Bebelusi de mai-iunie 2005 (20)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Loreen, vreau si eu o portie de lasagna , please ca nu sunt mare gospodina si m-am saturat de cea de la restaurante. Imi place mult de tot. Tu pui si ciuperci? Pe deasupra daca nu sunt nesimtita dupa ce iti cer lasagna vreau si cele 56 kg ale tale, dar nu sa le pierd in conditiile in care le-ai pierdut tu.
Cu Delia, eu spun sa o lasi dupa cum vrea ia ca oricum nu rezolvi nimic. Daca refuza ceva las-o in pace, isi va reveni ea curand, in primul rand tu trebuie sa te linistesti. Am observat si la Patrick ca daca insist tot ce-i dau peste il vomita, asa ca am renuntat ca n-are nici un sens. Ce rezolv - doar ca trebuie sa il schimb din nou.
Elisor, Patrick prefera mai nou sa se joace pe salteluta dar stand in fundulet. Nu-i mai place pe bruta sau pe spate, ca vezi Doamne e baiat mare. Ieri m-a cocosat de spate stand cu el. Asa ca mi-am adus aminte ca perna de alaptat cand am cumparat-o arata pe ambalaj ca o pot folosi la bebe ca sa-l sprijin cand incepe sa stea in fundulet. Ieri l-am pus prima data ptr. 5 minute. Cam aluneca. Am facut si 2 poze si incerc sa le descarc si sa le adaug in albumul Patrick - 3 luni. Azi statea chiar confortabil in ea. L-am lasat tot numai ptr. 5 minute si apoi il iau si il pune pe spate sau burta ptr. 15 minute si iar 5 minute in fundulet.
Azi ptr. ca nu e f. frumos afara dar nici f. frig dupa ce venim d ela cumparaturi am ceva treaba in gradinita din fata casei (sa adaug ceva pamant, sa pun lalelele, etc.) iar pe Patrick il voi tine in carucior dar fara cosuletul de masina. In schimb ridic spatarul caruciorului sa vada si el activitatea din jur ca atunci sta cuminte. Nu stiu daca e prea devreme, dar daca cere clientul trebuie sa ne adaptam. Am vazut ca Tony a lui Olga nu-l mai poti lasa "ne ancorat" in swing sau carucior, ca nu mai vrea sa stea decat in fundulet. Si se tine bine de tot.

NewMami & Patrick Ryan

http://community.webshots.com/user/newmami2005

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;28/st/20050613/n/Patrick+Ryan/k/791d/age.png

Mergi la inceput

Elisor, am adaugat si pozele daca vrei sa vezi despre ce vorbesc. E o perna in forma de arc si pe bebe il pui in interior si nu se mai poate rostogoli pe o parte sau alta. Ieri se lasa cam pe spate, dar azi statea ca un pasa in ea.

NewMami & Patrick Ryan

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;28/st/20050613/n/Patrick+Ryan/k/791d/age.png

Mergi la inceput

Elisor, am vazut si pozele noi. Ce dragut isi tine sticluta si imi place si cea cu leul. Rade atat de sanatos. In cea in care este in halatelul de baie, parca seamana cu Patrick al meu. Imi place si mie la nebunie si sa-l pozez cand venim de la baita sau cand doarme.
Bianca cu cine seamana mai mult dupa parerea ta ca n-am vazut nici o poza cu sotul tau, asa ca nu ma pot pronunta.Oricum ei se mai schimba pe parcurs, caci si Patrick in prima luna era leit maica-sa si acum ... taica-su gol pe zi ce trece

NewMami & Patrick Ryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

NewMami, hai ca m-am prins cu perna, e o idee buna, trebuie sa caut si eu asa ceva. Patrick, cum sta el asa, parca ar spune: "mami, adu-mi si mie jucaria aia, ca sa nu ma mai ridic eu!"
Bianca seamana cu Andreas! Are ochii mei, culoarea albastra, nu stiu daca ii raman asa, deocamdata nu se vede nici o pata de alta culoare, dar pana la 2 ani mai este, nasul meu, sexul meu, cine stie?
Nu pot spune "da domle' e goala ma-sa".
Andreas are ochii verzi, eu albastri si Dan (sotul) caprui.
Genetica nu si-a spus ultimul cuvant!
In poza unde-si tine sticluta?! Hm, sa fim seriosi! Intinde ea manuta dupa sticluta, o apuca, dar precizia...e pe undeva pe nas, ochi.

Gabitza, multumesc, sper ca acum sa se vada din prima.

Bianca tipa, seamana cu o pisica cum face, rârâie, ingâ, ingâ, dar tipatul asta ma amuza teribil eu daca as face ca ea as ramane instant fara voce. Am citit ca le place sa tipe ca sa-si auda vocea.

Mai fetelor cu lasagnea, e gata, putem veni?

POZE PROASPETE

Eli mami de Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Eli, tot nu e bine, uite cum trebuie linkul:
http://photos.yahoo.com/dansaueli

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

elisor, artistice pozele cu bianca! m-am tot uitat la cea intitulata "la plaja" si tot nu m-am prins..pe ce sta cu nasucul? mi-au placut mult cele in care doarme cu nasul in jucaria de plus.:)) vad ca si bianca are ochisori albastri. este unul din voi cu ochi de culoarea asta sau crezi ca i se vor schimba?

crissi, sunt eu incoerenta, cred. ca sa ma exprim si altfel, iti spuneam vis-a-vis de culoarea ochilor ca eu deja speram ca ema sa nu-si mai schimbe culoarea ochilor, iar apoi am citit ce ai scris tu despre copilasul care avea ochi albastri pana la 20 de luni, iar apoi i s-au schimbat..si mi-am dat seama ca m-am grabit.:)

Adina si Ema-Elena (25.05.05)

Mergi la inceput

Adina, am chelit o "chestie" de la carucior si i-am pus-o pe iarba ca sa-si sprijine manutele pe ea, pe "chestie", dar in loc sa-si tina capul sus se incapatana sa vada cum creste iarba
Eu am ochii albastri, dar prea deschis pentru gustul meu.
Multumim pentru vizionare! Pe Ema am vazut de-a lungul evolutiei si mi-au placut foarte multe poze: unde e bb mic cu manutele sub caput, cu piciorusele sub ea, unde se cearta/vorbeste cu ratusca, poza 63 cu smocul de par zburlit, "la tranta cu ursuletul", "I'm a princess", pozele de la intalneala cu Andrei, Filip si Matei, etc.

Gabitza, merci ca ti-ai facut mila si ca ai suportat sa ma dadacesti, asa sunt eu ma prind mai greu
Am trecut la yahoo ca webshots imi tot blocheaza calculatorul.
Pe tine te-am vazut inca de cand erai cu burtica, tu si Androix ati fost primele mele vizionari.

POZE PROASPETE

Mergi la inceput

Dar se vad pozele totusi?!

POZE PROASPETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

New mami si Olga, am vazut pozele! Superbe! Iar voi aratati foarte bine! Imi imaginam cum i-ar fi stat Tudorei intre ei, in timp ce Agata v-ar fi facut un pic de curatenie prin casa! Cica s-a hotarit sotu' sa schimba masina pe una mai buna, asa ca sper ca vom putea pleca si noi in vizite! Si noi trebuie sa-i luam costumatie pentru Halloween, vrea tot printesa, desi eu tot incerc sa o conving sa se imbrace in pisica neagra sau macar in vrajitoare. Si va fi prima data pentru ea cind va petrece aceasta sarbatoare in stil traditional: a fost invitata de tatal unei colege de la gradinita sa mearga cu Trick or Trite la vecinii si prietenii lor. Abia asteapta, micuta! Si rochia de printesa pe care tot o vinam de vreo doua saptamini si bomboanele!
Babygirl, ochii Agatei s-au schimbat din albastru-petrol in caprui cu putin timp inainte de un an.
Loreen, vreau si eu, te rog frumos, reteta ta de lasagna. Agata a mincat la gradinita si tot imi cere sa-i fac si eu, dar nu m-am apucat inca pentru ca nu am o reteta.
Elisor, eu nu reusesc ca vad pozele, imi cere parola!

Noi sintem bine, singura schimbare intervenita este ca Tudora maninca cereale! Desi am spus ca o tin pina la sase luni pe lapticul meu, la sfatul medicului ei, i-am luat cereale de orez de la Heinz si am inceput sa-i dau citeva lingurite la prinz. I le dau sub forma unui pireut mai subtire cu lapticul meu deocamdata. Am inceput sa-i dau din mai multe motive: a plins vreo doua zile foarte mult si nu e stilul ei si am banuit ca de foame; pentru ca eram stresata de faptul ca nu-i dau Ca si Fe si am vrut sa ma linistesc (pe cutie scrie ca are cantitatea de Ca si Fe necesara virstei ei), desi astazi am citit ca nu sint singura care ii dau numai vitamina D. Dar saptamina trecuta mi s-a parut palida, a fost si foarte frig si nu am mai stat chiar asa mult pe afara, dar am zis ca nu are ce sa-i strice citeva lingurite de cereale. O voi tine asa pina la sase luni, pina atunci isi va invata si stomacelul ei meseria, si apoi voi incepe diversificarea adevarata, cu legume si fructe.

Cornelia, deAgata (28.06.2001) si Tudora (30.05.2005)
http://nelia.photosite.com si http://AgatasiTudora.photosite.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Elisor nodulii asta e...da-i in masa ca nu ai ce sa le faci...Eu am c...l facut poligon de trageri,ca fac injectii de cand ma stiu,de cele mai diverse feluri...Cu soldul sa te duci...La mine in sarcina din cauza greutatii era presat nervul sciatic,acum doar sa-l presez cu ciolanele...ca greutate nu-i...
Tu ai dreptate cu linistea mea,insa nu are cine sa mi-o ofere,asa ca dau cu tutun cat incape,nervi pana da' pe-afara,si ganduri creanga...Eu deobicei in conditii de stres reactionam bine,fiind si eu militar si ca atare defect profesional,insa uite ca se aduna si nu mai reusesc sa-mi adun mintile imprastiate...
Bianca este o scumpa...iar la plaja zici ca-i o dobrogeanca veritabila...

Newmami si la noi sunt colaci din aceia,numai ca sunt pentru cap,zic astia...da' principalul ca stau bine copii in ele...

Delia sta in fundulet singurica cateva secunde,iar in rest in brate in carucior,in premergator numai pozitia fund,culcata doar cand oboseste...Daca nu o ridic face scandal si se screme sa se ridice pana da afara si putinul mancat...
Cu ochii si eu stau in dubii...Ai mei sunt verzi,ai lui ta-su caprui diareic cum le zic eu,Bianca un albastru turcoiz gen huscky,iar Delia are un cacaniu turbat care tot trag nadejde sa se faca verde...

Nelia eu fac lasagna cu foi cumparate de la Barilla,alea italiene,late care nu necesita fierbere...imi trebuie o cutie mare,cam un kg de carne tocata,in special de vita,dar poate sa fie si in amestec cu porc( aia de curcan sau de pui este prea slaba),parmezan,cascaval afumat felii sau mozzarella si cam un kg de sos bechamel( cca 150 gr de unt pus la topit, trei-patru linguri de faina dizolvate in lapte in prealabil,sare si 1l lapte:pui untul la topit,apoi faina dizolvata si laptele dupa care mesteci pana se ingroasa ca o smantana moale,apoi il iei de pe foc).Carnea tocata o pun la calit pe foc potrivit peste care adaug condimente specifice pentru paste boloneze,busuioc,oregano,cimbru,pasta tomata,sare, piper.Cand e gata o dai la o parte...Eu o fac in tava de la cuptor...pe care o ung in prealabil cu unt,apoi pun un strat de bechamel,un strat de foi,iar un strat de bechamel,carne,parmezan,iar un strat de foi,bechamel,carne,parmezan,apoi ultimul strat de foi bechamel si cascavalul afumat sau mozzarella rasa si o pui la cuptor pentru 20-30 minute la foc potrivit...Foile in combinatie cu bechameaua se umfla si se imnoaie,iar cascavalul de deasupra se topeste si se face o nebunie...
Bianca mea este o sclifosita ce n-a vazut pamantul,insa culmea ca mananca de rupe...mie nu-mi mai place de cand nu mai sunt gravida,dar fac pentru prieteni...Preparatul dureaza cam juma de ora,cu conditia sa stea cineva cu Tudora...Sper sa fi spus tot,daca nu mai intreaba ca nu ma supar

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
cum se joaca Delia
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput