sa ai mare grija de tine.
Am vazut pozele din Egipt ..... vreeeeaaaaaauuuuuuuuu si euuuuu. Da sa pui daca ai mai multe poze cu hotelul si piscina si camera, etc.
Mai dau si eu pe aici! Nu am fost pe nicaieri, dar am incercat sa ma odihnesc. Vineri am lucrat pana seara asa ca am ajuns acasa, am facut un dus si in pat cu mine.
Sambata dimineata am fost cu sora-mea la Obor, dar nu prea am stat ca a fost vremea urata de dimineata. Apoi am fost la masa la socrii lui soramea si am mancare chinezeasca gatita de socru. Vreaau sa va spun ca gateste mai bine ca multe multe femei. Si acum salivez. Si a facut si o ciorbica la fel de gustoasa.
Dupamasa am fost in ... Billa.......... dar nu am facut prostii.
Ieri am lenevit nevoie mare. Sorin a facut si micul dejun si papa bun pt amiaza, asa ca eu m-am ocupat doar de mine toata ziua. Aseara nu am mai avut nimic din mancarea facuta de el asa buna a fost.
Vad ca toata lumea e bolnavioara. Vai, Vai! Clau, sa faci tu acum varicela!!!!! Raul cum e acum? Nu se scarpina saracutzul? Eu in copilarie am facut, in afara de oreon, toate bolile copilariei, din pacate destul de urat, cu internari atat cu scarlatina, cat si cu rujeola.
Gabi, eu cand am facut tusea aia urata inainte de Paste am primit sirop Stodal, nu stiu daca e bun si pt copii, dar pe mine m-a ajutat atunci.
Ioana, voi cum sunteti? Il mai doare urechea?
Din moment ce sunt atatia bolnaviori amanam intalnirea pana cand toata lumea va fi mai bine.
Magda, am transmis informatia legata de spatiul vostru la cineva si iti spun daca iese ceva. Nu sunt sigura ca inca mai au nevoie, dar poate poate.
Merci pt felicitari, dar nu e mare lucru, il fac numai pt ca am cu cine sa merg, ca singura nu ma indemnam. Oricum materiile pe care le fac mi se par interesante, sper sa si facem ceva, nu sa dam peste prof aiurea. Din punctul meu de vedere masteratul ar trebui sa fie o spercializare, o aprofundare a unor chestii, SPER.
Uf, ce m-am intins! Pupici.
gabitzica spune:
Fetele, multzam ca m-ati linistit un pic. Trebuia sa fi citit aici inainte sa o sun pe Satmarean(ca m-a intrebat cine i-a pus diagnosticul de tuse magareasca, pentru ca nu are asa ceva...). Azi la 16.20 mergem cu el la control.
clau, tu cum ai reusit sa te lovesti asa?
www.stoc-studio.ro/tudor
gabitzica spune:
Am fost la satmarean si a zis ca nu e asa grav. la plamani nu se aude nimic si rosun gat are putin. A zis sa continui cu nurofen si stodal si sa-i pun pivalone.. A mai zis ca nu mergem pe antibiotic numa daca se complica. Nu a tusit deloc la ea, sa il auda cum face. Nu prea a mancat , mai mult dulciuri si ceva fructe. De amiaza nu a dormit , asa ca la 20.30 a cazut ca eroul, nu a vrut nimic sa manace nici sa bea. Nici siropul nu am putut sa il dau. I-a mai scris otocalm, ca azi nu m-a lasatsa il curatin urechiuse , si mi-a zis ca il dor cand l-am intrebat.
Am mai fost cu el la un medic, e mama unui prieten(acesta a insistat sa mergem), care e tot pediatru dar e la pensie. Mi-a facut reteta pentru augmnetin si bronhicum elixir. Mi-a fost jena sa-i spun ca nu vreau sa-i dau antibiotic si nici siropul de tuse nu il schimb deocamdata. ce ma nelinisteste e ca i-a auzit ceva suflu sistolic la inima. Mi s-a mai spus in matern , dar cand am fost la satmarean la 2 luni a zis ca nu se mai aude. A zis sa-i facem radiografie si sa mergem la dr Lazar.
am mai citit pe net ca augmnetinu e cel mai tare antibiotin si poate da reactii adverse foarte urate. i-am mai dat in iarna cand a avut traheobronsita, singura data cand a luat antbiotic.
www.stoc-studio.ro/tudor
Claudelu spune:
Gabi ati fost la satmarean?? ce a zis, ce are tudor?? sanatate multa
Pai eu am reusit fff usor sa ma lovesc...m-am aplecat sa iau cartofi si am dat cu noada de un colt de scuna...nu m-a durut cine stie ce dar am facut o miscare brusca si gata am fost...nu mi-am simtit picioarele, urlam de durere...noroc ca a fost Clau acasa ca m-a luat in brate si m-a pus in pat...saracutu raul ce s-a speriat...toata ziua a venit la mine m-a luat in brate si nu se dezlipea de mine caeva minute bune...mi se rupea sufletul...am avut niste dureri ingrozitoare, m-am speriat rau, bine ca a trecut si ca n-a fost mare lucru!
Claudia&Raul (01.04.2004)
Claudelu spune:
Gabi am postat amandoua odata!
Si eu stiu ca ugmentinul e cel mai tare antibiotic si il evit pe cat posibil!
Despre suflu sistolic ce sa-ti spun...si Raul are inca de la nastere, initial a fost de gradu 2 acum cica e de gradu 1 si ca aproape nu se mai aude...mai multe nu stiu sa-ti spun, am tot citit dar eu nu ma prea am cu medicina Poate ne zic fetele ce=i cu el, mai asa ca la prosti
lui Tudor!
Claudia&Raul (01.04.2004)
gabitzica spune:
Clau, ceva viroza are Tudor, contactata de la petrecerea de sapt trecuta. Au fost vreo 10 prunci, din care Tudor si inca una nu era de gradi, si cativa tuseau ingrozitor. a zis satamrean e e mare epidemie de viroze in oras. cealalta doctorita vad ca mi-a scris pe reteta faringoamigdalita si traheobronsita(ea a auzit ceva la plamani).
Clau, daca n-ai facut rost inca de nr lu satamrean sa imi zici, ca il am acum.
In legatura cu suflul sistolic vad ca mi-a scris aci pe un bietel gr. I/II, si i-a zis ca din spate se aude mai tare.
www.stoc-studio.ro/tudor
alinamoro spune:
Ceau fetelor!
Gabi, ma bucur ca Tudor nu e asa bolnav, insanatosire grabnica.
Febra nu a mai facut?
Despre suflul sistolic o las pe Diana sa ne spuna ca e cardiolog si sigur ne explica mai bine.
Da, e plin de viroze, avem foarte multi pacienti si noi.
Ma gandesc cu groaza cand incep imbolnavirile la gradinita la Dragos.
Nu mai pot de somn, ma duc la culcare ca aseara m-am culcat foarte tarziu.
Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
DianaR spune:
Gabi, suflus sitolic de grad mic de cele mai multe ori e ceva absolut nevinovat, e destul de des la copii. Dar poate apare si in o serie de malformatii cardiace. Tudor a crescut foarte bine, nu cred sa fie ceva grav. Ca sa stai linistita e totusi mai bine sa mergi la un cardiolog obisnuit cu copiii, nu stiu sa-ti spun in Arad pe nimeni, Lazar am auzit ca se ocupa de copii cu probleme cardiace. Un consult medical, un EKG, poate o radiografie si cel mai bine un eco cardiac te-ar lamuri despre ce e vorba. Pupici.
Clau, ai facut-o lata cum te-ai lovit in halul asta?
Falvia, o sa incerc sa mai pun poze cand voi avea timp, nu am pozat expres hotelul si chiar n-am nici o poza cu camera. Oricum in ultima zi inainte de plecare ne-au schimbat hotelul, am stat la Seagull. In ultima zi in Bucuresti cautam disperata pe net despre hotel si pe forumul de care mi-ai zis tu am gasit aprecieri nu tocmai magulitoare. Sa stii ca a fost absolut OK, nemtalaii astia erau cam picati in cap (exemplu: unul se plangea de carnaciori, ca sunt groaznici, ori eu eram topita dupa ei, mancare a fost absolut pe gustul tuturor, bautura la discretie, acum ca pe plaja se serveste in pahare de plastic pe mine nu m-a deranjat de loc si nici ca barul de pe plaja se deschidea abia la 10... mai spuneau acolo ca nu au deloc animatie, cat se poate de neadevarat, era o armata de vreo 10 animatori care umblau toata ziua prin hotel, personalul exemplar, curatenie desavarsita in camere si hotel, o tara la restaurant lasau de dorit cu curatenia...).
Hotelul e chiar in centrul nou, magazine sunt berechet in jur, are 2 plaje proprii si 2 piscine imense cu apa traznet.
Mie camerele mi s-au parut OK, dar hotelul nu e nou, are vreo 15 ani cel putin si asta uneori se vede. Mai vorbim noi daca vrei si pe PM.
Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (8+)
pozulici: bebelus si copilas
Marea Rosie 2005
maggda spune:
Fetelor am dresing!!!!!!Nu-mi vine sa cred ca am un "dulap"imens!Acum tot aranjez dar la sfarsitul saptamanii o sa fac poze.
Magda si Bianca 7 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
flavia ramona spune:
Diana, ma bucur ca totul a fost bine. Paginile despre care ti-am zis sunt ok daca vrei sa-ti faci o parere, dar bineinteles parerile sunt SUBIECTIVE, asa ca ceea ce pentru ei nu era animatie pt voi a fost s.a.m.d. Inainte de a pleca in concediu cicitesm si eu despre hotelul nostru ca sunt gandaci, ca romanii sunt tratati naspa, ca animatia e praf, etc. Dintre toate una singura a fost adevarata, dar si asta nu in totalitate. Adica animatia era si nu era. Seara era cat de cat ok, dar in timpul zilei nimic. Si atunci daca fac comparatie cu Turcia poti sa spui ca nu era animatie. Deci, dupa cum ti-am spus parerile sunt subiective. Merita citit pt ca niste prieteni nu s-au interesat si au luat o teapa de zile mari, am mai scris eu asta si pe net toate parerile gasite erau la unison. Atunci chiar ca iti pui niste probleme.
Va las ca am de lucru.