Mamici de ianuarie-februarie 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Apropo, Cata, da-ne vesti despre tine! Ce ai facut aseara la dr. T? Sper ca totul este in regula. Te asteptam cu vesti bune

daniela 22+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Bianca ma bucur sa aud ca te lasa sa intri cand vrei tu ,ca poti fi cu ea la orice ora ,abia astept sa ia suficient in greutate ,sa nu mai aibe nici o problema si sa o poti tine in brate .Iti tinem pumnii sa fie bine
Ralu acum am citit ce a spus medicul tau ,voi ma speriati ,eu pana acum cateva zile ma credeam invincibila ,dar colul asta ,off eu nici macar nu stiu in ce stadiu e la mine ,sper doar ca e bine .Ieri mi-am simtit burta ca un pietroi ,dar din cauza ca am stat prea mult in picioare ..am fost la Carefur si am luat un termometru ca si muream daca mai trecea o zi si nu imi luam temperatura sa ma linistesc eu .Gata mi-a trecut ,nu am temperatura deloc si ma simt mult mai bine ,raceala da inapoi .Si ma bucur ca am sa pot sa-l folosesc si cu bebe ,caci pentru bebe si e facut ,e de la chico si imi place foarte mult ,afiseaza imediat temperatura intr-un min jumate cel mult doua ,ceea ce e super ...sa nu tin pe bebe cu fundu in sus sa-i inghete poponeatza .Apropo Deea ,am trimis pe cineva sa imi caute gripin si cum nu a gasit a luat doar Osciloccoccin care are un gust bun ,am terminat deja tratamentul,pe viitor sper sa nu mai racesc .Ah si mai am o problema ,cand stranut scap un pic de pipi si nu cred ca e bine auzisem ca ar insemna o infectie jos ,dar nu stiu mai mult
Deea tu cum ti-ai masurat burtica ,eu stiu ca se pune centimetru intre picioare si pana la buric
Cata cum a fost la control ?
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DANIELA (MARCHPLAYER) stai ca la mine e si mai distractiv cu gradul de maturare al placentei: la 23,3 saptamanai era 0 iar acum la 27 saptamani e 1!!! Si stiam ca veau sa-l mai intreb si asta pe doctor dar nu-mi aduceam aminte ce.Oricum daca nu era bine imi zicea,nu? In schimb a descoperit niste "lacuri" sau chiste in spatele placentei, dar a zis ca n-au importanta clinica. Stiu ca tot asa cand am facut laparoscopie aveam "chiste Morgany" de care ziceau ca n-au nici o importanta clinica,le-a scos si gata.
Ce dor mi se face de mare cand iti vad pozele!N-am fost de trei ani, eu care mergeam anual! Si mie mi-ar place sa ne intalnim cand voi ajunge pe-acolo! Iar de alba si eu sunt alba din oficiu...si cum nu prea am stat la soare anul asta, iti dai seama!!!
Ralu ce bine de tine ca ai ce decora! Eu n-am decat 2 camere si tare mi-ar fi placut sa amenajez o camera speciala pentru bebelina acum!Mai ales ca imi place la nebunie sa amenajez si sa schimb decorul in general...
BIANCAma bucur ca AYUMI continua sa ia in greutate, inseamna ca-i tot mai puternica si in curand ne pui poza cu ea in brate!!!

MONICA 27+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello gravidutze,

Bianca si eu o am in minte pe Ayumi tot timpulAzi noapte am visat ca aveam o fetita dulcica foc si era asiaticaCum au spus si fetele, ne rugam sa-i mearga bine fetitei si sa te vedem cu ea in brate
Chiar....Catalina ce ai facut ieri la dr. ?
Fetele, eu sant cam speriata, astazi mergem la spital sa imi fac o ecografie la stomac si sa vedem ce fel de control pt. gatDimineata am cu mult sange curatEste prima oara cand se vede asa...inainte se vedea o culoare mai deschisa dar de data asta.....ma gandesc ca poate nu e de la stomac din moment ce i-au siropul ala de atata timp nu? Simt ca ma arde pe gat si ca o jena...s-ar putea ca simptomele mele sa nu fie de la sarcina?
Aveti grija fetele din Ro, am vazut acum la stiri ca a ajuns gripa aviara in Ro...in sud-est...traim vremuri grele....va pup pe toate
Monica felicitari pt. fetitaBombonica felicitari si voua pt. fetita

25+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Maria este normal sa te scapi de pipi cand stranuti, tusesti,etc.
Am citit ca bebe apasa pe vezica si nu ne putem abtine.Deci nu te gandi la vreo infectie,la mine e mai rau pt. ca dimineata cand ma scap si eu de fiecare datainsa m-am invatat sa pun un lighean de plastic

25+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Monica merci de raspuns ,daca e de la bebe atunci nu mai sunt supi .Eu aseara m-am uitat la Tv si spuneau ca a suferit o mutatie si ca se poate lua si de la om la om ,asa m-am speriat si cum nu au nici un vaccin impotriva gripei asteia ,am fost asa de stresata ca toata noaptea am visat ceva despre gripa aviara ,bine ca nu imi mai aduc aminte ce anume ,ca cine stie ..habar nu am cum se manifesta ,dar tot ce e legat de subiectu asta ma face sa mi se ridice paru in cap .Ai grija cu stomacelu ,poate fi si de la esofag care de atata si atata accid pe care l-ai dat afara posibil sa-ti fi facut rani pe acolo ..de asta te si arde ,pacat ca nu putem sa tragem cate o dusca de tuica ,ca sigur ar dezinfecta si ar trece .Ai incercat cu usturoi ?..eu de cand cu raceala bag usturoi la greu .Sper ca dupa vizita la doctor sa vii cu vesti bune si sa iti dea ceva tratament .
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Maraki, tin pumnii la "doftor" sa iti gaseasca leacul in sfarsit sa te poti bucura si tu de sarcina si sa revii cu veselie.
Maria, ma bucur ca nu ao febra, si pe mine ma paste o raceala de vreo doua sapta, dar in fiecare zi imi fac un suc, mai mult piure, din 2 portocale, un gref si o lamaie si vad ca ma simt ok. Cat despre pipi, e de la bebita nazdravana care apasa pe vezica, asa sttiu si eu.
Cat despre jena din gat si eu o am in permanenta, ca si cand mi-a stat un medicament in gat..azi dimineata am si din cauza asta.
Monica, si eu sunt topita dupa decoratiuni, sa vedeti ce curcubee imi fac toata casa, in fiecare camera fac alte culori..abia astept sa terminam si sa scapam de praf ca deja ma zgarie pe gat. Cat despre camera bebitei, acum sunt in dilema mare. Am intrat azi intr=o librarie si am gasit niste klebere superbe cu animalutele din Disney si mi-ar placea sa le lipesc prin camera. Dar cred ca tot pictez niste flori si iarba si le asez pe iarba...vad eu pe moment cum lucreaza creativitatea.
Cata, te asteptam cu vesti.
Fetele din Brasov, saptamana asta merg sa ma interesez de scoala mamei. V-ar interesa sa ne cuplam?

Ralu 26+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput

Pe unde sunteti fetelor ,sper ca nu v-am speriat eu cu cosmarul meu de azinoapte ,neuronu meu imi face feste ..nu ma luati in seama .Se vrea buna dispozitie aici ,gata ..ma duc la o plimbare si sigur o sa ma intorc mai relaxata .Pupicei
20+

Mergi la inceput

Ralu ,abia astept sa vad camera bebelinei tale cum arata ...sa nu uiti sa faci poze ..eu am vazut ieri la Carefur cand am fost o lampitza asa frumoasa pentru camera lui bebe si al meu sot nu m-am lasat sa o cumpar ,ca cica e prea devreme ,de atunci mi-e gandul numai la ea .
Despre mers la scoala aia ,cum sa nu vreau sa mergem ,te asteptam cu amanunte .
va pupic si intru mai pe seara
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Monica 70, noi ne-am masurat circumferinta, asa just for fun, sa nu ne amintim ca am plecat de pe la 70 cm si uite-ma repede repede la 100cm, si cand ma gandesc ca sunt abia pe la jumatate!
Vai Maraki cat ai de tras cu , nu-mi imaginam sa ajungi la sange! Vezi poate ai si ceva probleme cu fierea.
Mai Maria, doamne fereste, inca nu se transmite gripa aviara de la om la om! Spuneau ca se tem de asta si ca ar fi intr-adevar dezastruos daca s-ar intampla asta!

daniela 22+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput