Mamici de ianuarie-februarie 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Irina patrunjelul contine vitamina C mai mult decat lamaia si contine si Fe mai mult decat spanacul, gateste la greu cu patrunjel
Denisa m-am interesa sa stiu cum ati facut curcanul, cand ai timp sa imi scrii PM , nu este graba ca nu fac acum curcan dar e bine sa am reteta
Fetele cu gemeni ce mai faceti? Vrem noutati de la restul gravidutzelor, ne este dor de voi

25+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Buna fetelor...eu am alergat toata dimineata pina in prinz la serviciu sa rezolv cu concediu medical...atita birocratie iti vine sa te impusti...sapt. asta am rezolvat-o, dar pentru urmatoarele trebuie sa ma duc iar joi sa iau alt concediu medical...o placere! Mi-e si frica sa ma mai duc pe la cabinetele medicale, ca era plin numai de gripati!Uff...in fine...Bianca s-a agitat toata ziua la job...eu am urcat si coborit la trepte...taman ce-mi trebuie!In fine...la 13:00 m-am bagat in pat si am dormit vreo ora pina acum, cind am intrat si am citit vestea trista pe care am primit-o de la Ayumi...sa-ti dea Domnul putere sa treci peste..uff....
Alteceva nu am vesti sa va dau..si la mine Bianca da mai tare cind stau pe scaun iar azi cind m-am pus in pat si m-am culcat am auzit un zgomot si niste zmucituri in burta de m-am speriat efectiv...vi s-a intimplat sa faca asa?...eu cred ca s-a intors cu totul atunci pentru ca acum simt bataile in partea opusa fata de cum le simteam, dar m-am speriat rau de tot de zgomot si de forta zmuciturilor...acum vad ca da delicat, ca de obicei...
Joi ma duc la Magazinul Victoria sa cau camasi de noapte si capot, chiloti...pina atunci stau cuminte in casa!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta25+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Catalina nu mi s-a intamplat sa simt ce ai descris tu, ai grija cu scarile, nu era recomandat acum cand aveai repaus la pat...

25+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Hola burticutelor,
Am alergat si eu toata dimineata, am plecta de la 9.30 de acasa m-am dus 40 min pe jos ( la un curs de limba), pe urma de acolo pe jos, pana in piata, am facut cumparaturile , dar de data asta i le-am lasat sotului la servici, nu m-am mai aventurat sa le car. Am vrut sa imi iau ceva pantofi dar nu am gasit nimc caresa imi placa. In schimb, am vazut o paturica frumoasa pt bebe cu 12 euro, ce mi se pare un pret bun, pt ca in magazin am intalnit-o la 37 euro, si atat nu dau pe o bucatica de patura.
Vi-am zis mai demultca am primit un patut de bebe, trebuie numai sa cumpar saltea noua. Am avut vechea saltea si am pastrat-o vreo luna prin casa pana am reusit sa-i iau masuratorile, si acum 3 zile am aruncat-o. Si de azi dimineata incerc sa imi aduc aminte unde naiba am notat masuratorile, dar nu ma ajuta deloc neuronul.
M-am pus sa gatesc si dupa 5 min m-a lasat butelia . Si binenteles ca tocmai acum nu am una plina de schimb, asa ca il astept pe sotu pana diseara sa mi-o schimbe.
Irina, din cate stiu eu fierul ar trebui sa iasa si la o analiza obisnuita, cat de cat. Lipsa de fier duce la anemie, si o oboseala permanenta pe care o simti. De aici si lenea pe care o simti. Si eu sunt la fel, acum am inceput sa iau , am luat o zi , una am am uitat, azi era din nou sa uit. Oricum eu ma simt mereu obosita si fara chef.Si nu e normal, asa ca cere medicului sa iti dea niste pastile de fier.
Puipci la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Burtici,am pus cateva poze de ieri,sa-mi spuneti dc va plac!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/sdenisam/album?.dir=/4351&urlhint=actn,ren%3as,8%3af,0

Sunt sub denisa,la albumul"deni cu bb".

Denisa
24+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Denisam e vorba de pozele cu curcanul ? Arata delicios ,mor de foame , ma duc sa cotrobai ceva prin frigider.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Stie cineva ce e cu Giova,Dana si celelalte fete care nu si-au facut aparitia?
Utocatalina, mie nu mi s-a intamplat niciodata ce ai descris tu....

Toanca si bebe Matei Alexandru 26+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Monica ai dreptate cu mamicile cu gemeni . Anka la fel unde esti?
Cata nu stiu ce sa iti pai la problemele pe care le-ai avut tu continui sa alergi? Nu te juca .Ai grija ca nu e de joaca.
Ana ai dreptate cu fierul de aia ma mir si eu am sa ii spun lui mister asta sa vedem ce mai zice de data asta.
Denisa ce ditamai curcanul. Poti sa imi trimitisi mie pe pm reteta de l asalate ca ai zis ca ai facut2?
Irina 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Neata!
Ce faceti fetelor?
Aseara nu a mers sie-ul nu?
Ca eu nu am putut sa trimit nici un mesaj.....

Toanca si bebe Matei Alexandru 26+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Dana a stat cu Oana acasa, care e racita. s-ar putea sa vina azi la birou, cel putin asa mi-a zis sotul ei duminica seara. Ieri n-am apucat sa vorbesc cu ea.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput