Mamici de ianuarie-februarie 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Monika dc faci apa la genunchi de vede si cu ochiul liber ca se umfla sub rotula sau prin jur depinde . E una din simptomele meniscului dar nu neaparat . Se poate sa ai ceva la genunchidar dc iti face o rezonanta magnetica vede imediat tot in genunchi iar acolo la tine cel putin o faci in cateva minute cu rezultat pe loc si fara sa te coste pe cand in Romania mai bine mergi incarje decat sa faci o rezonanta.
Cand nu ai ce face cere la doctorul de familie sa iti dea o trimitere sa faci o rezonanat macar stii o treaba.
Irina 29 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

DENISA, si mie imi place placinta cu branza, am mancat acum cateva zile si cu mere am mancat chiar azi! Distractie placuta cu nasii!
CATA, si eu ma usuc greu la par, vreau sa ma mai tund zilele astea. In victoria sigur o sa-ti gasesti si camasa si capot si chiloti. Si eu vreau sa-i spal hainutele lui Ayan in curand. Ma bucur ca esti bine, vezi sa nu stai mult in picioare maine la servici si sa vii repede acasa! Vad ca si tu dormi mult. Eu ma scol la 12 in fiecare zi, in afara de week-end cand mai plecam pe undeva mai de dimineata.
26+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Nici nu stiu daca mai are rost sa postez acest mesaj...
Azi dimineata ne-au sunat de la spital si ne-au spus sa mergem de urgenta.Cand am ajuns acolo Ayumi avea toata burtica vanata si pielea de pe maini si picioruse parea foarte uscata.Doctorul ne-a explicat sa infectia i-a afectat deja organele si au incetat sa ii mai dea lapte inca de seara trecuta.Dar inimioara ei nu mai rezista;i-au bagat un medicament care ar fi trebuit sa ii ridice bataile inimii cam pentru 30 de minute.Insa medicamentul nu a avut efect decat cam 10 minute,apoi inimioara ei ajunse din nou la 73-75 batai pe minut.
Doctorul a zis apoi sa-i mai bage ultimul medicament;care,de asemenea,si-a pierdut efectul dupa 10-15 minute.Inimioara ei batea tot mai incet.Eu incepusem sa plang,nu mai puteam.
Apoi doctorul a zis:"Doamna,cred ca er fi timpul sa o luati macar putin in brate,pt. prima data".Am inteles ca asta insemna,totodata,si deconectarea ei de la toate aparatele si am refuzat,desi Dumnezeu stie cat de mult vroiam sa o iau in brate.Ne-a spus apoi sa incercam sa vorbim cu ea,si sa o mangaiem.Dupa cam 30 min pulsul ei revenise la normal.
Am venit acasa si am fost din nou acum pe seara.Ea nu se simtea deloc bine;nu se mai misca deloc,ziceai ca doarme,desi era treaza.Dar,atunci cand eu sau sotul meu o mangaiam,cateodata deschidea ochisorii.Mi-e ata de mila de ea!
acum am venit acasa,insa nu am somn,desi este ora 0:20.De la spital ni s-a spus ca daca va interveni ceva ne vor suna.Sincera sa fiu,nu mai am nici o speranta.

Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Bianca am citit doar vreo 5 cuvinte si am ramas....nu stiu ce sa spun, poate ca Dumnezeu face o minune!!! M-a impresionat foarte tare ce ai scris,noi santem alaturi de tine, descarca-te aici, ideal ar fi sa ne dai vesti bune, sa se intample o minune cu Ayumi!!!

25+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Salutare fetelor! Ma pregateam sa postez cand am vazut mesajul Biancai-Ayumi...am ramas muta,mi s-a pus un nod in gat si mi-au dat lacrimile ,Doamne fa Tu o minune! Nu prea i-mi vin in minte cuvinte mari acum...nu pot decat sa fiu decat alaturi de tine cu sufletul draga Bianca,speranta moare ultima,nu pot crede ca se va termina asa, nu se poate...trebuie sa fiti cu totii luptatori pana in ultima clipa ,Dumnezeu face minuni! Am ramas fara cuvinte, am si uitat ce voiam sa scriu...

Oana 27 weeks

Poze cu noi Noemy
Bebelina Neidyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BIANCA nu stiu ce sa mai zic,m-a apucat plansul, poate se intampla totusi o minune! Toate o asteptam...
Si suntem alaturi de tine!

MONICA 27+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Bianca nu am cuvinte nu pot sa spun decat sa nu iti pierzi speranta .
Irina 29 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Bianca, mi s-a pus un nod mare in gat... nu stiu ce sa-ti spun... Ma rog lui Dumnezeu sa fie bine si micuta Ayumi sa depaseasca aceasta cumpana. Of Doamne, mi se rupe sufletul cand ma gandesc la voi...

Irina, sanatate sotului tau sa-si vindece piciorul repede!

Pe restul fetelor va pup.

Kiki super- 22w
http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Bianca-nu am cuvinte, cum spuneau fetele mi s-a pus un nod in gat si am dat la boboci, ma rog ca Dumnezeu sa faca o minune si sa isi revina.
DOAMNE AJUTA!Spera si fii optimsita, ca va fi bine!A si dc simti ca trebuei sa mergi sa vorbesti cu ea, du-te, asa e cel mai bine, ce-ti spune inima.
Fetele aici e 3.30, multumesc de urari , in 1 min vin musafirii, sotul termina ultimele bunatati, nu spun ce ca sa nu fac pofte.
Irina multa sanatate , fii optimista si Maraki sa poti minca, eu de obicei candd fac atatea chhestii ciugulesc f.putin, acumma doare si spatele, de...o sa treaca, oricum toarte au iesit bune,sunt convinsa.
Cata- cu parule xista solutia c ain decembrie sa tai din el, eu deja am taiat ca stiu ca dupa nastere o sa cada mult si cu beb mic, trebuei sa il tii cat ma legat si mai scurt, ,oricum el o sa creasca la loc..
Am fugit, o seara buna!
DOAMNE AJUTA!

Denisa
24+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Bianca, mult curaj, noi toate ne rugam la bunul Dumnezeu sa o ajute pe Ayumi! J 22+

Mergi la inceput