Mamici de ianuarie-februarie 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata fetelor...eu acum m-am trezit si mi se pare ca s-a cam facut frig afara dimineata si seara...si in casa a inceput sa se racoreasca destul de tare...astazi cred ca ma duc numai pina la chiosc sa-mi iau cartela de telefon si ziare, reviste...apropo de burta, am masurat-o si este 95 cm...simbata am un botez la care trebuie sa merg si am gasit in ce sa ma imbrac, am o rochie de catifea visinie care de sub sini vine larga, un sacou elegant negru, ciorapi visinii si treaba este ca nu stiu ce sa-mi pun eu in picioare...pantofii fara pic de toc nu merg chiar deloc si inclin sa-mi pun niste ghetute cu toc mic de tot...acum sa vedem...i-am scris matusei mele sa-mi mai trimita din State crema antivergeturi pentru burtica ca deja sunt pe sfirsite cu crema, mai ales ca ma dau la greu peste tot..partea naspa este ca de dim. am vrut sa bag niste rufe la spalat si cred ca s-a stricat masina de spalat ca nu merge...il astept pe Dan sa vada ce si cum...ar fi super naspa, sa trebuiasca sa cumparam masina de spalat!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta25+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59306" target="_blank">capitolul 48 !

Daniela (21+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

`neta fetele! Aseara n-a mers site-ul pentru nimeni dear Toanca! Sa stii ca analizele trebuiesc facute oricum, tu bucura-te ca sunt OK.
Ralu daca nu te simti bine lasa picftatul peretilor pentru atunci cand vei fi in forma. Stai in pat si bea ceaiuri ci miere si lamaie sa nu racesti doamne fereste! Si ai dreptate cu leucocitele crescute, pot indica o infectie in corp, eu nu stiu unde o am ca am refacut analiza pentru urina si este negativa!
Denisa sper ca te-ai distrat si ca n-ai obosit prea tare. Frumos si apetisant curcanul dar tu pe unde esti? Nu pea iti faci poze!!
Irina sper sa fie bine Marian si analizele tale deasemenea!
Fetelor mai lasati masinile, adoptati si voi mersul pe jos din cand in cand ca nu va poate face rau!
Tu Cata esti intr-o continua miscare chiar si cu recomandarea dr. de a sta in pat! De ce nu merge mama ta sa-ti cumpere camasa si papuci? Ce trebuie sa fie neeaparat ultima moda? Oricum n-ai sa le porti prea mult!
In sfarsit mi-am luat si eu blugi de gravi, sunt foarte draguti!

danielasi22+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

He he...Marchplayer, T mi-a recomandat sa mai ies din casa....sa nu anchilozez de tot...asa ca de aia o sa si ies...dar abia vineri dupa camasi de noapte...pina atunci joi trebuie sa ma duc la policlinica 10 sa rezolv cu concediu medical de sapt. viitoare...alta distractie!Sa porti sanatoasa blugi de graviduta....eu una nu mai ies din ei!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta25+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput