Mamici de ianuarie-februarie 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Ma cam duc si eu pe la mine pe acasa.
Asa ca va doresc la toate un weekend placut si ne auzim luni.
pe toate!

Toanca si bebe Matei Alexandru 26+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Denisa am auzit de cartea asta cred ca a iesit si in Romania sau dc nu au adus-o de afara. In ceea ce rpiveste miscariel e adevarat ca eu am umblat ceva mai mult ca de obicei zilele astea si ma gandeam ca poate de aia e mai puturos. Acum il simt nu zic nu imi mai da cate una da clar mai rar ca inainte . Eu am sa merg miercuri la doctor si am sa vad ce zice si el.
Nu inteleg care e problema cu sofatul . De unde si pana unde nu mai avem voie? Cine a mai nascocit-o si pe asta? Pai la fumat mai scapam , la baut cate o bere sau putin vin se mai scapa si la sofat nu. Eu cred ca e prea de tot. Daca ai burtoiul mare si nu incapi la volan sau nu te simti ok da te cred si eu ca nu conduci .
Am terminat de citit "Ingeri si demoni" si pot spune ca mi-a placut mult si as recomanda-o oircui cu cea mai mare placere.
Irina 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Irina, si mie mi-a placut cartea, o sa o recitesc cand imi aduc emama cartile in ianuarieprintre alaptat..
Normal ca e exagerat asta cu condusul, dar eu zic sa stai calma ca atata timp cat il simti ca misca e OK, nu et stresa inutil, normal ca dc mergi mult nu il simti ca pina la 34 de saptamini ei au loc berechet sa se miste.
Monica- ce faci mama, esti bine? SI MOnica 70 e ok?

Denisa
24+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

quote:
Originally posted by Giova

Astery a vazut Clau casa. Ii place, si cum e lucrata si ca proiect. Nu e mare, cati m patrati are? 160-180?
Sa aveti parte de ea!!!
Dar mult teren!!! ce faceti cu 3100 m patrati?

Neatza Denisa!!!
poze
gio si bb Marco 26+

Oare ce faceam daca nu-i placea lui Clau casa?
Casa are 243 mp.
Pe restul terenului vom cultiva porumb si cartofi. POate si niste varza, sa vedem ...
Draga mea, noua ne place aerul curat, spatiul... nu ne place bot-in-bot si cur-in-cur cu altii, asta-i treaba. Ca doar de-aia plecam de la bloc. Sa putem sa respiram, nu sa gafaim si altii in ceafa noastra si cu paharul pe pereti

Kiki super- 22w
http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Astery, asa e, ai dreptate mama ca trebuei spatiu si nici noua nu ne palce sa avem vecini apropiatzi sa stea sa imi numere si contabilizeze cine vine, ce fac, cat beau si etc.Mai ales ca in Romania mincatoria si invidia si barfa sunt in floare..
Aici macar si cu bun simt si toti te saluta, vecinii!

Denisa
24+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Plecam acasa. va pupacesc pe toate.
weekend placut.
pe luni.

poze
gio si bb Marco 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

Fetelor, am umblat toata ziua prin oras, ne-am plimbat, dar la SIAB nu am putut sa intram, nu erau deloc locuri de parcare. N-am mai vazut asa aglomeratie de masini! Si imi imaginez ca maine si poimaine va fi si mai aglomerat, asa ca am hotarat sa mergem joi, ca are Gabi o zi de concediu.
IRINA, tot o sa fac poza cu Audi!
Fug sa pap ceva, va pup!
26+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Bine v-am regasit dragi burticute! Sper sa ma mai primiti printre voi dupa atata absenta. Si...sper sa va mai aduceti aminte de mine.

Ma bucur pentru voi sa va gasesc bine si cu chef de a va extinde spatiul locativ in favoarea bebenacilor.

Felicitari pentru fetita Denisa, pe vremea cand mai reuseam si eu sa intru pe net inca nu aflasei sexul.

Felicitari fetelor cu gemeni, am observat ca balanta fetite-baieti s-a cam echilibrat si au aparut si perechi de gemeni.

Despre mine, ce sa va spun, sper sa nu va plictisesc.... bebe al meu este un urias, acum 2 sapt la echografia de 26 de sapt. avea 1127gr. Giova te rog frumos sa-l notezi si pe bebe al meu ca se va numi STEFAN. Instinctul de cuib se manifesta din ce in ce mai tare la mine, astfel mai am putin si termin menajarea colutzului lu' bebe in apartament dupa care merg sa cumpar mobilier. Am inceput deja sa cumpar hainute si obiecte/accesorii pentru baitza. Deasemenea profit inca de vremea frumoasa de-afara si mai stau inca la curte...prin curte si ma gandesc cu groaza ca odata cu scaderea temperaturii va trebui sa-mi mut cuibul in apartament.

Eu am luat deja 10kg si desi nu mananc mult vad ca tot asimilez. Mai tragic este ca medicul m-a avertizat tot timpul sa am grija pentru ca intre sapt 30-40 greutatea luata pana la sapt 30 se dubleaza in intervalul urmator. Asadar mi-e groaza sa ma gandesc ca voi totaliza 20kg pana la sf. sarcinii ..daca nu chiar mai mult.

Voi mai luati vitaminele Materna, Prenatale..in aceasta perioada?

In incheiere, va doresc tuturor sarcina usoara pana la finalul celor 40 de sapt. sa va amenajati cuibusoarele asa cum va dicteaza inima si sa ramaneti active ca si pana acum.

Multi pupici!

Teolinda, 28 sapt+ si [bebe] Bitza jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Hello, Teolinda si bine ai revenit.
Eu imi amintesc de tine de pe vremea cand doar citeam forumul (ce mult mi se pare de atunci) si iti mutasei locul de munca si aveai un birou ci vizibilitate de la care nu prea puteai sta pe forum.
Felicitari pentru flacau, e chiar un voinic si numele imi place f mult, pe unul din nepoteii mei il cheama Stefan.
Eu iti doresc un bebe vioi si o sarcina usoara in continuare, te asteptam mai ds printre noi.

Ralu 26+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxit spune:

Salut!
Revin si eu pe dc . Am fost si eu la control si dr mi-a spus ca ar avea 351 gr la sapt 19-20 , nu este pera mult sau cred ca nu am auzit eu bine.Merg miercuri pentru cea de-a doua eco morfo la dr si va spun atunci ce si cum. Cand putem sa intram in prenatal? Eu fac AMR-ul .

Roxi

Mergi la inceput