Mamici de martie-aprilie 2006(17)
Raspunsuri - Pagina 9
Lady_Hawk spune:
Laura Ioana care dintre voi doi , tu si sotul tau e asa mai...somnoros...asta ca sa vedem cu cine seamana bebiku` vostru...
...
Unii spun ca baieteii is mai puturosi...altii ca fetitzele...pana la urma care o fi adevarul?!...cre ca e undeva la mijloc de fapt...si fiecare bebic miska dupa cum vrea mujkiu` lui ![]()
Pupoaie!!!hihihihi...

![]()

Io
13+ cu bebu_mic
adar spune:
hello...
Catrinel - pe mine ma doare spatele exact la mijloc, la "imbinare"
. Nu vreau sa iau nimic nici pt. cap nici pt. spate, dar mi-as dori sa nu ma mai doara.
Ciuf - si eu sunt la fel de la durerea de cap - dar ieri am descoperit antidotul: o gurita mica de cafea cu cofeina (ness) si mi-a trecut uimitor de repede. Probabil ca la mine a scazut acum tensiunea!!! Si la doctor ultima oara am avut 13/7 de a zis ala ca e foarte mare pt. mine si ca daca mai creste trebuie sa fac tratament.....
Nshiro - sa nu crezi mama ca doar al tau e asa "harnic"! Nu...., si al meu e la fel. daca nu pute rau in casa e bine...
Dar al meu macar da cu aspiratorul...
Hai ca va pup. Mai intru mai tarziu.
de fapt...va pupam...
adar si bebel 15+
http://community.webshots.com/user/adarr103
liris spune:
am vesti, vi le spun pe scurt , ptr ca nu-s bune . deci :
moasa a gasit cu greu un punct , dezvoltat cam 5 sapt si 5 zile. iar eu sunt in sapt 11 +1. asa ca azi voi merge la spital la ora 2 (locala), mi-a facut ea appointment, probabil vor chiureta ce e pe acolo... cam asta e.
data viitoare poate va fi mai bine.
va doresc sarcini usoare, iata va doresc greturi greturi, ptr ca sunt un semn bun,ca e totul ok ... nu ca la mine... inexistente ... si cel mai important, copii sanatosi si dupa placul vostru!!!
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
grumpy
Pispirica spune:
salutam burticile!
ciuf ca sa ma crezi am pus cateva pozici de la munte si mai urmeaza unele dupa ce mi le trimite prietena mea. sic! daca nu ma crezi![]()
![]()
si intr-adevar sunt a dracu de slabanoaga. la 1.70 ai mei am plecat la drum cu sarcina asta de la 46 de kile si acu cu greu seara ating 48, ca dimineata cantarul arata mai mult 47 jumate, da totusi eu zic ca am pus un pic pe mine. asta e ma fac eu mare 
nshiro nu stiu ce sa zic de sotul tau dar la mine in casa e mai mult invers decat la tine. recunosc cu mana pe inima ca sotul e mult mai harnic ca mine. el e albinuta in casa
. e bucatar excelent, face curat si mai si calca de multe ori cand eu nu mai apuc, asa ca ma gandesc ca din punctul asta de vedere sunt o norocoasa. cat priveste curatenia in casa, daca in week-end nu suntem plecati, intotdeauna facem curat impreuna. el da cu aspiratorul si eu in urma lui spal pe jos. cam asa sta treaba la noi. da nu pot sa ma abtin si sa nu-l laud ca e super meserias de sot. eu sunt aia carcotasa
. oricum banuiesc ca e un caz destul de rarisim printre barbati. marea majoritate sunt invers asa ca nu trebuie sa disperi.
cam asa sta treaba.
eu sincer nu prea am chef de nimik. la servici n-am chef de treaba, as prefera sa ma plimb ca inca mai e destul de placut afara si zau ca n-as sta intre patru pereti da' n-am incotro.
voi mai aveti chef de servici?
ca eu una as lalaio intr-una.
hai ca va pup ca poate chiar aveti treaba
Anamaria 15+ si bamboocel cel voinicel
Pispirica's album
Pispirica spune:
liris imi pare rau, dar totusi parca nu pare sigur dupa cum spui, pentru ca nu stii exact de ce ti-a facut programare. Poate o sa fie bine?
oricum iti tin pumnii. faza cu greturile e relativa, pentru ca eu nu am deloc si aproape ca n-am avut si uite sunt in 15+ asa ca cine stie...
succes
Anamaria 15+ si bamboocel cel voinicel
Pispirica's album
Tina_Welsh spune:
Feteleeeeeeeeeee, of of of!Ce aiurea e sa nu mearga forumul!
CIuff...pot sa vin si eu la tine?Vai eu sunt moarta dupa zapada!Inebunita chiar!
Liris 

!Imi pare rau!Hai capul sus si totul o sa fie ok!O sa ne prinzi din urma daca te chinuiesti putin ok?![]()
Auziti..pe mine ma doare in gat!Ce sa fac?Ce sa iau?
AIda ai vazut ca totul a fost bine?Da, sa stii ca sunt o fire puternica dar cateodata nu e bine, pentru ca tin prea mult in mine pana reusesc sa explodez si sa ma descarc!Anyway!
Bai fetele vad ca sunteti o gramada cu UM-ul ahaaaaaaaaaaaaat pana acum trebuia sa stiti sexele bebeilor!Hai va pup si mai vreau carucioare!
Tina
and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel
Tina_Welsh spune:
Pispirica...zi-mi ca aia nu e VILA TUDOR din Sinaia..mai exact din CUmpatu!Sau e?
Tina
and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel
tcelen spune:
LAURA IOANA ,ptr inceput,da,vom stii doar noi,asta daca aflu,dar lui ii voi spune ca simt eu ca e.....fata sau baiat!!!!sper sa pot
NSHIRO ,asa sper si eu si sper sa fie ROZ
cat priveste sotii ,al meu cand e acasa face el aproape toata treaba,eu mai fac mancare,bag rufele in masina si mai spal vasele.in rest el tot de la dat cu aspiratoerul....pana la piata!!!!!!!!!va e ciuda?
asa ca draga mea ,pune maina si dai o mama de bataie.......
LIRIS ,imi pare foarte rau,sper sa te mai vedem pe aici data viitoare!
fetelor am pus POZE NOI,IN TOATE ALBUMELE,cate 4-5,la albumul cu baiatul meu chiar si mai multe,sunt toate chiar pe prima pagina la toate albumele,sa-mi spuneti daca va plac!!!!11
PUPICI CRIS
22+
T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?
adar spune:
Liris - chiar imi pare rau...sper sa fii macar tu bine si sa ai puterea sa trecei peste! Cat despre greturi...nu stiu ce sa zic, ca eu n-am avut delor decat pe la 7 sapt. dar nu cine stie ce, si pentru aia acum e totul OK. Sper sa fie la fel si in continuare!!!
Hai, capul sus. Stiu ca e greu, eu am avut sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani, asa ca stiu ca e greu, dar sa stii de la mine: daca iti doresti cu adevarat, Dumnezeu nu te va uita!
Tina - papa miere de albine si iti trece! Sper! Numai sa nu te apuci sa iei cine stie ce bumbi, ca te bat! u ai voie nimic, decat ceva natural care sa nu afecteze bebelu, da ???
Pispi - cine crezi ca mai are chef de munca, mai ales cand tu vii si te dai rotunda aici ca barbactu face curatenie!!!
Auzi, n-ai vrea sa il imprumuti si tu o zi, doua??? Ca doar suntem prietene, ce naiba!!!![]()
Bai fetelor, cum sa fac eu sa-l intreb pe nenea doctoru daca avem voie sa....
ori sa ...
...
Ca e mai batran nitel nenea si tare imi mai e rusinica.....
Voi cum procedati, cele care aveti doctori...masculini....????
adar spune:
Tcelen - ce burtica frumoasa ai.....doamne, doamne...cred ca esti tare mandra de ea!!! sa iti traiasca minunea si sa creasca mare si frumoasa, ca tare bine iti mai sta cu burtica!!! tre sa fac si eu niste pozici cu moa si sa vi le trimit, ca vad ca prea va dati rotunde!!!![]()
Pupici,
adar si bebel 15+