Mamici de ianuarie-februarie 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Semnez si eu condica, asa cum zicea Denisa, dar am o lene de nedescris. Azinoapte ne-am dus la nani la 4, nu ca as fi facut eu ceva, dar i-am pazit pe Ovi si un prieten care ne ajuta la zugravit si azi suntem toti zombie.
Nu sunt eu mare mesriasa la pictat, dar sper sa imi iasa ceva dragut.
Am mai amenejat eu incaperi pe vremea cand eram invataroare si a iesit chiar dragut, vom vedea ce va iesi acum.
Nu am vazut nicaieri, asa mi-a venit mie ideea. Sa ii pictez pe un perete un soare si pe langa sa fac niste floricele, iarba si niste norisori sa fie camera vesela. Nu vreau nici prea incarcata, dar nu o sa fie mobila multa, deci pe pereti o sa fie dragut, sper . Azi am reusit doar sa imi fac niste sabloane pentru floricele sa nu iasa f diferite si maine cred ca reusesc totusi sa pictez.
Deea, ma duc si ma interesez de sciala aia si daca ma hotarasc sa merg va povestesc eu cu amanunt, doar ce am a face toata ziua???
Va pupic pe burtici si sa aveti o noapte cu somn adanc.

Ralu 26+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput

Of, neuronul . Iarasi trebuie sa postez de doua ori sa zic ce imi amintesc.
Deea, felicitari pentru noile achizitii, esti o fericita, pe mina nu ma lasa OVi sa cumpar nimic. Azi cand am venit cu animalutele alea de lipit acasa il chem sa ii arat ceva si el cu ochii bulbucati..."sper ca nu ai luat nimic pentru bebe", deci va dati seama, nu vrea sa luam nimic, abia l-am convins sa pregatim camera si sa luam mobila. V-am zis ca am plans ca toanta cand am primit si eu un costumas si il pup in fiecare zi, desi o sa o imbrac cu el dupa 6 luni cel putin.
Gata, mergem la nani ca nu se mai poate.
Somn usor...pureci pe picior.

Ralu 26+
Poze cu familionul

Mergi la inceput

Inca ceva si gata, promit.
Irina, pe Ioana din pacate nu prea poti sa o provoci pt ca nu are cum sa se conecteze la net. Am vorbit eu ieri cu ea la telefon si zicea ca ii asteapta pe oamenii de la net sa i-l monteze din nou. Sa speram ca va rezolva cat mai repede sa ne povesteasca ultimele patanii, are un umor bestial.

Ralu 26+
Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna seara fetele,
Deea sa poarte printesa sanatoasa body-urile si sa-i placa in cadita cand face baie
Irina am venit pe la 9 fara ceva, azi nu am mancat ardei pt. ca simt o arsura pe gat si am spus sa evit otetul
Ralu daca ai fost invatatoare pai atunci ai si ceva talent la desenEu..ca si Irina....da-mi sa iti desenez ceva si vei crede ca l- a facut vreun elev de clasa a II-a
Fetelor nu am facut mare branza la spitalMi-a luat sange pt. analize, m-a pus la un aparat sa ascult bataile inimioarei lui Angelo si in acelasi timp se facea si graficul pe hartie( m-a tinut la aparatul ala cam 30 min. )Am fost si la internist si la ginecolog.In final mi-a dat foaia cu rezultatul analizelor, a spus ca baby este bine si ca nu poate sa imi dea vreun tratament pt. ca sant gravi( deja stia ce tratament fac acasa si mai mult nu se poate )Ideea este ca prin ce trec eu se intampla la gravide dar foarte rar, eu sant unul din cazurile rareDe picioare umflate a spus ca este normal, nu are ce sa imi faca.Saptamana asta ne ducem la dr. mea cu analizele, m-am uitat si eu pe foaie, unele au iesit peste limita, altele sub limita...leucocitele mi-au iesit mari : normal trebuie sa fie intre 4,0-9,0 si la mine sant 13,6Stie cineva sa imi spuna ce inseamna ? plssssss....acum verific niste poze care le-am facut astazi, daca au iesit le pun in album si va anunt

25+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Pai sigur ca au iesit, ce sa fac daca m-am umflat la fataasta sant, nu pot sa dau vina pe pozele-am pus la okt-05.
Va pup fetelor, sa aveti o noapte linistita

p.s. ma gandeam sa imi faca si mie o ecografie la stomac in spital, chiar nimic, nimic???? nu mi se pare normal

25+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Si eu m-am masurat la burta am 110 si mie mi se pare mica dar cred ca 40 o fi grasimea.
Daniela nu am reusit sa intru pe messengerul pe nikul tau ori nu era ori nu e bun ca in plus cu linia aia numai stiu daca intre nume e bara jos sau ceva.
Denisa bun ca ia semnat condica si am vazut-o si pe Irinuca in poze . Se vede ca iubiti mult copii.
Deea deci ai inceput si tu cumparaturile .
Ralu eu iti zic bafta la desenat eu imi aduc aminte si acum ca in clasa intai am luat premiul doi ca mi-a pus media 9 la desen ( si aia ce nesimtita ) si am plans de imi aduc aminte si acum. Daca mai vb cu Ioana transmite-i ca ne gandim la ea si speram sa intre cat mai repede sa ne mai spuna ce minuni a facut .
Monika ai stat pana la 9 la spital? Si nu ai rezolvat mai nimika deci si aia sunt ca si ai nostri. NEBUNI.Bine ca e bebe ok . Poate trece si la tine stomacul asta peste noapte si sa te vad atunci ce faci.Si eu am facut analizele azi dar iau rezultatul luni sau marti( la cat sunt de putoroasa).
Azi sunt suparata ca se pare ca Marian si-a rupt ligamentul intern la antrenament ieri. Acum sa vedem ce zice doctorul iar rezonanta , iar doctori , egreu tare . Sper sa fie totusi o intinddere puternica ca dc nu........ operatie nu joaca 6 luni, recuperare grea si tot asa............. deci naspa ziua de ieri si azi sa vedem de luni incolo.
Hai ca iar m-am intins
Irina28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Faine pozele Monika ce draguta esti si ce slaba.
De Dixi ce sa mai zic nu mi-l trimiti si mie cateva zile?
Irina 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Iacata ca am revenit ,am fost la plimbarica si dupa am dormit pana la 8 ..huh ,dar ma simt tare bine .
Alina ,lampitza e de perete ,micutza si are desenat pe ea un ursulet si inca ceva dar nu mai imi aduc aminte chiar tot ,cert e ca micutza vreau pentru camera lui bebe sa nu deranjeze la ochi chiar tare .Uite vin si eu cu o intrebare ciudata ,nu am cumparat niciodata chiloti din astia mari si nu o sa stiu cam intre ce marimi ma incadrez ,daca tot ti-ai luat ,tu ce marime ai ,vreau sa imi fac o idee ce anume sa cer cand merg ...funduletul mi-a ramas mic,numai burta si sanii sunt de mine .
Deea ,merci ca ma corectezi ,sa stii ca sunt cu capul in nori,lumea vorbeste cu mine si eu ma gandesc numai la bebe Burta asa am citit undeva ca se masoara ,intr-o carticica pentru gravide,adica dintre picioare pana la buric ,sper ca nu m-am inselat .
Ralu ,m-a speriat Deea ,chiar asa de mult o fi scola aia ,ca daca e asa nu mai merg ..vorba ei de banii aia cumpar ceva pentru bebe .
Monica ,tocmai ti-am vazut pozele si nu esti deloc umflata ...ce o fi cu noi ,toate credem ca suntem mai mari ..al meu nu se mai satura sa ma priveasca zice ca ma fac tot mai frumoasa da cand zice asa se uita la burtica mea care sa va spun a inceput sa creasca ,ce fericire .
Irina imi pare rau sa aud de neazul cu Marian ,sper sa nu fie decat o intindere ca ai asa mare nevoie de el acum .Eu mi-am fracturat meniscul ,cel putin asa a spus doftoru si trebuia sa fiu operata ,nici pana azi nu ma mai prins nimeni pe la doctorul ala .Mi-a fost frica si acum cam am de tras ,la plimbari lungi imi oboseste genuchiul cu pricina ,dar nu ma doare si asta ma face sa sper ca nu am sa am probleme mai mari de atat .Va tin pumnii la doctor .Pupici
ma duc la nani acum ,somn usor si voua !
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele. VAd ca pe ziua de azi e inca liniste.
Eu una la PC mai rarutz, fiindca pe fund nu prea mai pot sa stau de vineri. AM niste dureri insuportabile cand ma asez, cand stau si cand ma ridic. Si contractiii parca nu ar fi. Doar o presiune si o durere foarte mare jos. Si uneori niste dureri intepatoare cand pe stanga cand pe dreapta. Ma gandesc la Bombonicaaa, parca ea se plangea de asemenea dureri si ce copilutza mare are deja in burtik (, la mai multe kg, pe fetitza!).
Maraki, unde te vezi tu grasa si umflata? CRed ca ar trebui sa pun si eu niste poze sa va mai consolatzi. SI nu prea avea ce sa-tzi faca la stomc sa "te caute" de ulcer. Mie in iarna mi-au facut ceva "raze" si am inghitzit bariu, iar pentru o gravida nu e tocmai indicat! Alta metoda ar fi endoscopia, dar nici asta nu cred ca se face la gravide.
Monica 70, 56 de kg? Eu sunt mai micutza si aveam ceva mai mult si inainte sa raman (dar eu n-am zis niciodata ca as fi slaba).
Irina, sanatate sotzului!
Ralirali, ce curaj sa pictezi camera copilului! Eu sunt mai retzinuta, vreau sa-i fac tablouashe pe care sa le atarn. NU prea vreau nimic definitiv, ca intr-un an nu se stie daca nu ne-om muta!
Si sigur am uitat ce mai voiam sa spun. Acum sunt si in viteza, ca fugim la tara (eu sunt indurerata de toate alea, dar ai mei trag de mine ca de un cal mort sa ma mishc, sa ies, sa merg, iar eu nici noaptea nu dorm de durere. Dar azi o sa mai rezist eroic si maine zac!)

Bee 28fix
si Fetitza

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Buna dimineata somnoroase pasarele!
O zi nu tocmai insorita pe litoralul romanesc, se anunta plictisitoare in ceea ce ma priveste!
Ai deptate Maria, asa se masoara burtik, de la ombilic pana la osul pubian cat despre chiloti este bine sa mergi la fata locului si sa ceri vanzatoarei ceva pe masura ta! habar `nam de masurile alea gigant.
Monica imi pare rau ca vizita la spital nu te-a ajutat cu mai nimic. Ma bucur insa ca bebelusul este bine, asta-i tot ce conteaza deocamdata! Sa stii ca si mie mi-au iesit leucocitele 10, deci peste valorile normale dar nici un doctor nu mi-a spus ca ar fi ceva grav...au spus doar ca este normal in timpul sarcinii. Cred ca doctorii cand nu stiu ceva dau vina pe sarcina! Hai mai ca nu esti chiar asa umflata!!!

daniela 22+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput