Mamici de ianuarie-februarie 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Salutare fetelor! Acum am ajuns si eu acasa de la echo si apoi am fost cu sotul la restaurant sa sarbatorim
Am vazut-o pe bebelina si este o frumoasa (a spus si dr.) ,este sanatoasa se pare si este o grasana are 1.200kg !!! I-am vazut si puta ca statea cam cracanata ,i-am auzit inimioara si dr. a studiat fiecare organ in parte si coloana si a fost f. multumit! Mai ales eu! Totul a durat cam 40 min. si asa cum a spus si dr. este cam adevarat ca al 2-lea copil e mai mare decat primul...si Noemy a avut 4kg.
Am vazut ca s-a angajat deja cu capul in jos, statea micuta cu capul pe o parte ,sprijinit pe umar si sugea de zor la un degetel iar picioarele le avea undeva chiar pe sub sanul mea drept, sub coasta...M-am topit toata
Am sa pun acum niste pozici care le-am primit azi, nu sunt super clare dar se intelege destul de bine.Le gasiti la "Poze cu noi"-Echografii bebelina.
Va pup si un weekend placut tuturor!

Oana 27 weeks

Poze cu noi Noemy
Bebelina Neidyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Bombonica felicitaripentru vestile bune . Se pare ca azi am avut parte doar de copii grasunei .
Se vad foarte bine pozele si ce clare misto faza cu degetul.
Irina 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna seara fetele! Sunt moarta de oboseala dar incerc sa va mai dau de veste cate ceve.Mersi de intrebare DENISA, chiar daca nu scriu fac efortul macar sa va citesc o data pe zi sau la doua zile, cum apuc.
La multi ani ALINA M si BIANCA 79 !
Bianca sper ca AYUMI e bine asa cum simti tu! Sa stii ca aseara v-am citit pe forum pana tarziu si am ramas cu gandul la ea, astfel ca azi dimineata, buimaca de somn cum sunt, ma tot gandeam, speram ca am visat de problema cu infectia si glicemia.Pur si somplu mi-au trebuit cateva minute bune sa-mi dau seama daca am citit pe forum sau am visat! Sa stii ca ne gandim toate la AYUMI si chiar daca unii nu cred, gandurile noastre pozitive vor ajunge la ea si la tine!!!
TEOLINDA bine ai revenit printre noi , ce bine de tine ca poti "zburda" in voie!!!
MARAKI ai o socrosenie super!!! Cum mai rezisti cu nervii? Si nici macar ciocolata sa nu poti manca sa te binedispui!!! La mine nu trece ziua fara ciocolata...a fost doar pauza de trei luni cand mi-a fost greata si "nu mi s-a cerut".Si nici n-am arsuri de la ea, chiar daca beau si o cafea pe zi(chiar 2 cateodata...).Si ma cam mir pentru ca ma avut intotdeauna stomacul sensibil, aveam acid, nu pot bea cafea pe stomacul gol de exemplu.Sau de la antibiotice sa nu mai vorbesc! Nu puteam dormi noaptea de dureri de stomac.Singura explicatie e ca cele doua cani de lapte baute ,una dimineata si una seara imi fac foarte bine!!! Am mancat si un borcan de castraveciori murati odata si n-am avut nimic!!!Nu-mi vine sa cred, dar cred ca am sa continui chestia cu laptele si pe viitor.Si inainte beam dar nu zilnic si nu mai mult de o cana pe zi.
LUNA NOUA e foarte interesant! Tu la 23 de saptamani ai 113 cm, eu la 27 saptamani fix am doar 88 cm peste burtica!!!(in talie am ajuns la 75 de la 62).Tu ce inaltime ai? Eu am 1,69.
