Mamici de ianuarie-februarie 2006 (47)
Raspunsuri - Pagina 13
maraki spune:
Mmmmm ce buna esteeeeeeeeeee....mananc ciocolata cu lapte
M-am saturat doar sa miros si sa nu gust! va scriu mai incolo urmarile
Mi-a aratat bebelinul prietena mea, este foarte frumos, grasulin si cu par mult
are o fatzuca frumoasa foc, i-am facut un mic filmulet cu telefonul
Bafta fetelor care se duc la eco
25+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
toanca spune:
Apropo de analze: eu saptamana trecuta (marti) am avut de facut toate analizele de sange, urina si secretie.
Vineri au iesit rezultatele si toate sunt ok.
Nu stiu de ce mi-a dat dr. sa fac atatea analize, dar am fost cuminte si am facut exact ce mi-a zis medicul...
Toanca si bebe Matei Alexandru 26+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos
ralirali spune:
Saluti fetele.
Of, e asa de greu sa scrii un mesaj acum, dar...trebuie sa trecem peste si, desi poate par egoista, sa ne gandim mai departe si sa fim optimiste pentru bebeii nostri.
Caat despre miscarea bebelui, si eu am momente de ingrijorarae cand e mai lenesica, dar e de ajuns ca eu sa ma relxez si isi incepe spectacolul. Sambata cel putin a facut atatea tumbe, aveam impresia ca imi muta burta din loc, dar ieri a fost o finutza.
Deea, merci mult de linkuri, sa stii ca imi prind bine. Camera cu "Finding Nemo" am vazut-o si eu si lui Ovi i-a placut la nebunie, dar asta zau ca e greu de pictat
(cred ca de aici ne-a venit ideea sa pictam noi). Din pacate ieri nu am avut stare necesara sa pictez, va ziceam ca ma tot paste o raceala si am preferat sa stau mai mult in pat, dar tot termin saptamana asta.
In rest, m-am saturat de mizerie si moloz, dar miercuri seara vine mama sa imi faca ea curat ca eu din pacate nu prea pot face nimic.
Fetelor cu eco, bafta multa, sa veniti cu detalii.
Ralu 26+
Poze cu familionul
www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel
irinadum spune:
Poate merg si eu azi sa iau rezultatele la analize ca m-ati facut curioase insa cand ma gandesc ca trebuie sa ma incalt

imi vine sa las pe maine ca sigur am vreun drum pe acolo si merg cu masina( 500 metri) . Doamne ce lene.
Fetelor si pe voi va apuca asa deodata sau sunt numai pe mine ??,,
Irina 29+
ralirali spune:
Maraki, eu stiam ca leucocitele cresc in cazul unei infectii in organism. Incearca eventual sa iti faci o urocultura, stiu ca in perioada sarcinii suntem predispuse la infectii urinare. Tin pumnii sa fie bine
.
Ralu 26+
Poze cu familionul
www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel
maraki spune:
Irina si eu tot asa ma chinuiesc cand trebuie sa ma incalt si sant singura, deplasarile le fac numai cu masina, doar aici la mine la bloc ma duc fara ea
Pai mie imi este greu sa si respir, de plimbari nici vorba....
25+
Monica
maraki spune:
Ralu si eu in final am inteles ca poate fi doamne fereste vreo infectie, nu am nici un simpton
O sa sun astazi la dr. mea sa vedem poate ajung la ea mai devreme decat am programarea.Vad ca am inceput sa am greturi mai puternice![]()
25+
Monica
irinadum spune:
Si eu tot numai in masina ca pe jos nu ma duc nici de frica . Si eu cand stau intinsa am senzatia ca ma sufoc l-am intrebat pe doctor si a zis ca e normal asta imi mai aduc eu aminte explicatia nu o mai stiu daca el zice asa o stii el . Ba a zis sa mai pun o perna doua ca sa stau mai ridicata cand dorm..... insa nu pot.
Iar de plimbari fac... din sufragerie pana la baie si atat. Sper sa nu aiba Marian ceva la picior care sa necesite operatie ca sa vezi desene apoi unu in carje si unu de abia se misca.Vedem noi maine.
Irina 29+
Denisam spune:
Neatza fetelor, tot matinala sunt, dar parca am reusit sa dorm un pic mai bine, nu cred ca mai mult, dar parca mai bine.
Bianca, nu am cuvinte
, mi-e greu sa iti scriu, m-am ganditl aAYUMI dar de, asa e viataza uneori, oricum a fost un ingeras frumos si o sa mai ai parte de altul pt ca viata si DUmnezeu en ajuta( am pierdut si eu un bb in ianuaire si stiu cum este, FII TARE- sunt alaturi de tine dc vrei sa voebesti).
Monica-iarta-ma ca am scris aici, dar am simtiti si eu nevoia, promit sa nu intristez pe nimeni.
Ma bucur ca tu maninci cioco si noi ieri mamincat bine, toata lumeaa fost incnatata de placinte si curcan si salata de fructe, cand vrei vreuan zi-mi si-ti spun si iti trimit
Irina-cum mai e Marian, tu fugi si ia-ti analizele,eu dc stau pe scaun 2h o iau razna, m-as plimba mai mult pe jos dar nua m timp si aici distanteel is mari.
Merg sa ma apuc de calcat ca la prinz iara vin musafiri,mai incolo o sa pun niste poze sa le vedeti, sunt de ieri!
Denisa
24+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
iuliiuli spune:
Am intrat sa va salut si sa va urez o saptamana cu cat mai putine greturi si cat mai multe grame la bebei!
Cat despre Ayumi, nu-mi pot imagina o durere mai mare pentru un parinte decat sa-si vada copilul stingandu-se! IMI PARE SINCER RAU!
Eu o simt pe strumfita mea mai tot timpul. Zilele trecute cand incepuse sa salte burtica vizibil i-am luat manuta lui Alex si i-am pus-o pe burtica
! De atunci ma intreaba intruna cand mai misca?!Cu ce ma loveste, cu mana sau cu piciorul?!
Si nu am avut curajul sa ma cantaresc inca...aveam 53.5 kg inainte de sarcina la 1.62 cm![]()
Eu mananc ceva mai mult de cand cu sarcina, inainte nu ma atingeam de paine , iar acum daca nu pap cateva felii bune la o masa simt ca tot imi este foame! Si se depune ...vizibil!
.
Monica(maraki), si mie mi-au iesit leucocitele mai mari decat limita superioara, dar nici un doctor nu s-a legat de asta! Am de asemeni si trombocite mai putine ca limita si se pare ca aici e o problema; de asemeni lipsa de fier ptr care iau zilnic o pastiluta!
va pupic si sper sa aveti numai vesti bune!
iulia
22+
http://community.webshots.com/user/iuliiuli