dormitul cu bb

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miruna spune:

Si eu dorm cu bb in acelasi pat.La urmatorul nu as mai proceda la fel dar acum nu mai am ce face , nu pot nici eu fara el nici bb fara mine. Se mai trezeste noaptea si se urca pe mine.E un dragalas , dar numai eu stiu ce nasol dorm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla spune:

Eu am mutat-o pe Bianca in camera ei, cand avea 2 saptamani. Iar acum, la 3 luni(chiar azi implineste 3 luni), doarme chiar cu lumina stinsa. La fel, am obisnuit-o si pe fetita mea mai mare, Bianca, de 3 anisori. Doarme singura de la o luna. Iar acum nu am probleme cu ea, nu-i este frica de intuneric, pentru ea nu exista bau-bau sau alte nastrusnicii...
Pe curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Revin....Asa cum "spuneam" saptamanile trecute ma tot intrebam cand s-o las pe Julia sa doarma singura in camera(noaptea mai ales!) . Ei bine fetelor AM REUSIT!!! M-am chinuit cateva nopti (cam o saptamana) ca sa ma obisnuiesc EU fara ea si sa ma obisnuiesc SI cu naveta in ....camera ei. Ea inca se mai trezeste noaptea si-i dau suzeta sau o mai linistesc dar am avut sustinerea sotului meu sa nu ma dau batuta. Este greu si eu sunt obosita franta dar sper ca vor veni si nopti mai bune.

Adela & bb Julia (aproape 4 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabela spune:

Fiica-mea are 4 ani si 2 luni si doarme inca in camera cu noi.Am tot incercat sa o obisnuiesc singura,dar,nu am reusit. Are si acum momente,cand noaptea ne striga sa vada daca suntem in camera(noi spunem ca face prezenta). Daca as mai avea un copil,l-as obisnui de la inceput in camera lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana spune:

Sfatul meu este cit te lasa inima de repede. Daca se obisnuieste cu tine greu, foarte greu o sa il dezobisnuiesti. Fetita mea are 3 ai si nu am reusit sa o dezobisnuiesc. Stau cu ea pina adoarme si apoi plec, daca se trezeste peste noapte... si uite asa fac eu ture noaptea. Nu stiu cind o sa reusesc sa o dezobisnuiesc.Cind este mic te doare sufletul sa il lasi singur, este greu dar mai bine mai repede decit sa iti fie si mai greu mai tirziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoine spune:

inainte de nastere am citit si eu o multime de sfaturi si teorii; cand am venit de la maternitate avea un cosulet pregatit, in dormitor, langa patul nostru (avem 2 camere) dar peste o luna eram asa de speriata de sindromul mortii subite (nu-i bine sa citesti prea mult!) incat l-am culcat langa mine, in patul "mare", unde a dormit pana pe la 4 luni ... foarte bine pentru amandoi.
Dupa aceea l-am pus in patut de bb, tot in acelasi dormitor si cand n-a mai incaput i l-am inlocuit cu un altul, pe care l-am ales impreuna cu el si i-am spus ca e "al lui si numai al lui".
Din cand in cand mai vine in patul nostru, sa fie rasfatat un picut dar de adormit adoarme singur si doarme toata noaptea in patul lui unde nu ne primeste!
cred ca e bine sa faci asa cum simti si sa ai incredere in sentimentele tale si ale copilului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angela T. spune:

hmmmm, ce camera lui? iluzii... la noi, dupa 4 zile de existenta, se pune deja problema dormitului in patutul lui, fiindca a inceput sa-i cam placa intr-al nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Subiectul a mai fost discutat pe forum si parerile sint impartite...
Eu din prima zi acasa,am culcat bebelusii in camera lor care e la doi pasi de a mea si ori de cite ori era nevoie,ma duceam sa-i vad...
Azi si eu si ei sintem linistiti si cind e ora de somn,i-i pun in patut si plec si dorm aproape imediat.
Cu mine in pat a dormit de doua ori Alexandros in doua nopti in care avea dureri din cauza dintisorilor,Giannis e mai curajos si nu plinge prea mult din aceasta cauza....

Decizia e a ta...

Love you all...
THEODORA,GIANNIS,ALEXANDROS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Eu am culcat-o pe Diana cu mine in camera de la inceput dar numai in patutul ei, nu cu mine in pat.
Nu prea imi vine sa o las singura ca se mai trezeste noaptea si plange daca nu-i dai lapte.

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricica spune:

eu am culcat copilul de la inceput in patutul lui. pana la 7-8 luni am dormit cu el in camera, dupa aceea m-am mutat in dormitorul nostru.
de fapt altceva vroiam sa va spun: m-a invatat o asistenta cum sa invat copilul sa nu se mai trezeasca noaptea (bine-nteles la varsta cand nu mai are nevoie de papica noaptea). mi-a spus asa: pui copilul treaz in patutul lui si incerci sa-l lasi sa adoarma singur in camera; altfel, daca esti langa el cand adoarme, si atunci cand noaptea se va trezi, va dori sa vii la el, si astfel va trebui sa faci ture dintr-un dormitor in altul. ca sa-l obisnuiesti sa adoarma singur (lucru care este f. f. greu, dar si foarte folositor) te asezi cu un scaun langa patutul lui, a doua seara muti scaunul un pas catre usa, a treia seara inca un pas, si tot asa pana iesi din camera. in momentul acesta copilul va adormi singur si nu vei mai avea probleme cu trezitul noaptea.
si ii multumesc si in ziua de astazi asistentei respective ca m-a invatat cum sa procedez. fetita mea are aproape 2 ani si nu mai avem probleme cu trezitul de cand avea 11 luni si jumatate.
m-am gandit ca poate va foloseste si voua!

Mergi la inceput