Mamici de ianuarie-februarie 2006 (47)
Raspunsuri - Pagina 8
Bee spune:
Mi-am amintit.
MAria, eu am cerut chilotzi speciali de gravida, cea mai mica masura. Si m-au costat 125 mii, ceea ce mi s-a parut super! Dar cum am pus ceva slaninutza si pe picoare, sunt cam, ficsi!
marchplayer spune:
Te inteleg Bee cu vizitele, nici eu n-am nici un chef sa plec din oras. Si acum toata lumea trage de mine, zice ca daca sunt gravi si n-am nici sotul acasa ce altceva am de facut?! Matusa mea se roaga de mine sa ma duc la Brasov, sora-mea sa ma duc la Oradea iar pe mine ma apuca ameteala numai cand ma gandesc sa stau nu stiu cate ore in tren! Oricum iti urez calatorie placuta!
daniela 22+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
alina80 spune:
NEATA GRAVIDUTE!
Eu m-am trezit cu greu la ora 12 si in continuare mi-e somn. Ma dor picioarele, m-am trezit cu ele cam amortite.
Gabi e la servici azi, am papa, ieri am facut curatenie, deci o sa cam lenevesc toata ziua. Nici mie nu-mi arde de iesit din casa, desi e frumos afara.
MARAKI, am vazut pozele. Ce tanara esti si ce copii mari ai! Arati foarte bine si se vede si burtica! E o scumpa si Dixi!
MARIA, cu chilotii nu stiu ce sa-ti zic. Unii sunt masura 40, altii mai mari, nu e relevant. Eu i-am luat asa dupa cum arata, m-am gandit sa-mi fie putin mari.
26+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
maraki spune:
Ziua buna la burtici,
Voi santeti niste dragute
dar eu ma vad in oglinda
si sant buhaita la fatza, in general sant umflata mai peste tot(nu ma refer la burtik )
Irina pana la urma ce are sotul tau? Sper ca nu e cazul de operatie
Sportul asta e foarte dur, ca fotbalul american doar ca noi europenii nu purtam costume de protectie.Insanatosire grabnica
Daca stateai la mine in oras ti-l dadeam si pe Dixi asa in cate o dupa-amiaza sa iti mai treaca de urat
parca spuneai ca ai si tu un catzel nu?
Bee incearca sa te duci luni la control, nu stiu de ce simti presiunea si durerea aia, mi se pare cam suspect!mai bine te duci la dr. sa stai linistita
Maria, Alina, Daniela

sa aveti o duminica placuta
Fetelor sa va spun temerea mea: de o saptamana, in fiecare dimineata cand ma duc la sv. vad pe jos pasarele moarte
Abea astazi am facut legatura: daca au murit de la gripa aviara???
Mi se pare cel putin suspect, la inceput am crezut ca s-au batut intre ele dar sa vad aproape in fiecare dimineata altele?
Deocamdata am greturi, am mancat ceva sperand ca voi scapa de ele
insa degeaba
De ce oare sant eu unul din cazurile rare???
ma apuc sa gatesc ceva, va pup pe toate
25+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Denisam spune:
Neatza burtici, aici e ora 8 si deja am luat micul dejun , sunt cam chiauna ca am dormit f. prost aseara, dupa ora 2, si vise ciudate, azi am o zi incarcata, am zis c anu mai pun nic gur ape ciocolata, m-a mincat undeva aseara sa maninc 4 cubulete de cioco, de..era Lindt, nu?
Am vrut sa mai intru aseara sa va scriu si nu am mai putut ca la 5 cnad ziceam ca ma vopsesc si eu si ami fac hartiiel de firma ale lui Dragos, au venit nasii si au plecat la 7.30, apoi am mincat si noi si am vazut un film-"Beyond the sea' cu Kevin Spacey- nu m-a dat pespate, dar de e ok.
Acu trebuei sa ma apuc de 2 placinte( cu mere si brinza, in 25 d emin is gata), vopsit pe par, 2 salate, aici va face si sotul una, o salata defructe, si Dragos se ocuap de curcan si garnitura, macar atata ajutor, toate trebuei sa fie gata la ora 3 cand vin nasii, maien e posibil sa avem alti prieteni, dar is numai 2 si o sa mai ramaina clar ceva si de azi.
Denisa
24+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Denisam spune:
Monica-arati bine in poze serios, nu vad nimic la fatza,esti bine.Ai grija cu analizele si cu stomacul, bien c amergi doar 3h al munca.
Irina-mersi ca ti-au palcut pozele si multa sanatate lui Marian, sper sa nu se ajunga la operatie, analizele sunt ok, nu?
Daniela- o zi buna si dc ai chef sa pleci, du-te.
Alina-ce bine ca porti dormi!
EU imi fac antrenamentul de pe acuam se pare
, asta e..
Va
, fug la munci acuma, poate apuc sa mai intru mai incolo, o duminica frumoasa!
Denisa
24+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
maraki spune:
Denisa spor la treaba, faceti numai bunatati
suna bine insa nu stiu cat as fi putut sa mananc daca le-as fi avut in fatza
Sa petreceti bine alaturi de musafirii de azi si maine
Ai grija ce mananci ca sa te poti simti bine dupa aceea, sa nu mai faci nopti albe ca sant groaznice
25+
Monica
utocatalina spune:
Buna fetelor
....eu am dormit aseara 12 ore, iar Dan 13
...m-am trezit la 9:30 de dimineata si am plecat la mama...am dus toate lucrurile Biei acolo sa mi le spele de mina cu detergent de bebe si sa mi le calce, sa le pregatesc pentru Biencuta....mincare am luat de la ea de toate, asa ca nu-mi fac probleme cu gatitul
...adevarul ca maninc destul de putin, cam cum mincam inainte de a ramine gravida, deci nu mai sunt chiar haplea...Alina joi cred ca ma duc si eu la Magazinul Victoria sa caut camasi de noapte, chiloti si capot
...maine trebuie sa ma duc pina la serviciu vreo ora sau 2 ca trebuie sa rezolv niste treburi
...ma descurc destul de greu cu parul, cu spalatul si uscatul pentru ca a crescut foarte mult si este dificil, dar mai incolo m-am decis sa ma duc la coafor ca este la scara vecina, numai ca au niste preturi de sta mita in coada!
Hai ca ne auzim maine...o zi faina!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
25+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
irinadum spune:
Fetelor ca de obicei sunteti niste dragute ca ma sustineti insa nu stiu ce sa va spun stiu doar ca vineri a cazut unu pe piciorul lui Marian in antrenament dupa care s-a oprit ca a simtit durere ( la el nu ma mai mira nimic ca a mai jucat 8 luni cu ligamentele rupte fara sa isi dea seama nimeni de nimic). Ieri am vazut un kine care l-a controlat si a zis ca nu isi da seama ca sunt sanse 50 la 50 sa fie rupt dar trebuie sa faca rezonanta magnetica si sa vada doctorul sportiv. Deci spatamana asta sper sa stim ceva sigur. Mie imi e groaza ca a mai trecu tprin asa ceva si stiu ce inseamna. Dar in fine poate nu e asa rau si trecem si peste asta.
Monika ce stil ai de a povesti. A fost tare faza cu pasarile presupunca erau vrabii ca doar nu vedeai gaini moarte pe jos si ami ales din bataie. Si da si eu am un catelus dar in Romania
.
Denisa distractie placuta si pofta buna ca si eu ca Monika salivam un pic dar nu e nimic eu am facut ciorba de burta...
Maria cam nasola treaba si cu meniscul pentru ca in timp se va vedea o sa faci apa la genunchi plus ca te va jena . Operatia in ziua de azi e banala iar recuperarea dureaza o luna asta incazulin care faci sport de performanta deci dc nu faci sport mai repede.
Bee merci pentru incurajari.
Irina 29 fix
maraki spune:
Irina![]()
![]()
nu sant gaini dar nici vrabii, de marimea vrabiilor numai ca astea sant colorate cu galben, rosu si maron.Ca veni vorba de apa la genunchi, cand am avut accident mi-am paradit si eu genunchiul, radiografia se pierduse ( ca sa scape soferul care nu avea carnet si eu eram pe trecerea de pietoni ) si am stat si m-am chinuit vreo luna jumate topaind intr-un picior fara sa fie pus in gips.Oare o sa ajung sa fac si eu apa la genunchi? Si pe mine ma deranjeaza la timp urat, cand urc scarile, in diverse imprejurari
25+
Monica