Si cu toate astea bebelina mea se pare ca e la dimensiuni standard pentru 27 saptamani, chiar azi am fost la control la masuratori a iesit exact de 27 saptamani.Si doctorul meu mi-a confirmat ca e fetita sigur,e ok s-a intors deja, apasa cu capul pe vezica, de aia-s toata ziua la wc si daca trebuie si daca nu!A zis ca e in regula cu lichidul,e mai putin dar nu atat incat sa constituie o problema.Tensiunea e 110/60 si nici nu m-a mai pus sa fac analize deloc, probabil a vazut ca ca cele de acum o luna jumatate din spital sint in regula...mi-a dat doar Ca+D3 pentru ca am avut carcei.Eu oricum iau ELEVIT, eventul cand termin cutia incep cu CA+D3.
L-am intrebat cum e cu contractiile si mi-a zis ca pot lua NO-SPA daca am.Mi-a explicat ca se inareste si doare cateva secunde, apoi inca o data si tot asa.Pe mine m-a durut mai tot timpul burta vreo trei zile si a zis ca poate am facut efort.(eram cam obosita intradevar si nervoasa zilele acelea).Pe de alta parte de multe ori e burta mai tare timp mai lung, dar atunci nu ma doare .Dimineata ma trezesc cu dureri de burta si spate dar cred ca e si pentru ca apasa pe vezica si cum ma trezesc doar de maximum 2 ori pe noapte pentru pipi...Cum ma scol imi trec.Ma mai doare cateodata, mai mult cand stau la birou sau cand ...ma loveste! Oricum nici acum nu-s lamurita daca am contractii sau nu!!!
Mi-a facut si control, dupa ce l-am tot intrebat cum stau cu colul si daca e in regula, daca nu se scurteaza sau deschide de la contractii etc. A zis ca cine mi-a bagat astea in cap?!? Nici el nu-i prea de acord cu controlul pe masa...asta era.Cu ocazia asta mi-a zis ca-i jos sarcina si capul apasa pe vezica, dar colul e in regula.
Deci avea dreptate o mandra de la serviciu care mi-a zis zilele trecute ca-i sarcina jos! La faza ca o sa nasc la 7 luni sper sa n-aiba dreptate! Ce m-a enervat!!! Tot o tinea ca ea s-a nascut la 7 luni si avea 900 g, ca sunt inteligenti copii nascuti la 7 luni etc.
Doamne cat am scris, v-am ametit!!!
Nu va mai povestesc ca in sfarsit e gata mobila de joi , dar n-am apucat inca sa pun perdelele, sa pun toate cartile,hainele si restul lucrurilor la locul lor.Ca de curatenie s-a ocupat mami...Obosesc de parca eu as avea 100 de kg nu 56...Apropo doar 56 kg aveam la cantarul lui(58 imbracata si incaltata).La mami aveam aproape 60, dar al ei arata de obicei cu 2 kg in plus.
Si cum ma aplec sau stau pup ma doare burta, am niste draci ca nu pot face nimic!!!Si nici nu reusesc sa merg incet, tot in viteza-s ca de obicei si ma ridic brusc, uneori chiar uit ca-s gravida,poate si pentru ca nu-i burta asa mare ca a voastra, tot timpul ma minunez cand va vad pozele!!!
Am vrut sa va mai scriu,nu mai stiu acum carora si ce, imi mai aduc aminte pe parcurs...
Apropo GIOVA daca ai timp poti sa ma treci si pe mine cu data nasterii 30.06.1970, cu numele fetitei DIANA deocamdata, cu cezariana, doctorul nu se stie, ca al meu a zis ca el de sarbatori sigur e plecat, asa ca nu stiu inca ce fac: ma recomanda celui ce va fi de garda cum zice el sau imi gasesc altul? Si daca se va intampla in noiembrie sau ianuarie...chiar sunt derutata!Voi ce ziceti?
Mai intru eu oricum ca e week-end, la mine e invers, atunci sunt mai libera...

MONICA 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Bombonica super vestile despre bebe si sa fie sanatoasa si chiar ca e bebe mare,stiam ca la 28 sapt. treb sa fie in jur de 1kg dar mai bine mai maricica ca stii si aparatele au o marja de eroare de +/-300grame.
Nu mi-ai spus si mei ce stii de placenta sau ce ti-a zi stie medicul?
Monica70 ma bucur ca si tu ai vesti bune si ai grija de voi!

Denisa
24+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Denisa,sorry ca nu stiu sa-ti dau detalii referitor la placenta , mie din cate mi-a spus dr. si cum simt si eu ,bebelina mea e destul de sus asa ca nu am probleme cu placenta e ok,iar de lichid a spus ca arata super bine ,este exact cat trebuie ...
Dar din cate am mai citit si eu (cam tot ce prind despre sarcina) daca nu exista sangerari sau alte modificari vizibile (licking sau durere) nu ar trebui sa-ti faci probleme ,la multe femei sarcina respectiv placenta e pozitionata destul de jos, doar sa nu exagerezi cu efortul !
Nu cred ca te-am lamurit eu cine stie ce , dar am incercat...
Referitor la greutatea printesei am extras deja marja de eroare +/- 300g Eu simt si sper ca va fi o grasana (dupa cum simt miscarile ei ,ma bubuie cand se intoarce, si dupa cum arata burta ,abia o mai pot cara... )

Oana 27 weeks

Poze cu noi Noemy
Bebelina Neidyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Monica,aseara am fost la Ayumi si parea bine.Luase in greutate 25 grame,asa ca a ajuns la 506 grame;parea ca e foarte bine.Dadea din picioruse si manute de parca vroia sa ne arate cat este de puternica.Sunt atat de mandra ca sunt mamica ei!

Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Fetelor ma bucur ca aud numai vesti bune despre voi si bebelusi .Ma bucur in special pentru Ayumi ca a mai luat in greutate ,va fi bine sunt sigura .. o sa se faca o fetita mare si voinica .Ma intrebam cam cat timp te lasa cu ea acolo ..spune-ne si noua mai multe amanunte ,ca noi avem habar de cum e pe aici .Si poate mai pui pozici .
multi pupici
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Acolo pot merge la ce ora doresc;este o camera unde sunt doctorii si asistentele.Deci pot merge non-stop si sta cat timp vreau.O sa incerc sa ii mai fac poze;dar acum cu infectia asta are o mie de furtunase pe ea si nu se mai prea vede,saracuta.Dar de cate ori merg,o filmez.

Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Neata mamici si bebiti!
Bianca, ma bucur tare mult cand aud vesti bune despre Ayumi. Sa dea Dumnezeu sa auzim numai de bine in fiecare zi si sa pui cat de curand poze cu ea in brate .
Eu azi ma pregatesc pentru o zi plina de moloz si zugraveli, si vreau eu sa pictez in camera la bebe. E prima camera pe care am zugravit-o, mai avem tavanul si eu o sa ii desenez un soare si niste floricele, sper sa iasa bine sa nu imi fuga mana sa stric munca lui tati de pana acum. In rest eu sunt cu indicatiile pentru ca stau mai mult in pat, dar tot contribui, cel putin sufleteste.
Pupici

Ralu 26+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

`neata pisicutelor! Ce mai faceti voi? Eu nu am dormit prea grozav, m-am trezit pe la 3 sa merg la baie si n-am mai putut adormi pana la 6 (m-am uitat la tv) si ma si durea putin burtik. Am vazut ca voua dr. v-a recomandat sa dormiti pe partea stanga! Eu nu prea pot, in concluzie cam 70% dorm pe partea dreapta..o fi rau?
Bravo AYUMI, fii puternica si fa-te mare!!! Bianca sa dea Dumnezeu s-o tii cat mai curand in brate!
Ralu, bafta la picturi murale, si noi am zugravit camera in care o sa stam cu bebelusa, cu curatenia am ajutoare, si eu dau indicatii
Denisa mie dr. cand am facut eco morfologica la 21 sapt. mi-a scris pe fisa ca placenta mea are grad de maturare 1. Exista 3 grade de maturare corespunzatoare celor 3 trim de sarcina. Eu m-am cam speriat spunand ca eu ar fi trebuit sa am grad 2 fiind in trim 2. Atunci mi-a explicat ca nu-i f grav daca este doar 1, grav ar fi fost sa fi fost 3 ca atunci ar fi existat pericolul unei nasteri premature. Si ce-i cu marja asta de eroare?! Mie mi-e spus ca are 500 gr, daca iau in calcul eroarea in minus ar putea avea doar 200 gr???!!!
Monica ma bucur ca esti bine si tu si Denisa si ma mir cat de slabuta esti. Eu la doar 22 sapt burtik masoara 105 cm sper sa nu ajung la 2m.
Bine ai revenit Teolinda, tine-ne la curent cu noutati despre voi!
Ce invidioasa sunt pe cele care au deja cate 27-28 sapt! Voi o sa va tineti mai repede bebei in brate si scapati si mai repede de burtik Sper sa nu se supere bebelina mea ca o vreau mai repede afara, nu mai devreme decat trebuie of course

daniela 22+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput