Mamici de ianuarie-februarie 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Teolinda bine ai revenit si intr-adevar e urias bebele Stefan. Sa intri mai des totusi.
Irina 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Bravo Teolinda, sa fie bebe santos si tu la fel!

Denisa
24+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Brr ce poveste Bumbita, am citit-o si matusii mele si mi-a zis ca ami bine il las draq de calc si ma plimb sau fac vizite decat sa citesc toate ororile astea ca de-aia sunt stresata! Va rog fetelor daca nu este ceva din care sa invatam ceva care ne este necesar in perioada asta nu mai scrieti! Nu-mi plac povestile astea! Zau, sunt prea triste si demoralizatoare!
Astery super casa, am luat si noi terenul, dar cum noi l-am luat la Eforie-Nord nu avem decat a 10 parte din cat aveti voi! La anu` cred ca ne apucam si noi de construit, abia astept sa o decorez!
Tanti felicitari pentru grasunel!
Frumoasa povata Deea, de ar intelege-o si barbatii!! Eu nu ma consider o eroina, ca eu mai si plang cand nu este cazul, si nu ma identific in totalitate cu femeia ideala ca mai si traznesc si fulger din senin
Toanca maaaree burtica si frumoasa!

id-ul meu pe msg este ionita_daniela@yahoo.com, daca mai sunt fete care folosesc msg si au chef de cate o barfa mica...le astept cu placere!!

daniela 22+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Va multumesc pentru raspunsuri fetelor.
Si tu ai ales un nume frumos fetitei tale , Ralu. Mie imi place STEFAN de f. multa vreme si mi-a spus parintele meu duhovnic la care ma si impartasesc ca inseamna "cel incoronat".Si apropos de impartasit, eu am fost si m-am impartasit pe 14 sept, dupa ce nu mai facusem acest lucru din copilarie.Lu' bebe i-a placut f. tare la slujba, era f. jucaus la cantarile corului si m-am simtit f. bine dupa ce m-am impartasit. Parintele mi-a spus ca ma mai asteapta sa ma impartaseasca pana nasc pentru ca e f. f. bine si pentru bebe. Asa ca, de sf. Paraschiva pe 14 oct. vreau sa ma duc iarasi..cat mai pot sa conduc ca pana la manastirea Caldarusani e ceva drum.

Irina Voi intra f. des imediat ce voi veni sa locuiesc iarasi la bloc, unde ma aflu in acest moment pentru ca supraveghez alpinistii care imi repara fatada balconului. Probabil ca cel mai tarziu ma voi reintoarce la apartament la 1 noiembrie. Pana atunci insa sper sa mai ajung cate o zi pe saptamana pe-aici si sa intru macar sa va salut.

Trebuie sa reiau multe..multe capitole sa le citesc pentru ca sunt sigura ca pe-acolo stau lucruri interesante pe care eu nu am reusit sa le parcurg.

Voi cum dormiti? Eu ma trezesc cam de o sapt., de 2 ori pe noapte..la aceleasi ore.. 3:30 si 7:00 pentru a merge la toaleta. Uneori se trezeste si bebe cu mine si apoi il apuca joaca in burtica si ma cam tine cate o ora treaza.

Voua ce traznai va mai fac bebicii in burtica? Al meu mi se pare ca deja e un mic rasfatat....si ii place sa il mangai si sa-mi raspunda la mangaieri.

Oare ce mai fac Maraki, Catalina?

Va pupic!

Teolinda 28+

Mergi la inceput

Teolinda, bravo, sa revii cat mai repede, tu esti in concediu deja?
Daniela, am zis si eu sa nu se mai faca publice asa povesti triste, ca nu are sens!

Denisa
24+
Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Teolindaaaaaa cum sa te uitam??? Mie mi se pare ca a trecut foarte putina vreme de cand nu ai mai scrisNu stiu, dar simt ca trece repede timpulFelicitari pt. Stefan e super bine la greutateEu in sapt. 21 avea bebelinul 400 grame( sau in sapt. 20 nu mai tin minte )Te asteptam cand te muti sa intri cat poti de des
Roxit este foarte bine bebelinul la greutateAi citit mai sus cat avea la mine iar medicul mi-a spus ca este buna greutatea, nici mic, nici mareNu iti face probleme
Astery
Denisa adineauri a plecat socrosenia de la mineNu stiam ca vin, m-am pomenit cu ei la usaM-a enervat ca e foarte curioasa, Giorgos aduce reviste cu surprize pt. bebelin( le strangem pt. cand o sa fie de 3 ani )de la serviciu, le aveam pe hol....socrosenia le-a vazut si a inceput sa faca controlul, una cate una( in liniste fara sa spuna nimic, eu eram in sufragerie )dupa care am auzit si fermoarul de la geanta lui GiorgosCa sa vezi si tu...l-a controlat si in geantaInainte avea foarte multe reviste de la noi pt. nepoata ei....de cand nu-i mai dam vad ca nu-i convine
Irina tipa din Austria a nascut normal, fara epidurala, fara complicatii, la termenEa este cea de care spuneam ca pana la 8 luni a avut sarcina ca si a meaDin cauza asta nu mi s-a parut prea ciudat la mineAre 37 de ani si pe parcursul sarcinii nu si-a facut atatea analize, eco,masuratori,, ca mine.Bebelinul a iesit perfect sanatos, frumos, mancacios si curatCu ea am crescût de la 4 ani, am mers si impreuna la scoalaMi-a povestit alta prietena ca a vorbit cu ea pe mess aseara cand avea contractii....a stat pe mess pana au ajuns contractiile la 5 minuteAbea atunci s-a hotarat sa se duca la spital

25fix

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Denisa ce-mi place cum esti bronzata! Suuuper, m-am uitat prin pozele tale si esti tare frumoasa! Eu am fost o fricoasa vara asta, stau la malul marii si sunt alba ca o branza! Ptiuuu, abia astept vara urmatoare: nu mai ratez ocazia de a ma bronza! Tu de unde esti din Romania?

daniela 22+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Denisa eu stau deja acasa cam de pe la inceputul lunii august si e taaare bine. Impropriu spus stau acasa...nu ma mai duc la serviciu. In rest umblu de colo -colo si incerc sa profit de timpul asta cat ma mai pot misca sa rezolv din treburi.

Maraki ma bucur ca esti bine si mi-e tare dor de voi sa va citesc si sa ne impartasim toate cate le simtim in aceasta perioada.

Bebeloiul meu la 21 de sap. avea 506 gr.De-atunci mi-a spus medicul ca e barosan. La 26 de sapt. ma gandeam si eu ca s-a apropiat de 1kg...da' nici nu ma asteptam sa sara de 1kg. Pe 13 oct. Ma duc iarasi, voi avea 29 de sapt...ma gandesc ca s-o fi facut deja de 2 kg. Si mai are de stat inca 11 sapt. in burtica..oare cat de mare se va face?

Daca va mai aduceti aminte.... mi-era teama de la inceputuri ca daca va semana cu tatal lui care a avut 5kg.... nici nu stiu de ce ma mir .

Sper doar sa ma simt bine ca si pana acum iar burtica mea sa fie elastica-elastica si bebe sa aiba loc acolo indiferent cat de mare vrea sa se faca.

Va pupici si ma pregatesc sa plec la casuta ca au terminat alpinistii de zugravit fatada balconului.

O noapte linistita va doresc!
Teolinda 28+

Mergi la inceput

Fetele, multumesc ca mai ma inveselitzi ca tocmai ce era sa ma enervez aici la serviciu, norc ca s-a rezolvat situatia, dar a inceput spatele, asta e, sper sa plec cu juma de ora mai devreme din acest motiv.
Monica- las-o pe socrosenei cum ii zici tu, chiar ma distreaza titulatura ei, a mea la telefon pare miera si untul, cica sa maninc bien si mult si sa beau cate un pahar de vin facut de Dragos ca e bine Bine ca prietena ta a nascut normal si ca e totul in regula, curajoasa ca nu a vrut epidurala. Stii ca e mai bine asa, doar cu 3-4 ecografii si teste strictul encesar, altfel et stresezi inutil.
Teolinda- ma bucur ca esti activa si lasa dc bebe e mare, si eu sper ca Emma sa se faca macar de 3,3-3,500gr si sa fie sanatoasa, asat e important.

Denisa
24+
Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput

Daniela- mersi de aprecieri, te rog sa profitzi la anul la greu de soare si mare ca e pacat!Noi am pelcat in vacantza deja bronzati, fuseseram la fiec 2 saptamini pe lac cu barca sau la cabane si ne prinsese soarele si iti dai seama ca inca 2 weeks in caraibe ne-am facut negrii, in conditziile in care eu am stat sub umbrela, doar cand am jucat volei am stat cu sapca in soare si cu sunscreen dar s-a prins
Irina sper ca ai papat si sa-ti fie de bine!

Denisa
24+
Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput