Bebelusi de mai-iunie 2005 (20)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Crissi, nici mie nu mi-a venit ciclul, si nici dor prea tare nu-mi este de el.
Iei pilule anticonceptionale?

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

crissi, la faza cu Ca prea mult...m-ai bagat in ceata? I-ati facut analize de ti-a zis asta dr.?iar cu ochisorii care si-au schimbat culoarea la 20 de luni m-ai uimit si mai tare. io deja eram fericita ca ema va fi ca mihai, cu ochi albastri.
vazut pozele. faine! bb cu ochi albastri.scumpica.;)

fran, ale noastre bag seama ca seamana in mai multe privinte. si-a mea dr zicea ceva de inimioara. a zis de la inceput. de fapt in fiecare luna cand o asculta indruga ceva, fara sa-mi faca vreo trimitere. io ce sa pricep din asta? numa' ca eu m-am lecuit de cand cu asa zisa infectie urinara si nu ma mai panichez. tine-ne la curent si sanatate!

mamaruta, nici a mea nu se da-n vant dupa morcov. stramba cand ii fac suc, asa ca am tot marit cant. de mar si am micsorat-o pe cea de morcovi. asa...abia inghite 20, maxim 40ml. cre' ca trec la combinatie mar cu piersica. nici mie nu-mi prea plac morcovii, asa ca nu stresez copilul. hipp cand incepi sa-i dai si cat te tine un borcanel? sau arunci ce ramane, nu lasi de pe o zi pe alta?

Adina si Ema-Elena (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissi spune:

Nu Gabitzam.. nu iau anticonceptionale.. ca nu stiu daca e voie si daca "merg" cu alaptatul.. iar in ce priveste doru' de ciclu.. nici atit, am fost f. fericita ca am scapat de el atitea luni.. dar.. eram curioasa daca i normal.. sa nu vina atita timp.. nu mi fac dubii ca as putea ramine insarcinata iar, ca la ce "chef " am de cotz-cotz.. nu i nici o sansa..imi ajung degetele de la o mana ptr. toate cotzaielile de dupa nastere.., tot mi-e firka sa nu se strice cusatura aia..
Babygirl? aa, nu stiu ce zici acolo de ochisori si de culoarea lor schimbatoare.. dar in ce priveste calciu , doctorita zicea ca din cauza ca are calciu prea mult i s-ar fi inchis deja fontanela.. lucru care se intimpla dupa 9 luni, cika..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

LA MULTI ANI! sarbatoritilor zilei: CRISTIAN VICTOR (Alina Balan), SERGIU-MIHAI (Ada_74), FREYA (Nefertari), TIMEEA (Corni) si ADINA (tamar) sa fiti sanatosi si sa papati tot (deocamdata)!

Fran, tocmai de aceea nu ti-a spus Dr. nimic ca nu cumva sa te panichezi, eu zic ca ai noroc ca te cunoaste, ca alta ti-ar fi dat trimiterea si poate te-ai fi panicat. Santatate multa! Solduletele sunt in regula, nu?

Gabitza, merci de poze, le-am primit, dar pe yahoo eu ma uit mai rar.

Foloseste cinewa SKYPE?

Pisik4ever, masuratorile Patriciei eu zic ca sunt in regula, mie mi s-a parut intotdeauna lunga in poze, a mea are la 4L 64 cm (aflu joi exact).

NewMami, superbe poze, amintiri placute! Bravo voua ca ati reusit sa va intalniti! Poza de pe bostan e nostima si imi plac si cele unde sunt baietii, cum stau ei de vorba, cum se tin de manuta, stau fata in fata in sezlong si scaunul de masina (?!), in carucioare franti de oboseala si, da, voi mamicile cu schimb de bb. Patrick seamana cu tati, dar are ochii tai? Simpatici foc baietii, unul cu fata rotunda si ochi jucausi, celalalt cu fata ovala si ochisori de caprioara, cel putin asa deduc din poze.

De cateva zile programul nostru este urm:
laptic la 7-7.30 = 180 ml
somnic de la 8-8.30 pana la 11
laptic la 11-11.30 = 100-150 ml
somnic de la 14.30 pana la 15.30-16
laptic la 16-16.30 = 150-180 ml
somnic de la 18 pana la 19.30
laptic la 20.30-21
somnic pana dimineata la 7-7.30
pe la 4-5-6 cere suzeta (o cauta cu gurita deschisa)
Tocmai cand scriam de somnic vad ca s-a trezit, ideea e ca dimineata dupa masa doarme 3 ore sigur, dupa aia e mai relativ programul de somnic si are doar 4 mese pe zi, am incercat eu sa ii dau 5 mese, dar nu vrea, spun nu vrea pentru ca nu manaca daca ii dau mai des, morfoleste doar tetina.

Eli mami de Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Fetelor cu cezariana demult vroiam sa va intreb daca aveti careva din voi sensibilitate (a se citi arsura) pe solduri, partea laterala a coapselor (fese) sau daca ati ramas cu noduli de la injectie? Pls., mai e cineva in situatia asta? Ce se poate face?

Fran cat costa consultatia sau abonamentul la medicover?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

crissi, daca alaptezi, e normal sa-ti intarzie revenirea ciclului chiar si 7-8 luni.

elisor, eu am cezariana dar nu am simptomele pe care le descrii tu. ai vazut un doctor?

You're unique. Just like anyone else.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Fran, nu te impacienta pana nu se fac investigatii. Si eu zic ca-i bine ca nu ti-a ajuns in mana hartia de trimitere caci de multe ori ei trebuie sa puna diagnostice ”mai tari” ca sa obtina cat mai multe seturi de analize si ecografe. Sanatate multa Patriciei si o sa vezi ca totul va fi bine.
Pisik4ever, si noi pana joia trecuta am avut 30 de grade, de nu mai steam ce sa facem de caldura. Mergea aerul conditionat in prostie. Iar duminica s-a ajuns la 7 grade. Oricum imi plac la nebunie zilele de toamna cu soare, oricat de frigut ar fi. Sunt superbe, nu e umezeala afara, cerul e intr-adevar albastru iar copacii o adevarata nebunie. In schimb ma deprima ploile de toamna. Imi plac cele de vara, dar nu toamna cand parca nu se mai gata.
Elisor, intr-adevar Patrick pe zi ce trece parca seamana tot mai mult cu taica-su. Ziceai ca pare bronzat, de fapt cred ca a mostenit pigmentul de la sotul.Si mai bine asa mai tiganus decat sa se chinuie ca mine sa prinda ceva culoare si apoi sa se cojeasca in 2 zile.
In schimb ochisorii sunt tare nedumerita. Parca formatul e de la mine, dar culoarea ??? Habar n-am inca ca e o amestecatura, dar parca nu ar da inspre albastru deschis ca ai mei.
Azi ma duc sa-i caut costumas de Halloween, ca vor veni o gramada de copilasi cu Trick or Trite si trebuie sa fie si el costumat ptr. primul lui Halloween, nu?
De abia astept Craciunul cand va avea deja 6 luni, sa vad ce va face cand va vedea bradutul cu luminite. Imi place atat de mult Craciunul, e sarbatoarea mea preferata si nu ptr. cadouri ci ptr. atmosfera care incalzeste raceala sezonului, ptr. colinde. Anul asta ma duc sa-mi tai singura bradutul care imi place.
In privinta mancatului de 2 zile Patrick ma scoate din sarite cu lapticul. Mananca foarte bine seara si dimineata dar in timpul zilei isi bate efectiv joc de el. Ma bucur ca inca ia cerealele de 2 ori pe zi. Ieri in cele de la ora 6 i-am introdus ½ lingura cereale de ovaz in cele 1 ½ lingura de cereale de orez. Vad ca e Ok pana cum. De abia astept sa vad daca imi da voie doctorul sa incep cu legume. Fructele aici ei zic sa le intorduci ultimele caci contin zahar mult. Habar n-am cum e mai bine, dar sunt sigura ca fructele ii vor placea mai mult decat legumele daca seamana cu mine. Daca seamana cu taica-su ii va placea orice si va trebui sa-i dau peste maini la dulciuri.
Si eu am cezariana si nu am nici una din simptomele care le descrii tu. Pe mine ma mai doare uneori, la schimbarea vremii sau inainte de ciclu pe linia taieturii, dar cam atat.
Andreea mama lui Thomas vroiam sa te intreb daca te-ai intalnit cu Anky. Mai e in tara? Stii cumva cand se intoarce inapoi in Olanda?
De ce zi de nastere vorbesti ca m-ai bagat in ceata? Vreau si eu lasagna facuta acasa.

NewMami & Patrick Ryan

http://community.webshots.com/user/newmami2005

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;28/st/20050613/n/Patrick+Ryan/k/791d/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Elisor eu nu am avut cezariana,insa am facut la injectii c...c..lau si am ramas cu noduli in ambele fese care ma mai dor cand ii apuca...Iar cu soldul am tras-o toata sarcina...vad ca dupa nastere si mai ales de cand m-am facut manechin dupa ultimele evenimente(56kg de la 80)nu mai mai doare deloc...

Newmami si eu fac maine lasagna,iti trimit o portie virtuala ca de ...de ce sa ma ...pe mine chiar imi iese buna,asta dupa ce mi-a zis o italianca sadea...

Draga de fata mea nu vrea legume si pace...azi am mers pana acolo incat i-am dat cartofi din tocanita lui Bianca,facuta cu afumatura, pasati cu putin unt si mi-a trantit un refuz categoric...Pana la ora asta nu a mancat decat 360ml de lapte din care vreo 60 au aterizat pe mine si pe jos...Da' in rest sa stau linistita ca in vreo zi doua incepe sa manance dupa spusele dr...Chiar nu mai stiu ce sa mai fac cu ea,unde sa ma duc sa gasesc o solutie sa o pot aduce pe drumul ce bun...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
cum se joaca Delia
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Sper ca toata lumea e bine, e cam liniste pe-aici azi, dupa ce mi-a trebuit ceva timp sa citesc un capitol intreg ca nu intrasem 2 zile pe forum.

Loreen, deci mai ai si tu nodulii? Cum naiba scapam de ei? Dar sa nu ma iei cu frunze de varza, ca am incercat atunci imediat si nici un efect, altceva...
Referitor la Delia, eu zic sa o lasi in ritmul ei ca isi va reveni si incearca tu sa fi mai relaxanta ca micuta te simte ca esti incordata si reactineaza si ea. I s-a dat programul peste cap si de-asta e bulversata si nu mai mananca bine, dar isi va reveni. Eu mi-as face mai multe probleme cu Bianca, care e mare si intelege si saracuta numai ea stie ce o fi in sufletelul ei si de tine, bineinteles, care, nu protesta, trebuie sa te ingrijesti. Ai probleme cu tensiunea, daca tu clachezi ce vor face fetele, acorda-ti si tie atenttie sa te refaci, sa-ti revii dupa soc, stiu ca nu se poate, dar cel putin ai fetele si zambetul lor iti mai alina durerea.
Am vazut si eu mai demult pozele cu Bianca la scoala si chiar am remarcat ce munte de om era tatal tau, un om care impune respect cand te uiti la el (am inteles ca era cadru militar?!).

Am uitat sa precizez ca sensibilitatea/arsura e prezenta doar pe stanga, a fost si la dreptul dar de mica intensitate si a trecut destul de repede dupa operatie. M-a vazut dr. si nu a putut sa-mi spuna care ar fi cauza, o sa mai intreb.
Tot pe partea pe care am aceasta neplacere am si o galma mare, ca urmare a cazaturii de acum 7 ani, cand eram insarcinata cu Andreas si am cazut de la o inaltime de vreo 2 m exact in f..d. Mare noroc am avut ca nu am nascut prematutr sau altceva, pe atunci eram o copila cu capul in nori, nu exista sa ma gandesc ca ar putea fi ceva, sanatatea era ceva de la sine inteles, dar de cand mi-am pierdut 3 bunici in interval de 2 ani (tot la 9 luni unul dupa altul) mi-am reconsiderat pozitia vis-a-vis de sanatate. Sanatatea e ceva ce trebuie pretuit!

Mamici cu bb de 4 luni voi ii puneti in fund sau rezemat de perna ori something else?

POZE PROASPETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Eli, e ceva in neregula cu linkul tau de poze de la yahoo. Nu merge daca dai direct. M-am uitat sa vad ce e in neregula si e un "user/" in plus in link, l-am scos si am putut sa-ti vad pozicile.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput