Mamici de martie-aprilie 2006(17)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flor spune:

Buna fetelor,
Multumesc mult pentru urarile de bun venit. Trebuie sa recunosc ca sunteti super active, trebuie sa intru zilnic sa pot citi tot ce spuneti.
Biuta si eu am Rh-ul negativ, sunt la a doua sarcina si nu am avut nici o problema pana acum, trebuie sa mergi la control regulat si atata timp cat nu apar anticorpi totul e OK.
Cat, unde esti in Germania? Eu sunt in apropiere de Stuttgart, mai exact in Böblingen.
pupici si sanatate la burtici
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare, dragele
Aida, ce ai facut la medic? E totul in regula?
Sotul tau a fost tare dulce la faza aia.
Imi amintesc cand eram insarcinata cu Luca, am simtit la un moment dat niste miscari regulate, ca si cum ii batea inimioara. Si stateam noi si ne uitam ca prostii la burtica si ne intrebam ce-o fi. Ca sa-i simtim inimioara nu are cum. Ca apoi sa aflu ca de fapt puiutul meu sughita. Si de atunci, aproape zilnic, il simteam sughitand.
Dar nu pot sa povestesc ce scenarii se rulau in capul meu.
Biuta, nu te panica cu RH-ul neg. Eu zic ca nu e asa de nasol. uite-ma la a doua sarcina, Luca are acelasi RH ca al meu si totul pare ok.
Si la mine simptomele m-au napadit pe la 11 saptamani. Pana atunci nu am avut nimic.
In schimb acum mi-e rau de tot.
Tie ti se pare ca puiul nu are loc. Dar el e un rasfatel acolo. Are din plin loc. Asteapta in luna a opta- a noua si atunci o sa simti ca nu mai are loc.
Adar, sa stii ca si pe mine ma doare capul ingrozitor. Si nu vreau sa iau nimic. Sa vad cat pot rezista. Si durerile astea de cap imi dau si o stare de irascibilitate. Nimic nu-mi convine. Tun si fulger.
Pispirica, fain ca v-ati plimbat. Pune poze sa te credem, ca mie nu prea-mi vine sa te cred. Dar ce slabuta esti!!! Wow. Pai tu nu o sa ai probleme cu "puful".
Catrinel, tinem pumnii sa fie bine maine la amniocenteza si sa nu ai nici o problema dupa. Te asteptam miercuri cu vesti bune si cu ce carucior???

quote:
Q: is it safe to have sex if you are diagnosed with low lying placenta?
Answers
A: Hi Lorna - If you have 'placenta praevia' it may be best to avoid actual intercourse but of course that does not mean that you can't make love in other ways!

Hihihi, imi place raspunsul asta.
Ariadna, te asteptam si pe tine cu vesti bune de la echo. Sa vedem cu ce carucior vii?
Fetelor, ia uitati cum a fost la noi azi: http://community.webshots.com/photo/468696399/473725622aAULVj
Gata, v-am pupat
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

uf, ce bine ca merge iar forumul! mai devreme nu reuseam sa intru deloc!

azi mi-au facut ecografia, bebe e ok! si singerarea s-a oprit, i'm back baby! mi-au spus ca bebe are dimensiunile normale pt sapt 12-13 si ca sarcina e fixata acolo unde trebuie. nu se stie ce a fost cu singerarea, dar au incercat sa imi explice ca in jur de 50% dintre femei au singerari in timpul sarcinii.

mi-au spus ca, in caz ca mai apare vreo singerare si simt ca fluxul e prea mare, sa revin la urgenta.

concluzia mea, este: daca simtiti ca ceva e in neregula, mai bine mergeti la urgenta si cel putin acolo sunt oameni care va pot asigura ca bebe e ok. daca eu as fi stat sa ma-ntreb ce-o fi cu mine si asteptam urmatoare programare la eco (17 octombrie), azi nu mai eram om.

va multumesc din nou pentru sustinere, fete dragi

Tina, am invatat multe de la tine, si ma uimesti pe zi ce trece. esti puternica, mai ales daca te mai si gindesti sa prestezi eu aveam de gind sa ne apucam in weekend, si bine ca nu am facut-o. as fi considerat ca singerarea a avut loc din cauza contactului sexual. na. iti dai seama ca imi pedepseam sotul pina nasteam

13+

Se mareste clanul :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Catrinel, cum a fost la amnio?

13+

Se mareste clanul :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TweetyGeo spune:

Aida, ma bucur ca esti bine acum. Am vazut ca mai multe fete au sangerat in saptamana a 12-a si apoi au fost OK.
Flor si Bobo9, bine ati venit printre noi.
Eu ma simt cam rau de vineri seara. M-a durut in partea stanga jos. Eu cred ca am o infectie urinara ca ma doare mai rau cand merg la toaleta si ma duc mai des ca de obicei. Chestia e ca ma doare si cand merg, cand ma asez jos sau ma ridic. Am fost la dr. de familie si a zis ca nu crede ca am infectie, crede ca e vreun muschi. Zice ca am facut o miscare gresita, ca daca era infectie urinara nu ma durea si cand mergeam. Mi-a zis sa iau No-Spa si sa fac Urocultura si in functie de rezultat o sa-mi dea antibiotice.
Mi-e greata zi acum. Am crezut ca daca intru in luna a 4-a scap de greturi, dar n-am scapat.
Mi s-a facut o sila de servici. Vreau sa stau acasa.
La multi ani pentru fetele sarbatorite! Sa aveti numai bucurii!
16+

BB mic a lui GEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

TINAAAAAAA,te mananca,fata lasa ,ca te bat,tu fate bine si dupa aia poate mai ai timp se de ,ai grija de bebel!fa-te bine,ptr ca vine nunta acum si o sa ai de umblat,stres ,oboseala,etc!te pup

FLOR SI BOBO,bine ati venit printre noi sarcini usuare si bebei frumosi si sanatosi!

AIDA ma bucur ca ai trecut cu bine peste incercarea asta si sper sa nu mai ai prb de acum in colo si bebelul sa fie sanatos!

fetelor eu ma duc duminica la doctor,atunci m-a chemat ca e de garda si ma duuuuuuuc singura fara sotul meu ,ca e la Constanta,asa ca pot sa intreb sexul,acu numai sa fiu si norocoasa si sa stea bebelul intr-o pozitie buna,ca sa se vada!

va pup CRIS22+

T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Aida ma bucur ca ai trecut peste hopul asta Ai grija de tine in continuare

Tweety si la mine a suspectat dr o infectie urinara (ma durea in partea de jos si cand mergeam si cand stateam in pat) dar pana la urma s-ar parea ca a fost o raceala, ceva, ca la urina nu a iesit infectie. Oricum daca iti iese infectie e bine sa o tratezi, decat sa stai asa. Iti tin pumnii sa te faci sanatoasa repede Nici eu nu am scapat inca de greturi, inca ma bantuie seara

Tcelen sa inteleg ca daca ai noroc sa stea intr-o pozitie explicita vom sti sexul doar tu, noi si fara sot? Eu nu as rezista si i-as spune si lui (cu apropouri)

Laura 16+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

Fetelor...pana la urma la cate saptamani de la UM misca bebii_mici?...(la prima sarcina)...ca io nush cand sa incep sa fiu atenta......pe la saptamana 16 ashea?

Io 13+ cu bebu_mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

La mine nici acum nu simt miscarile. Si sunt foarte atenta de cateva saptamani. Dr ginecolog mi-a spus ca saptamana asta sigur o sa-l simt. Dar parca poate ea sti? Mai ales ca am un bebe puturos care doarme tot timpul cand merg la eco, indiferent de ora! Da un pic din manuta si isi vede mai departe de somn

Laura 16+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Flor si Bobo9 bine ati venit!

Catrinel vrem vesti (neaparat bune) de la amino!

Aida ma bucur ca nu a fost nimic grav.

Ciuf wow si eu inca ma plang de calduri pe aici...

Tweety Geo si pe mine ma doare in ambele parti, insa infectie stiu sigur ca nu am (saptamana trecuta am fost la doctor) deci eu cred ca e vorba de ligamentele care se intind.

Tcelen nu te mai primim daca nu vii duminica cu caruciorul roz... sau albastru.... (adica fara vesti)

Pispirica neaparat sa ma faci atenta in week-end sau inaintea week-end-ului!!!!!!!!

Lady_Hawk, eu am inceput sa-l simt pe al meu la 15+

Fetelor pe voi va ajuta sotii la treburile casei? Al meu puturos (aici e vina mea ca l-am alintat prea tare si a lu ma-sa ca nu l-a educat ca lumea) nu face nimic. Nu mai stie cum sa se fofileze si cum sa imi starneasca interesul pentru altceva numai ca sa nu-l pun la treaba. Sambata insa am cedat si chiar am tras cateva rafale de plans ca ajunsese casa in ultimul hal si el voia sa vedem nu stiu ce la televizor. Cand i-am spus ca trebuie facut curat, cica ce curat, toata ziua curat?? Care toata ziua???? Ca nu mai dadusem cu aspiratorul mi-e si rusine sa zic de cand.... Insa din partea lui... poa` sa-i fie gunoiul de sapte metri sub nas ca nu-l deranjeaza.... cred ca-l deranjeaza daca incerc sa-l iau de acolo... Mai demult cand i-am zis ca o sa ne imbolnavim de la mizerie ma intreaba daca stiu cum traiesc aia prin Cambogia sau India ....

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput