Mamici de ianuarie-februarie 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor scuze pentru intarziere...vestile sunt bune si bunicele...cele bune suna asa...Bia este tot mai mare cu 6 zile, avea ieri 800 gr...T s-a mirat cit de perfect este dezvoltata...totul este in grafic...avea 143 de bataie/minut...a vazut-o si Dan si viitoarea nasa si au fost super incintati...si-a intors capul ca era din profil si s-a uitat la noi pw monitor si-a pus mina sub cap si a inceput sa dea din buzite si ploape...am fost toti emotionati...colul este nitel mai bine ca data trecuta, dar nu se pune problema sa ma intorc la serviciu...mi-a zis ca tot medicalul ramine pina la prenatal...mi-a zis ca pot sa ies din casa 1 ora, 2 pe zi, dar sa nu fac excese...ne revedem pe 26 luna asta...ieri am fost si la petrecerea aia ca mi-a dat voie...am stat 2 ore, a fost fain, dar prea mult fum si am baut un capuccino din cauza caruia nu am dormit decit 1 ora azi noapte...sunt inca chiauna...va pup si mai vorbim! O zi faina!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta25+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

BUNA GRAVIDUTE!
Am fost si eu la cumparaturi, mi-am mai luat o camasa de noapte pentru spital si capot, de fapt este halat cu gluga, este foarte misto. Mi-am luat si chiloti din aia mai mari, cred ca am acum vreo 6-7 perechi, de ajuns. Camasa 450.000 si halatul la fel, din Victoria.
Azi noapte mi-a fost foarte cald, nu stiu de ce, adica eu eram dezvelita in timp ce Gabi zicea ca e frig si statea invelit. Si uite-asa m-am foit toata noaptea.
CATA, vestile sunt foarte bune! Bia este bine, deci e ok! Stai tu cumintica in casa, in curand o sa vina si frigul si oricum nu mai ieseai tu prea mult la plimbare. Biei i-ai luat tot ce-i trebuie, asta e important. Ai grija de tine!
AYUMI, sa ne aduci in continuare vesti bune si poze cand se poate! Si multe grame in plus fetitei in fiecare zi!
MARIA, stai linistita, am citit ca este normal sa scapam pipi. Si eu ma astept sa mi se intample asta la cat de puternic stranut. Ce fel de lampita ai vazut? Cum arata?
Va pupic!
26+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

AYUMI- ma bucur ca fetita e bine, sa ia in greutate si Doamne AJuta sa creasca si sa fie bine!
Bombonica- mersi, stiu si eu destule, dar credeam ca medicu tau ti-a spus ceva, si pe mine ma loveste mai mereu Emma cu putere dar e greu sa imi dau seama dc e chair asa grasana sau nu, dar si burtea mi-a explodat acuam in luna a 6-a clar, pe mine ma distreaza cum raspune dulcineea mea cand o pupa tati
Monica- ai grija, tinem pumnii sa fie bine la spital si s a nu ai probleme mari cu stomacul!

Denisa
24+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Bianca imi pare bine ca ne dai vesti bune despre Ayumi si sa stii ca toate ne rugamsi ne gandim la voi.
Raluca mama da chiar te pricepi sa pictezi asa pe pereti ? Pai mie daca imi dai un creion si iese dezastru dar apoi sa mai si pictez.....
Monika sper ca ai revenit cu vesti bune ca stomacul tau chinuit o ia pe calea cea buna. Sa ne dai vesti de cum apari.
Astery m-a amuzat mesajul tau care chiar a fost un pic "ironic" cum a zis Giova ( apropo mesajul tau Giova a disparut ulterior sau mai bine zis a fost modificat?) insa presupun ca a fost un fel de " mi-a venit randul"- bine meritat as zice eu.
Catalina ma bucur ca esti ok si ca Bianca la fel asta nu inseamna ca incepi sa alergi acum nu? Deci stai in pat uita-te la tv , citeste o cvarte , orice dar ..... in pat . Hai si o plimbare mai merge dar mai rarut ca e mai dragut.
Alina se pare ca ai intrat in febra cumparaturilor vad ca nu mai iesi fara sa cumperi ceva. Bine faci .
Ioana care ne-a cam lasat singure azi a terminat 29 de saptamani. Va dati seama ca intra in saptamana 30? Uaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuu.Pupic si la mai multe.
Irina 28+

Mergi la inceput

Deci azi nu vrea nimeni sa vb pe dc. E soare si cald in Romania de sunteti toate la plimbare? Aveti grija acum cu gripa aviara . Chair nu e nimeni din Tulcea sau imprejurimi. Doar Eforie dar nu cred ca e cazul.
Monika nimic nici o veste sau bagi ardei la ghiozdan?
Irian 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Eu care deabia sunt la 22+ as spune WAW si la 28 ale tale Irina, mai ai si tu putin si ajungi la 30!

daniela 22+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Da ai dreptate eu maine termin 29 da deeeeeeeeeeeee..... cred ca ANKA ece amai avansata. Eu am vrut sa o sensibilizez pe Ioana sa intre isna nu vrea .
Irina 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Cred ca nu esti decat tu, eu, si bombonica online acum! Apropo ai messenger? Adresa mea este ionita_daniela@yahoo.com daca ai chef de chat!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Burtici, sunt si eu pe aici, am fost la shopping si am venit, eu fac curat si Dragos treaba in basement ca a cumparat juice sa facem must si vin, eu cu mustu voi fi, dar el e expertu, face un vin alb si rosu super, mereu il lauda lumea.
I-am luat si Nasei cadou, maine vin la noi sa serbam Thanksgiving Day, e ziua in care se multumeste lui Dumnezeu pt ce ai si noi am avut un an bun deci am pentru ce sa ii multumesc cu varf siindesat
Irina,pe fetita nasilor mei o cheama Irina Diana si e o scumpa, o poti vedea in album la poze ca e cea mai mica si are unul intitulat chair Irinuca, deci am semnat condica, da?
Revin mai incolo, merg sa sun in romania sa vad ce mai e, ca la noi de la 25C au scazut gradele la 13-15C dar e si ceva soare.

Denisa
24+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Seara buna fetelor burticelor

Azi am reusit si eu sa cumpar ceva pt bebe. Intr-un sfarsit. Am avut un CD-player portabil care s-a stricat in garantie, si l-am dus la reparat. Cum cei de acolo nu au avut ce sa-i faca, ne-au dat banutii inapoi. Si uite asa, am avut cu ce sa ii iau printesei ceva :) I-am luat 3 body-uri pe care deja le port in brate prin casa. Sunt dintr-un bumbacel finut si molut si mi-e tare drag de ele. I-am luat si o cadita mov si buretel de pus in cadita sa nu alunece. Si abia acasa am vazut ca e in forma de pisica Mie nu imi plac pisicile Poate reusesc sa il schimb cu alt animal cand ajung la magazin din nou.

Monica70, si eu tot atat am inaltime.

Ralu, tu cum pictezi camera lu bebe? ai vazut poze undeva?

Maria, imi pare bine ca te insanatosesti de pacatoasa aia de raceala Nu se cheama Gripin medicamentul ala, ci Gripec Te-am mai corectat si pe PM, dar deh ... asa-s mamicile.. cu capul in nori Eu am masurat burtoiul normal, pe circumferinta, pe rotund. Nu stiam faza cu intre picioare. Asa se masoara ?

Ralu, scoala mamei costa anul trecut 2 mili jumate. Nu cred ca vreau sa dau banutii astia. Si asa nu ii am... Mai bine mai iau o roata la carut cu ei

Va doresc un we placut

Mai e mult pana departe ???

, Deea 23
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fatamuntilor/my_photos

Mergi la inceput